Wil je een bericht achterlaten? Ga je gang! We vinden het leuk te zien wat je van de MIR-Methode vindt! Schrijf je bericht onderaan deze pagina. Druk op de “End”-knop op je toetsenbord om meteen naar het reactie-formulier te springen.

Vragen?
Heb je vragen? Kijk bij Veel gestelde ‘Vragen‘ of stel je vraag aan een van de MIR-Methode-begeleiders.

Resultaten!
Merk je dat de MIR-Methode voor zichtbare of merkbare verbetering in je gezondheid heeft gezorgd, meld dat dan bij ‘Resultaten’! Het is erg boeiend om te lezen wat de MIR-Methode voor je doet. Wie weet inspireer jij iemand en kan je een verschil maken in zijn of haar leven!

We wensen je veel succes met de MIR-Methode en hopen dat het je veel goeds mag brengen!
Mireille Mettes

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Gastenboek — 1.628 reacties

 1. Ik wil mijn vader en moeder niet loskoppelen, ze zijn al 20 en 30 jaar in de hemel, maar ik heb soms het gevoel dat ze me helpen. Ik ben bang dat als ik ze loskoppel, deze hulp niet meer krijg, zoals hulp bij intuitieve keuzes en veiligheid onderweg (een engeltje op mijn schouder)

 2. Hallo Mireille,
  Ik had er nog nooit van gehoord, maar bij anton teuben zag ik wat de MIR inhoudt. Ben meteen begonnen. Ik heb verder geen lichamelijke klachten, maar ik heb al jaaaarren last van kalknagels aan 1 voet…vreselijk genant. Verder laatste jaren haaruitval. (ben 59, dus kan ook hormoon gerelateerd zijn). Alleen daarvoor zou ik de MIR al willen voortzetten. Denk je dat de Mir methode ook voor mijn soort klachten geschikt is, en welke zinnen komen dan het beste van pas, alle 9? ( ben vooral met de zuurgraad begonnen…) Alvast bedankt,

 3. Hilarisch Mireille en team, ik was net bij de Roos, over gehussel met data. Het was tot nu toe een leuk tripje en nu zie ik uit naar 7 mei (die overigens nog niet in de agenda bij De Roos staat) tot dan.

 4. Heb een paar jaar geleden de mir gebruikt om te stoppen met roken.Met success.Na half jaar zinnentje…..in een keer eraf. Nooit meer naar getaald.
  Al een jaar of 6 niet meer gebruikt.
  Kan ik dan gewoon beginnen metde 9 zinnen in een keer en na 2 weken zinnetje toevoegen
  Ik luister 100% naar mijn hogere zelf??
  Hoop dat ik zo een profecioleel antwoord van een van de mirmensen mag ontvangen.
  Warme harte groet,
  Jolanda

  • Beste Jolanda,
   Wat een heerlijke voltreffer is dat geweest! En ook gewoon knap van je dat je niet meer hebt gerookt!
   Ja, je kunt gewoon weer de 9 stappen doen wanneer je dat wilt. Die extra zin mag je toevoegen, hoeft niet.
   Groetjes, Mireille

 5. Beste Mireille,
  Meestal spreek ik de 9 zinnen hardop, maar daarstraks heb ik het op de bus gedaan en de 9 zinnen in mezelf gezegd terwijl ik mijn hand aaide. Heeft dat hetzelfde effect als de zinnen hardop zeggen? Groeten Martine

 6. goedemiddag,

  ik doe de MIR-Methode nu ongeveer 4 weken ( 2 weken de 2 stappen en 2 weken alle stappen) ik krijg terug angsten kan dat? was onder controle met antidepri maar natuurlijk nu met die oorlog en zo krijg ik terug angst , blijven doorbijten en MIR-Methode blijven doen?

  • Beste Sibyl,
   Het kan goed zijn dat oude angsten aan de oppervlakte komen te liggen. Ken je de EHBO van de MIR-Methode al? Die zou je kunnen leren. Die staat op de Be the MIRror-ledenwebsite. Als het je te zwaar is, ga dan gerust naar je huisarts en overweeg ook om naar een MIR-Methode begeleidster te gaan. Zij kan bij jou uittesten waar de oorzaak ligt en die met jou aanpakken.
   Veel sterkte en afnemende angst gewenst!
   Groetjes, Mireille

 7. Sinds enige weken doe ik de MIR methode. Heb al ruim 2 jaar ivm nekklachten hoofdpijn op verschillende plekken in mijn hoofd. Sinds een week geen hoofdpijn meer! Ik kan het gewoon niet geloven! Ik ga gewoon door met de MIR methode en laat het gewoon een onderdeel van mijn leven worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.