In de cursus Spiertesten van Marlies van Son, MIR-Methode begeleidster, leer je hoe je via spierspanning kunt communiceren met het onderbewuste van de mens. Alles wat wij in ons leven hebben ervaren zit opgeslagen in ons onderbewuste, zoals de conceptie, zwangerschap, geboorte en alle jaren daarna. We zijn ons niet altijd bewust van al deze ervaringen, maar ze kunnen wel de oorzaak zijn van onze problemen, die we tegenkomen op ons levenspad. Deze kunnen zich uiten op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Al deze informatie zit opgeslagen in ons celgeheugen en ook in het celgeheugen van onze spiercellen. Zo komen we in contact met deze onbewuste informatie via het spiertesten.

Er zijn vele mogelijkheden van spiertesten. We zullen er een aantal oefenen, maar we zullen ons vooral bezighouden met de O-ring test, zodat je heel eenvoudig zittend kunt testen terwijl je met de ander in gesprek bent en de testschema’s naast je hebt liggen. Deze spiertestmethode geeft je vele mogelijkheden om adviezen te geven. Je kunt tevens remedies, supplementen en halfedelstenen uittesten, die je kunt toevoegen als ondersteuning bij een behandeling als dit nodig is. Zo kun je ook voeding testen op allergieën en intoleranties.

Het zijn 2 praktische dagen, waarin we veel zullen oefenen met elkaar. Je leert hoe je de informatie van het onderbewuste bewust kunt maken, waardoor belangrijke inzichten kunnen ontstaan in het probleem. Deze informatie kan een waardevolle ondersteuning vormen in het helingsproces.

Voor wie is de cursus?
Iedereen kan deze spiertestcursus volgen om deze techniek toe te leren passen binnen je gezin, familie, collega’s, vrienden en vergeet vooral jezelf niet.
Voor professionals zoals therapeuten is het een ideale manier om cliënten de juiste adviezen te kunnen geven en te kunnen behandelen. Je leert problemen op te sporen op fysiek niveau, emotioneel niveau, mentaal niveau en op het gebied van voeding.

Op deze dagen leer ik je tevens hoe je de MIR-Methode kunt toepassen in een behandeling, en een SEG (Significant Emotionele Gebeurtenis) kunt testen en behandelen. Kortom een cursus waarin je heel veel tools leert te gebruiken voor jezelf, bekenden en in je praktijk.

De inhoud van deze dagen:
– O-ringtest en andere spiertesten
– Jezelf testen en de ander
– Remedies testen o.a. Bach Bloesems, Royal Remedies, Cosmic and Flower Remedies
– Half-edelstenen testen
– voeding testen op allergieën en intoleranties
– De basisenergie testen (switching) en hoe dit eenvoudig en snel te corrigeren is
– Op de juiste wijze vragen leren stellen aan het onderbewuste
– SEG (Significant Emotionele Gebeurtenis) opsporen
– Hoe vertaal je de informatie naar je cliënt
– Eventuele vragen

Data
Vrijdag 1 en zaterdag 2 maart 2024 (VOL)
Vrijdag 12 en zaterdag 13 april 2024, 10.00 – 16.30 uur. 

Locatie
Praktijk Ananda
Marijnenlaan 9
5251 SB Vlijmen (bij Den Bosch)
Website: https://quantumvision.nl/

Cursusleider
Marlies van Son (MIR-Methode begeleider)

Kosten

€ 225,- incl. cursusboek, thee en tussendoortjes.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden bij Marlies van Son, info@quantumvision.nl

De samenhang tussen leefwijze, voeding, gedrag, emotie en
staat van bewustzijn is het draagvlak voor een gezond leven.

 

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Cursus Spiertesten – 12 en 13 april 2024 — 5 reacties

  1. Geweldige curcus! Ik wou me direct aanmelden, msaar eerlijk gezegd is het wel erg veel geld… Helaas moet ik overslaan. Voor alle mensen die aan het MIRren zijn, en bezig om zichzelf en anderen te helen: keep up the good work!

  2. Ik zag de reactie van Elly over dat de cursus voor haar te ver weg is. Ik heb hetzelfde en woon ook in Twente. Ook ik hoop dat er een keer een spiertesten cursus komt in Twente/Overijssel.

  3. Ik zou graag de cursus willen volgen, maar het is voor mij te ver weg. Komt er in de toekomst ook zoiets in Twente? Het lijkt mij zeer interessant. Ik hoop het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.