Home » Artikelen » 185. De vijf oorzaken van een blaasontsteking

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

185. De vijf oorzaken van een blaasontsteking — 102 reacties

 1. Een tip: heb je een blaasontsteking, dan helpt Oostindische Kers je er snel van af. Het blad werkt als een antibioticum..

 2. Lieve allemaal…blaasontsteking kan ook door een lactose intolerantie komen.
  Mijn kleindochter had ook steeds blaasontstekingen. Moest hele vervelende onderzoeken omdergaan. Toen ze stopte met melkproducten en overging op geitenmelk, heeft ze nooit meer een blaasontsteking gehad.
  In de blaas zit ook een slijmvlies dat gevoelig is voor lactose…

  ANKY

 3. ik mis ook verzakkingen vooral bij oudere dames dit is ook vaak een oorzaak bij terugkerende urineweg infecties.

 4. “De Groene Zuster” geeft ook veel informatie. O.a. kwamen zij ook met “Yoni”, schrijven zij over gebruik van deoderant, over nachtrust en nog vele andere onderwerpen aan gaande de gezondheid.

 5. Dank je wel voor alle mooie content die je deelt!
  In het artikel over blaasontsteking staan nu wel maandverband/tampons en incontinentiemateriaal vermeld, maar wordt niets gezegd over toiletpapier. Ook daarin zitten veel blekers, parfums e.d. die vagina problemen en/of (blaas)ontstekingen kunnen veroorzaken (en wat uiteraard ook allemaal belastend is voor onze aarde).
  Mocht je het daarmee eens zijn, is het misschien mooi om toe te voegen, want ik heb gemerkt dat niet iedereen hiervan bewust is/bij stilstaat.

 6. Goedemorgen…het artikel over maansverandering es raakte iets in me en ik ben meteen gestopt met het gebruik daarvan. Heb al jaaaaren last van een soort van geïrriteerde blaas. En nu na pas een paar weken kan ik al zeggen…..JA…. Het klopt!
  Dank je wel

 7. Beste Mireille
  Onze kleindochter van nog geen twee jaar oud heeft vaak n blaasontsteking met hoge koorts. Allerhande onderzoeken gehad. Zou het ook door de luiers kunnen komen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.