Mireille Mettes is natuurgeneeskundige en had een praktijk in Apeldoorn. Voor die tijd was ze lerares Engels en Onderwijskundige. Ze heeft door haar onderwijsachtergrond het meeste plezier in het les geven aan mensen. Dat maakte dat ze haar MIR-Methode ter beschikking stelde aan iedereen: hoe meer mensen ermee werken en zelf aan hun gezondheid werken, hoe blijer ze ervan wordt!

Momenteel besteedt Mireille al haar tijd aan het uitdragen van de MIR-Methode. Dit houdt in: lezingen geven, reacties en emails beantwoorden en het schrijven van nieuwe informatie die interessant is voor mensen die de MIR-Methode willen gebruiken.

Wat Mireille heel blij maakt, is dat de MIR-Methode een antwoord heeft op de vele kwalen die mensen hebben. Je gaat lekkerder in je vel zitten, je hebt minder last van de invloed van anderen (groepsdruk), je krijgt meer zelfdiscipline en zelfvertrouwen.

Mireille: “Dat de MIR-Methode je veel goeds mag brengen!”

 

Team rondom Mireille
De grootste steun achter Mireille’s werk is Remco. Hij bouwde de websites en vangt alles op wat te maken heeft met techniek, administratie, verkoop en marketing. Samen bouwen ze verder aan het verspreiden van de MIR-Methode wereldwijd, daarbij ondersteund door vrijwilligers met een groot hart!

 

Mireille over zichzelf

Wie zijn mijn inspiratoren?
Er zijn vele mensen die me inspireren. Uitvinders: Einstein, Nikola Tesla. Wetenschappers: Joe Dispenza, die het boek ‘You ARE the placebo’ schreef en wetenschapsjournaliste Lynn McTaggart.

2014-09-28 008

Ontmoeting met Joe Dispenza, neurowetenschapper

Lynne McTaggart.

Mireille in gesprek met Lynne McTaggart, wetenschapsjournaliste

 

 

 

 

 

 

Mensen die moedig zijn en die voor hun mening durven op te komen: Nelson Mandela, Dalai Lama. Mensen die met gevaar voor eigen leven, blijven staan voor hun recht.

Daarnaast kijk ik met open ogen naar landen waar het er bijzonder slecht aan toe gaat. Ik heb dat ongeveer 1x per twee weken nodig om te zien dat er nog meer dan genoeg reden is om door te gaan met mijn werk.

Mijn idealen
Uiteraard hoop ik oud te worden met mijn man en dat mijn dochters sterke, zelfstandige vrouwen zullen worden. Daarnaast heb ik enorme idealen. Dat we werkelijk een wereld van harmonie gaan realiseren. Diep van binnen blijf ik voelen dat dit mogelijk is! Ik vind dit zelf zo’n merkwaardig gevoel, omdat als je de media moet geloven, we nog nooit zo ver van wereldvrede zijn geweest als nu. Maar als ik dan op internet kijk, lees ik dat er nog nooit zo weinig mensen gestorven zijn in oorlogssituaties als nu! En dankzij internet kan iedereen zich nu informeren en laten inspireren over acties die er wel toe doen, over organisaties die zich inzetten voor de vrede. En dat zijn er velen!

John Lennon: “You may say I’m a dreamer, but I’m not the only one.”

Steve Jobs (Apple): “The people who think they are crazy enough to change the world, are the people who do.”

 

Meer info over Mireille

Mireille Mettes op LinkedIn
Mireille Mettes op Facebook
Mireille Mettes op Youtube
Mireille Mettes op MIR-Method.com (Engels)

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes