Home » Artikelen » 16. Nooit koorts? Erg moe? Zet je hersenen aan het werk!

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

16. Nooit koorts? Erg moe? Zet je hersenen aan het werk! — 189 reacties

  1. Hoi. Ik zit middenin een intens helingsproces na meerdere burnouts en sinds eind januari ben ik begonnen met de mir methode. Sinds kort ook lid van de be the mirror site en mijn hart maakt veel vreugde sprongetjes! Wat een schat aan interessante informatie ook en wat een goed werk doe je Mireille! Het voelt als dezelfde energiefrequentie of zo, ik voel zoveel aansluiting, en ik heb je al in mijn hart gesloten. Ik vind je humor ook erg fijn. Want dat doet ook zoveel goeds. Dank voor alles tot nu toe.

    Je vraagt vaak om resultaten te melden om anderen te kunnen inspireren, dus bij deze hieronder een van mij.

    Een paar dagen geleden las ik de nieuwsbrief over koorts. Ik herkende me in het feit dat ook ik bijna nooit koorts heb sinds een aantal jaar, ook al ben ik ziek. En ik voelde al dat dat niet perse iets goeds was. Zeker gezien mijn gezondheidsstaat.

    Ik was nu ook ziek, wederom zonder koorts, zoals ik gewend ben. Heb toen de mir methode die ochtend gedaan met de bewuste intentie om te kijken of ik hiermee koorts kon opwekken. Diezelfde middag had ik verhoging en in de avond koorts…Nou ja! Vind dat bijzonder hoor en wilde ik toch even delen. De kracht van de mind/ het onderbewuste. Dat gebied is best nieuw voor mij, jammer dat dat niet echt leeft nog in de Westerse samenleving en ik daar nu pas van weet of open voor sta, maar dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.