De MIR-Methode is een zelfhelingsmethode. Het is gebaseerd op natuurgeneeskundige kennis. Met de instructievideo op deze website kun je de methode zelfstandig gebruiken.

Lezingen

 • Lezingen over de MIR-Methode
  Wil je meer uitleg over de MIR-Methode?  Wil je persoonlijke vragen stellen? Kom dan naar een MIR-Methode lezing (gegeven door Mireille Mettes).

 

Webinars

 • Webinar over de MIR-Methode
  Tijdens een webinar zit je gewoon achter je eigen computer thuis. Je ziet Mireille op je scherm. Ze geeft nieuwe informatie over de werking van de MIR-Methode. Tijdens het webinar doe je met Mireille en de andere aanwezigen samen de 9 stappen. Tot slot beantwoordt ze vragen. Klik hier om te zien waar de komende webinars over gaan.

 

 • Webinar-serie ‘Stoppen met roken’, wetenschappelijk onderzoek.
  Mireille wil zichtbaar maken in cijfers hoe effectief de MIR-Methode is als ondersteuning bij het stoppen met roken. Deelnemers nemen deel aan drie webinars met belangrijke informatie. Tijdens het webinar wordt een MIR-Methode op Maat uitgetest door Mireille die met de hele groep tegelijk wordt gedaan. Vooraf en na afloop ontvangen de deelnemers een vragenlijst. Een aantal weken later worden de cijfers in een nieuwsbrief gepubliceerd.

 

Workshops

 • MIR-Methode workshops
  Workshops worden gegeven door MIR-Methode begeleiders in verschillende plaatsen in Nederland en België. Je kunt kiezen uit twee workshops:
  – Basis workshop
  – Gevorderden workshop.

 

 • Workshops door Mireille Mettes
  Mireille geeft af en toe workshops voor professionals. In februari 2018 is het thema:
  – het versterken van de bijzondere vermogens bij je cliënten. Gebruik makend van de MIR-Methode.

 

MIR-Methode bijeenkomsten

 • MIR-Methode kringen
  Doe je de MIR-Methode al vier weken? Dan kun je deelnemen aan een MIR-Methode kring. Deze staan onder leiding van een MIR-Methode begeleider. Je ontmoet anderen die ook de MIR-Methode doen. Je doet met elkaar samen de MIR-Methode. Door de bundeling van energie, ontstaat er een versterking van de methode en dus van jouw heling.

 

 • MIR-Methode dansfeest
  Wanneer je de MIR-Methode doet, krijg je meer energie. Die nieuwe energie kun je inzetten om meer plezier te maken in je leven. Bijvoorbeeld door te dansen. Elke maand vindt er een MIR-Methode dansfeest plaats. Doe mee en maak je hart blij! En met elkaar samen creëren we een prachtige positieve energie waarmee we die vrede in de wereld weer wat dichter naar ons toe halen! Ook een mooie gelegenheid om andere MIRrors te ontmoeten.

 

Cursussen

 • MIR-Methode in de psychiatrie
  De MIR-Methode is een waardevolle aanvulling voor de psychiatrie. Dat komt doordat het een zachte methode is die laagje voor laagje vrede geeft aan het verleden van de cliënt. Het voorkomt onnodig herbeleven. Professionals leren extra technieken die ze in kunnen zetten bij hun cliënten om het helingsproces te versnellen en lichter te maken.
 • Coachen met de MIR-Methode
  In coaching is de MIR-Methode een waardevol gereedschap. In de cursus leer je details van de MIR-Methode, plus krachtige interventies en gesprekstechnieken die je bij je cliënten kunt inzetten. Deze cursus wordt niet meer gegeven. Je kunt video-opnames uit de cursus terug kijken op de ‘Be the MIRror’-ledenwebsite. In ruil daarvoor vraag ik je om lid te worden van deze ledenwebsite, 5 euro per maand (10 euro inschrijfkosten), voor zolang je lid wilt zijn.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes