Sommige mensen zijn chronisch ziek, hebben een verleden met veel ziektes, zijn hypergevoelig voor therapieën of reageren gewoon heftig op de MIR-Methode. Deze mensen moeten sowieso altijd eerst beginnen met stap 5 en 7, gedurende 2 weken. Daarna pas beginnen met alle 9 stappen, 4 weken lang.

Mocht het toch een te zwaar proces voor je zijn, zoek dan de hulp bij een MIR-Methode begeleider. Deze mensen zijn opgeleid door MIR-Methode trainers of door Mireille Mettes zelf. Ze hebben daarin een speciale MIR-Methode op Maat leren maken, waarmee ze in no-time kunnen uitzoeken waar in de 9 stappen de grootste blokkades voor je zitten. Samen werk je deze blokkades dan weg, waardoor het hele proces van de MIR-Methode veel sneller gaat.

Mensen die graag individueel begeleid willen worden, kunnen hieronder de dichtstbijzijnde MIR-Methode Begeleider vinden. Het fijne is dat je zelf heel actief mee kunt doen in het traject door jezelf thuis te behandelen met de aanwijzingen van de therapeut/coach. Succes!

MIR-Methode Begeleiders in Nederland

MIR-Methode Begeleiders in België

MIR-Methode Begeleiders in Mexico

 

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes