De MIR-Methode in het kort


Bekijk hier hoe je de MIR-Methode doet en doe mee met Mireille.

MIR-Methode instructievideo

Bekijk deze video en leer de ins en outs van de MIR-Methode. Doe dit vóórdat je met de MIR-Methode begint.

De 9 stappen van de MIR-Methode zijn door-en-door uitgetest door Mireille Mettes. We adviseren je dringend om deze exacte woorden en deze exacte volgorde aan te houden en er niets in te veranderen! Dit zal het effect van de MIR-Methode namelijk ook veranderen.

Een goed begin, is het halve werk
Als je gaat beginnen met de MIR-Methode, dan kun je jezelf laten begeleiden via 6 weken tipmailtjes. Je kunt je daarvoor aanmelden in de rechter kolom. Je ontvangt dan gedurende 6 weken gratis korte e-mailtjes in je inbox, waar tips in staan voor het 4-6 weken lang doen van de MIR-Methode.

» Klik hier om meer video’s van Mireille Mettes te zien! «

 

Het ontstaan van de MIR-Methode

De 9 stappen van de MIR-Methode (9 steps in your language).

Aai met je ene hand rondjes over je andere hand, heel langzaam. En alsmaar doorgaan met draaien. Terwijl je blijft aaien, noem je de onderstaande zinnen op. Elke zin noem je telkens 3 keer. Zie voor verdere instructies de video’s hierboven en de veel gestelde vragen.

Stap 1. Zuurgraad optimaliseren.
Stap 2. Detox alle toxische belasting.
Stap 3a. Vader loskoppelen.
Stap 3b. Moeder loskoppelen.
Stap 4. Meridianen zuiveren.
Stap 5. Alle tekorten aanvullen.
Stap 6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen.
Stap 7. Basisbehoeften aanvullen.
Stap 8. Chakra’s en aura optimaliseren.
Stap 9. Missie verduidelijken.

Let op! Heb je een ziekte of ben je depressief? Begin dan eerst met alleen stap 5 en 7 (twee weken lang) en ga daarna pas naar alle 9 stappen. Zie de instructievideo hierboven!
Bij twijfel altijd je arts raadplegen of contact opnemen met een MIR-Methode begeleider.

Klik hier om de 9 stappen van de MIR-Methode te beluisteren (mp3 bestand).

Be the MIRror-website

Heb je de MIR-Methode minimaal vier weken gedaan, dan kun je een stap verder maken. Je kunt dan lid worden van de ‘Be the MIRror’-website. Daarop staan veel video’s met extra technieken, zoals:

– de MIR-Methode EHBO
– het behandelen van jetlags
– het behandelen van bijwerkingen van medicijnen
– wat je kunt doen als je het gevoel hebt dat de MIR-Methode niet werkt en hoe het komt
– het vinden van je missie

De Be the MIRror-website is een betaalde ledenwebsite. Met jouw bijdrage kunnen we de MIR-Methode vertalen en naar andere landen brengen. Bovendien kunnen we nieuwe onderzoeken opzetten, bijvoorbeeld naar auto-immuunziektes.
Meer informatie of aanmelden: www.bethemirror.nl

Wil je zien wat er op de Be the MIRror-website staat? Bekijk dan de video hieronder, dan weet je wat je ervan kunt verwachten.

 

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes