Voor contact met de organisatie van de MIR-Methode kun je onderstaand contactformulier gebruiken.

Vanwege de enorme drukte kun je dit contactformulier helaas NIET gebruiken voor persoonlijke gezondheidsvragen of vragen over hoe je de MIR-Methode moet doen. Kijk daarvoor bij de veel gestelde vragen of neem contact op met een MIR-Methode begeleider. Als je vraag voorkomt in de veel gestelde vragen of het betreft een persoonlijke gezondheidsvraag dan ontvang je geen antwoord van ons. Alvast bedankt voor je begrip.

Media (radio, tijdschriften en tv) zijn van harte welkom! Je kunt gebruik maken van onderstaand formulier of een brief sturen naar:

Postadres (geen bezoekadres):
MIR-Methode
Poortersveld 727
7327 AS Apeldoorn
Nederland

Bankgegevens:
IBAN: NL86 TRIO 0254 8446 50
BIC: TRIONL2U

=================================================================

  • Dit contactformulier is NIET voor persoonlijke gezondheidsvragen. Je vraag wordt dan helaas niet beantwoord. Lees de veel gestelde vragen of stuur een email naar een MIR-Methode Begeleider.

    Velden met een * zijn verplicht.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes