Home » Artikelen » 134. Grenzen stellen met de MIR-Methode

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

134. Grenzen stellen met de MIR-Methode — 62 reacties

 1. Ik woon sinds bijna 8 jaar het midden van het land,maar ”vriendinnen” zie je niet.
  Altijd leuk als ik daar kom, ’n uurtje rijden, maar deze kant op, mooi niet.
  Je woont zo ver, of jij bent weggegaan,zeggen ze dan en dat heeft mij heel veel pijn gedaan.
  Maar nu ik een aantal maanden de MiR- Methode doe, sta ik relaxter tegen over en heb het losgelaten en stop er geen energie meer in.
  Ben blij dat dat de MIR-Methode mij hiermee heeft geholpen.
  Veel dank hiervoor !

 2. Ik herken veel in al jullie reactie’s. MIR-Methode heeft me veel gebracht en blijf ik ook doen.
  Uiteindelijk bleek ik ook een traag werkende schildklier te hebben waarvoor ik thyrax kreeg voorgeschreven. Ging me daar korte tijd wat beter door voelen, maar beslist niet goed. Kwam op het spoor van de uitgeverij Succes die o.a. De boeken van Anthonie William uitgeeft. Ik vond ze een openbaring en raad iedereen aan deze eens te lezen. Zelf heb ik Medical Medium en Thyroid healing gelezen en ben nu bezig om mijn schildklier aandoening te genezen op de manier zoals omschreven in zijn boek thyroid healing. Ik heb de medicatie al tot de helft afgebouwd en ga me steeds beter voelen. Ik denk dat een en ander elkaar perfect aanvult. Eind Maart heb ik de medicatie helemaal afgebouwd en laat ik de schildklierwaarden bepalen. Ik ben benieuwd, heb er alle vertrouwen in. De boeken zijn te verkrijgen Bij on line uitgeverij Succes.nl.
  Iedereen veel kracht en doorzettingsvermogen toegewenst.
  En Mireille wat heb je een prima methode uitgedokterd, petje af.

  • beste Hebben schildklieraandoeningen iets te maken met grenzen stellen? Ik lees dat niet in het artikel maar wil wel heel graag bijleren. Zelf heb ik problemen met alle hormonen, ik heb een tumor in mijn hypofyse. Heeft iemand daar ervaring mee?

 3. Hoi Mireille, ik ben vrij grenzeloos in het stellen van grenzen. Daarmee heb ik mijzelf -en mijn gezin- echt tekort gedaan. Nu ik 50 ben en sta voor verzuren of verfrissen, merk ik dat dankzij Mirren, jouw levenslessen (waarin ik soms zoveel herken) en Latifa meditatie, ik steeds meer voor mezelf opkom met humor en luchtigheid. Het werkt. Enorm bedankt1
  Nu nog het roken loslaten. Ik doe mee met het onderzoek en ben nog niet gestopt, maar er is een heleboel gaande. Ook op dat gebied. Fingers crossed!

  • Beste Lisa,
   Mooi dat er zoveel gaande is! En je zal zien dat als alles een beetje neerdwarrelt en z’n plekje krijgt, ook de rook verslaving naar de achtergrond gaat.
   Veel geluk alvast!
   Groetjes, Mireille

 4. Beste mensen. Wat een leed allemaal. Ook ik dacht dat ik het wel alleen afkon, en vond het prettig iets te kunnen en mogen doen voor een ander. Daarbij mijzelf niet vergetend, redelijkerwijs. Maar ik zie dat het grenzeloze = ook een soort vertrouwen op het universum- in de kleine wereld van de mens- en het kind- verwarring schept. Mijn lieve, gevoelige zoon is zwaar aan de alcohol, en dat als zelfmedicatie, na psychoses en een nu voortdurende toestand van schizofrenie- waarin er dus meerdere geesten aan het roer staan, waaronder die ene die het alcoholgebruik prioritair stelt- en de moedermishandeling aanbeveelt. De tranen springen mij in de ogen elke keer als ik eraan denk. Mijn burn out is een feit, maar ik probeer uit alle macht om mijn rekeningen te betalen en mijn pasgevonden huis netjes te houden ( ik was dakloos en leefde trots in mijn campertje). Ik hoop dat ik mijzelf toesta de MIR methode te gaan doen. Toevallig heb ik net gister grenzen aangegeven naar de gemene geest die bij mijn zoon bezig is. En las ik vandaag dit. Dank aan allen die de moeite nemen zelf sterk te zijn en lief te blijven.

 5. Beste Mireille,
  ik heb zoon van 14 met diagnose autisme.
  Ik heb meer gevoel dat hij hooggevoelig is, maar ja…
  Ik wou je even vragen of hij ook MIR-Methode kan gebruiken? Mag ik dat bij hem doen? Gewoon zijn hand aaien? Moet ik die zinnen hardop zeggen?
  Kun je even kort uitleggen?
  Alvast bedankt.
  Gr Sneza

  • Beste Sneza,
   Ja dat mag gewoon, als hij dat wil. Zie de veel gestelde vragen voor meer uitleg. Of even naar een MIR-Methode begeleider mailen voor meer uitleg.
   Veel geluk samen!
   Groetjes, Mireille

 6. Of ouders die zelf grenzen hebben en ook het kind grenzen aangeven, maar zelf wel over de grenzen van het kind heengaan. Bijv. het kind opzadelen met verantwoordelijkheden die ver boven de leeftijd van het kind heengaan.
  Gtenzen stellen is voor mij nog steeds een opgave, maar zo langzamerhand gaat het steeds beter lukken en dan ook nog zonder schuldgevoel.
  Ik blijf lekker door mirren en ben blij met de resultaten.

 7. Mireille, dit artikel over grenzen stellen is zo waar! En ik ben zo blij dat ik elke dag mag ervaren dat de MIR-Methode werkt op zoveel gebieden.

  Ik ben dankbaar dat onze kinderen met ADD en ADHD geen medicijnen gebruiken, maar de MIR Methode kunnen inzetten. Dit is het mooiste cadeau dat je jezelf als ouder en aan je kind mag geven. We hebben als persoon en als gezin heel hard gewerkt, het was en is de moeite waard geweest en inmiddels kost het nog nauwelijks moeite.

  Als er zich iets voor doet wat niet prettig is, kunnen we het rustig en op een eenvoudige manier met de MIR-Methode oplossen. Dit gun ik ieder mens en ik ben blij en dankbaar dat ik als MIR-Methode coach mag bijdragen aan het onder de aandacht brengen van de MIR-Methode.

  lieve groet,
  Françoise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.