Home » Artikelen » 180. Kerstmis met kristalchakra’s

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

180. Kerstmis met kristalchakra’s — 55 reacties

 1. Kristalbed
  Het Kristalbed is een instrument dat het gebruik van kleuren (chromotherapie) combineert met kristallen om een heilzame energiestroom op te wekken.

 2. Hoi Mirije,

  Ik doe mee met je stoppen met roken webinair en wilde meer weten over de kristal chakra’s!
  Grappig is dat ik gisteren ineens hele intense pijn in mijn knie had tijdens het auto rijden. Gelukkig ging het snel weer over. Bijzonder om te lezen dat het door het kristal chakra’s kan komen!

 3. Ik doe sinds een maand weer de 9 stappen van de MIR-Methode. Lees nu bij jeuk op je hoofd dat dit een kristalchakra is. Hoe vaak en hoe lang moet je dit doen voor dat je eventueel resultaat merkt.

  • Beste Rita,
   Dat hangt helemaal af van wat er in jou speelt. Wat je hebt meegemaakt, wat je al gedaan hebt om jezelf te bevrijden.
   En jeuk op je hoofd kán van een kristalchakra zijn. Het hangt van de plek op je hoofd af. Jeuk op het achterhoofd en jeuk bij de wenkbrauwen, komen sterk overeen met de plek van kristalchakra 8 en 9.
   Groetjes, Mireille

   • Hoi Mireille
    eerst dacht aan een allergie. Maar het is alleen op het achterhoofd iets onder de bovenrand van mijn oren.
    Ik ga gewoon door met de MIR methode maar kan ik het beste mijn ene hand op het achterhoofd houden en dan de 9 stappen doen.

    • Beste Rita,
     Ja, als je je hand op je achterhoofd kunt houden, zal dat zeker helpen.
     Veel geluk!
     Groetjes, Mireille

 4. Dank je wel voor dit heel interessante artikel, voor de korte omschrijvingen van de functies van deze Kristalchakra’s. Ik doe de MIR-Methode bijna 7 jaar. De meeste tijd maak ik gebruik van een mir-op-maat (de eerste jaren samengesteld door voormalig Mir-begeleidster Janine en tegenwoordig door Loes). Door de tijd heen stonden daar al verschillende Kristalchakra’s in die precies pasten en hielpen bij de toestand waarin ik mij op dat moment bevond.

 5. Hallo Mireille en alle MIR-volgers,

  Hoopgevend nieuws waar ik blij van word.
  Voor iedereen wens ik een nieuw jaar 2019 vol hoop en vertrouwen, waarin we het beste in onszelf en elkaar weten te bereiken.
  liefs van Jojo.

 6. Hallo,
  Ik heb de chakra’s geactiveerd toen ze op de site kwamen een tijdje geleden, maar ik voelde toen niet echt iets veranderen.
  Zou het goed voor me zijn deze activatie nog eens te herhalen?
  Bedankt Mireille voor je fijn werk voor ons, voor de wereld!

  • Beste Hilde,
   Ja, probeer het gerust nog een keer. En… je hoeft er niks van te merken hoor. Sommige mensen voelen duidelijke signalen in hun lichaam, anderen niet. Het is altijd prima om ze een tweede ronde te activeren, om je ze nog bewuster te laten ervaren. Ik ben benieuwd wat je er dit keer van merkt!
   Groetjes, Mireille

 7. ik heb zo nu en dan pijn in mijn rechter (boven) schouderblad, hoe kan ik dit testen, want handoplegging is onmogelijk op die positie?
  hoor het graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.