MIR-Methode Lezing door Mireille Mettes

Tijdens de lezing vertelt Mireille kort over het bijzondere ontstaan van de MIR-Methode. Ze laat daarna zien hoe je de MIR-Methode doet. Je leert wat je wel en niet moet doen en wat je mag verwachten. In het 2e deel van de lezing bespreekt ze een telkens een bepaald thema.

Thema lezing: Je kindpijn helen met de MIR-Methode
Wanneer je opgroeit, maak je als kind van alles mee. Je ouders zijn er wel/niet voor je. Je broer/zus vragen wel/niet veel aandacht. Je hebt wel/geen aardige vrienden/vriendinnen. Je schoolperiode is wel/niet fijn. Wanneer je nare ervaringen mee maakt als kind, bepaalt dat de rest van je leven. Maar… wanneer je die kindpijn heelt, maakt dat je leven een stuk lichter! Dat kan met de MIR-Methode. Mireille legt uit hoe dat werkt met levendige voorbeelden. Tot slot doet ze de MIR-Methode samen met iedereen in de zaal, zodat al een deel van de kindpijn ter plekke geheeld kan worden.

Er is uitgebreid ruimte om vragen te stellen. Na de lezing ga je weer naar huis met nieuwe energie. Je weet na afloop precies hoe je de MIR-Methode moet gebruiken en hebt antwoorden op je persoonlijke vragen gekregen. Tijdens de lezing worden MIR-Methode kaartjes uitgedeeld en is het MIR-Methode handboek en het boek “Waarom ben ik in Vredesnaam op aarde?” te koop.

Impressie van een lezing door Mireille Mettes

MIR-Methode Lezingen data

Datum, tijd en plaats
Onderwerp lezing
Za. 1 okt. 2022,
14.00 – 16.00 uur
Welkom 13.30 uur

Zentire
Americaanseweg 107
5964 PA  METERIK
(bij Horst, tussen Venray en Venlo)
https://zentire.nl/

Lezing in Meterik over de MIR-Methode en het thema ‘Je kindpijn helen met de MIR-Methode’ door Mireille Mettes. Entree € 17,50 p.p.

Klik hier voor meer info en om je aan te melden.


Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering tot 5 dagen voor aanvang van de lezing, brengen wij € 5,00 administratiekosten per persoon in rekening. Bij annulering binnen 5 dagen voor aanvang van de lezing brengen wij € 10,00 administratiekosten per persoon in rekening.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes