De MIR-Methode is een zelfhelingsmethode. Het is gebaseerd op natuurgeneeskundige kennis. Met de instructievideo op deze website kun je de methode zelfstandig gebruiken.

Lezingen

 • Lezingen over de MIR-Methode
  Wil je meer uitleg over de MIR-Methode?  Wil je persoonlijke vragen stellen? Kom dan naar een MIR-Methode lezing (gegeven door Mireille Mettes).

Workshops

 • MIR-Methode workshops
  Workshops worden gegeven door MIR-Methode begeleiders in verschillende plaatsen in Nederland en België. Je kunt kiezen uit twee workshops:
  – Basis workshop
  – Gevorderden workshop.

MIR-Methode bijeenkomsten

 • MIR-Methode kringen
  Doe je de MIR-Methode al vier weken? Dan kun je deelnemen aan een MIR-Methode kring. Deze staan onder leiding van een MIR-Methode begeleider. Je ontmoet anderen die ook de MIR-Methode doen. Je doet met elkaar samen de MIR-Methode. Door de bundeling van energie, ontstaat er een versterking van de methode en dus van jouw heling.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes