Spiertesten (of kinesiologie) is een eenvoudig hulpmiddel om via het stressreflexmechanisme van het lichaam te communiceren met het onderbewuste. Het is het vermogen om aan de spierspanning van het lichaam te voelen of iets klopt voor het lichaam of niet. Hierbij kom je dieper in contact met je intuïtie.

De techniek is eenvoudig, bekwaam worden vraagt veel oefening. De aandacht ligt vooral bij de zelftest, bij jezelf testen voor jezelf of voor anderen.

Er worden verschillende testen aangeleerd, zodat je kan voelen wat voor jou klopt.

Je leert de kunst van het stellen van de juiste vragen; ook leer je hoe je bv bloesemremedies kan uittesten, of bij intoleranties welke voeding wel of niet geschikt is.

Data, werktijden en locatie

Zaterdag 20 april + 4 mei 2024

telkens van 13.30 tot 16 u.

2 bijeenkomsten met 2 weken tussentijd.

Locatie: De Weg – Herenthoutseweg 21 – Wiekevorst – België

Kosten

Bijdrage: 120 euro voor de 2 namiddagen

Trainer

Hemelstraal Inge Van den Eynde

Inge van den Eynde

Aanmelden

Inschrijven min 1 week vooraf via info@centrumojo.be of +32 (0)14.51.98.20

www.centrumojo.be

 

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes