MIR-Methode Lezing door Mireille Mettes

Tijdens de lezing vertelt Mireille kort over hoe de MIR-Methode werkt. Je leert wat je wel en niet moet doen en wat je mag verwachten. Om het beter te begrijpen, raadt ze je aan om eerst de instructievideo te bekijken. In het 2e deel van de lezing bespreekt ze een thema. Zie onderstaand schema wanneer en waar er een lezing is en wat het thema is.

Thema lezing: Van zorgen maken naar hoop hebben.
Je leest kranten of kijkt televisie en het slechte nieuws komt op je af. Het lijkt alsof het nergens in de wereld meer goed gaat. Je gaat je misschien zorgen maken en tobben over de toekomst. Hoe dat je gezondheid beïnvloedt, laat Mireille in de lezing zien. En ze laat zien hoe je dat met de MIR-Methode kunt aanpakken. Daarnaast laat ze zien wat haar visie is op de toekomst en die is bijzonder hoopgevend! Wanneer je je zorgen los kunt laten, maakt dat je leven een stuk lichter! Dat kan met de MIR-Methode. Mireille legt uit hoe dat werkt met levendige voorbeelden. Tot slot doet ze de MIR-Methode samen met iedereen in de zaal, zodat het zorgen maken ter plekke losgelaten kan worden.

Er is uitgebreid ruimte om vragen te stellen. Na de lezing ga je weer naar huis met nieuwe energie. Je weet na afloop precies hoe je de MIR-Methode moet gebruiken en hebt antwoorden op je persoonlijke vragen gekregen. Tijdens de lezing worden MIR-Methode kaartjes uitgedeeld en is het MIR-Methode handboek en het boek “Waarom ben ik in Vredesnaam op aarde?” te koop.

Impressie van een lezing door Mireille Mettes

Kantel je mobiel om de tabel helemaal te zien

MIR-Methode Lezingen data

Datum, tijd en plaats
Onderwerp lezing
Za. 30 sept. 2023,
14.00 – 16.00 uur
Welkom 13.30 uur
De Groene Hoven
Koninginnelaan 280
7315 EE APELDOORN
Lezing door Mireille in Apeldoorn. Over de MIR-Methode en het thema “Van zorgen maken naar hoop hebben”.
Klik hier voor meer info en om je aan te melden.
Za. 6 april 2024

10.15 – 16.45 uur
‘t Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ
NIEUWEGEIN

Lezing op de Dag van het verboden woord.

Voor aanmelding en informatie: Ga naar de website van de organisatie van de ‘Dag van het verboden vrije woord.’


Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering tot 5 dagen voor aanvang van de lezing, brengen wij € 5,00 administratiekosten per persoon in rekening. Bij annulering binnen 5 dagen voor aanvang van de lezing brengen wij € 10,00 administratiekosten per persoon in rekening, tenzij je je plaats aan iemand anders kunt overdragen.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes