Home » Artikelen » 240. Ben jij een helper of een redder?

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

240. Ben jij een helper of een redder? — 40 reacties

 1. Lieve Mireille, wat fijn allemaal dat ik nu alles heb getransmuteerd en op mijn zestigste het voorbeeld mag zijn, wat doet volgen. Gewoon door alles om te keren en te kijken wat ik uit het verleden nog goed te maken heb, zonder mezelf te verliezen en om de ander nu écht te ontmoeten. Ik mag dankbaar zijn met mijn dankbaarheidstekst noveenkaars die nu brandt en alles waar ik dankbaar voor ben, blijft maar komen en blijft maar stromen. Na 10 jaar echtscheiding, heb ik mijn ex-schoonouders bezocht en het was destijds niet goed afgesloten. Ik heb grotendeels 8 jaar overleefd en ben nu op non-actief gesteld om het maar zo te zeggen. Nu ik mijzelf alles heb gegeven, kan ik mijn dankbaarheid aan hun tonen en middels mijn brief mijn zienswijze uiten. Ik ben namelijk nu voor mezelf de moeite waard. Gelukkig zijn begint nu en het pad ontvouwt zich nu ik begin te lopen. Ik ben genezen van mijn eigen demonen. Veel liefde licht en kracht voor iedereen die zich hierin herkent. Namaste…….

 2. Lieve Mireille
  Tja ik ben 55
  Het maakt me verdrietig alles te lezen want het klopt als een bus ik weet het allemaal ja het is zo maar een ding wil ik je wel zeggen dat ik het vreselijk vind om het te moeten beseffen dat je dit als ziel of hoe je ook geboren gaat worden allemaal mee moet slepen en geloof me de ergste horror film in mijn situatie in mijn leven is soft kwa emotie
  Ik laat het niet toe ik sta er midden in.
  Ik ben sterk
  Ik weet dat ik enorm veel kan
  Ik weet ook dat ik een geweldig lief maar kapot geslagen prachtige vrouw ben.
  Ik hou van mezelf maar voel totaal geen emotie meer.
  Ik heb zo.n beetje alles gelezen wat jij tipt en ja ik zal het proberen!!
  Ik hoop dat er heel veelmensen blij van worden en de pijnen kwijt raken.

 3. Heel verhelderend, ben er ook mee bezig, toch heb ik nog last van
  schuldgevoelens als ik neen zeg tegen de ander en ja tegen mezelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.