De MIR-Methode is een zelfhelingsmethode. Het is gebaseerd op natuurgeneeskundige kennis. Met de instructievideo op deze website kun je de methode zelfstandig gebruiken.

Lezingen

Workshops

MIR-Methode bijeenkomsten

  • MIR-Methode kringen
    Doe je de MIR-Methode al vier weken? Dan kun je deelnemen aan een MIR-Methode kring. Deze staan onder leiding van een MIR-Methode begeleider. Je ontmoet anderen die ook de MIR-Methode doen. Je doet met elkaar samen de MIR-Methode. Door de bundeling van energie, ontstaat er een versterking van de methode en dus van jouw heling. Lees hier meer informatie over de MIR-Methode kringen.

Alle ins en outs van de MIR-Methode in vier cursussen.

Mireille heeft besloten haar kennis te delen met iedereen. Ze wil graag laten zien hoe ze zelf dagelijks haar weg vindt met de MIR-Methode en hoe dat haar en haar gezinsleden en haar cliënten gezond houdt. Vanaf vrijdag 16 oktober 2021 start de cursus ‘Alle ins en outs van de MIR-Methode’. Deze bestaat uit drie videocursussen die je zelfstandig doorneemt met maandelijkse contactmomenten met Mireille. En MIR-Methode 4 is een tweedaagse cursus live gegeven door Mireille.
De videocursussen bestaan in totaal uit meer dan 80 video’s.
Lees hier meer over de allesomvattende cursus in vier delen.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes