Home » Artikelen » 184. Als bloemen je op de been houden.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

184. Als bloemen je op de been houden. — 83 reacties

  1. Heerlijk bloemen! Zonder bloemen in huis en tuin ben ik minder gelukkig! Moest tijdens de uitbraak van Corona bloemen in huis hebben als troost. Hebben ook elke dag in de tuin gezeten.

  2. Zo leuk om de betekenissen van bloemen te lezen. Ik hoor graag of iemand weet welke betekenis de ranonkels hebben.

  3. Kamperfoelie, vooral de wilde in het bos. Voortdurende herinnering aan het goddelijke. Ja soms voel ik me niet thuis op deze aarde met zoveel ruzie tussen mensen en oorlogen en wat dies meer zij. het goddelijke in elke mens willen en kunnen zien. Wijzelf zijn een goddelijk wonder, ons lichaam heeft goddelijke wijsheid. Als kind was onder mijn slaapkamerraam een kamperfoelie en het heeft mij veel dromen gegeven!

  4. Dat gele bloemen de kleur van de haat zijn, dat zei mijn moeder ook altijd, en begrijp ik nu het verband. Mijn moeder was mentaal niet sterk, depressies, ook een postnatale, en vaak in de war, haar gedachten bleven dan op 1 punt hangen. Het is net of je wordt tegengehouden zei ze dan. Jammer dat ze zich zo ongelukkig heeft gevoeld op Aarde, hopelijk is ze Boven nu wel blij. Zelf hou ik van de Orchidee, en dat begrijp ik nu ook, erg leerzaam wat de bloemen ons vertellen, groetjes van Betsy.

  5. Ik houd ook erg van hortensia’s. In onze volkstuin staan er een aantal en die zijn enorm gegroeid. Ook ben ik dol op Oost-Indische kers, die zijn trouwens ook erg lekker en heel gezond. Nigella! Ook zo’n schatje. Hier zal ik het bij laten, anders draaf ik door.

  6. Zoals velen word ik blij van bloemen. Ik word ook heel blij van kleuren. Ik voel soms dat mijn lijf daarop reageert. De eerste klaproos die open gaat. Prachtig. Ook de kwetsbaarheid van bloemen raakt me. Ik word erg blij van de kleur en de eigenzinnigheid van lathyrus. Staat voor zachtaardigheid zie ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.