Home » Artikelen » 180. Kerstmis met kristalchakra’s

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

180. Kerstmis met kristalchakra’s — 67 reacties

 1. Je hebt het over de plek behandelen door de 9 stappen te doen. Bij mij jeukt het regelmatig tussen de schouderbladen maar daar kom ik niet bij. Heb je hier ook een tip voor.

  • Beste Erna,
   Ja, dan kan je het beste met je rug (waar het jeukt) tegen een muur of deurpost gaan staan, zodat je onderbewuste extra duidelijk heeft waar de werking naartoe mag gaan. Daarna aai je gewoon met je handen over elkaar. Dit doen we ook bij de MIR-Methode EHBO.
   Groetjes, Mireille

 2. ja, de kristalchakra’s heb ik mee kennis gemaakt. Een flink aantal jaren geleden heb ik de begeleiderscursus gedaan. doe op dit moment eigenlijk meer met Quantum-Touch en Quantum-Allergy, maar fijn hier weer aan herinnert te worden. Ik zoek ze mn boek er meteen weer eens bij. Dankjewel. Hartelijke groet, Joy

  PS de nieuwsbrief krijg ik al

 3. Beste Mireille
  Damkjewel voor je moooe ondersteuning
  Ik heb al een poos pijn onder mijn voet. Wat zou ik kunnen doen om ervan aftekomen?

  Dankje.
  Groetjes
  Lucia

 4. Nu ik erover nadenk, heb ik iets wat ik tot nu toe niet heb kunnen achterhalen:
  Ik heb tijdens lange auto ritten, vooral door heuvels, last van mijn voeten.
  En hoogtevrees.
  Ik voel me niet geaard.
  zou ik de onderste kristal chackra s kunnen activeren o i d?
  Ik heb ze wel al geactiveerd maar is al 2 jaar geleden. Is het dan de bedoeling dat ik ze opnieuw activeer zoals in de video s op be the MIR ror site?

  • Beste Saskia,
   Nee, als ze eenmaal geactiveerd zijn, is het goed. Als je weer ‘s zo’n autorit hebt, kun je de MIR-Methode EHBO doen. Dan kun je de reactie afkappen die ontstaat tijdens het rijden. Mogelijk herinnert het je aan een oude spannende situatie. Met de EHBO haal je telkens een laagje van die spanning af tot het weg is.
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

 5. hoe meer ik leer, door bijscholingen, mooie artikelen die op mijn pad komen, en technieken die ik leer, des te gevoeliger ik word.
  Eerst was ik er beetje bezorgd over…waar gaat dit heen? Dacht ik. Hoe gevoelig word ik dan? En waar moet ik me dan van afschermen?
  Maar nu is dit geen punt meer, ik ben heel geboelig maar informatieis krijgen is GOED nieuws.
  Juist zoveel onder het kleed proberen te vegen of er van weg lopen kost energie. En dat bespaar ik mezelf nu door gewoon recht aan te kijken wat de info is.
  Ik ben blij met informatie. Want daar kan ik iets mee.
  Ik ben ook blij met mijn gezin dat deze eigenschap van mij respecteert en ik er openlijk over kan zijn.
  “Even MIRren” / “ even mezelf weer in balans zetten hoor “ dat is bij ons nu heel normaal. En op straat doe ik dat nu ook gewoon. Waarom zou dit iets zijn om verborgen te houden?

  Het is nu niet gek meer maar juist normaal om bewust te zijn van al die signalen. En er op te reageren.

 6. Hoi Mireille,
  terwijl ik mijn pols brak voelde ik ook 3 kraken in mijn borstbeen ribben. Daar moest ik nu gelijk aan denken bij kristalchakra 5. Ik voelde al heel de dag pijn op borstbeen. Ik activeerde kristalchakra 5 door er zachtjes over te wrijven. Resultaat enerchistroom naar aangedaane zijde en pols. Wow weer bevestiging hoe kloppend de mirmethode is.

  Ik heb jaren geleden de kristalchakras gedaan.

  Ik zie nu dat ik energiestroom anders heb geschreven enerchistroom .Hoe mooi is dat

 7. Beste Mireille,

  Hoe doe je het als je constant jeuk op je rug hebt?
  De dokter noemt het een droge huid.
  Dat is je er gemakkelijk van af praten vind ik.

  Groetjes Gerda

  • Beste Gerda,
   Let erop hoeveel water je drinkt. De kans is dat je huid is uitgedroogd. Als je met je rug tegen een stoelleuning aan gaat zitten, kun je het al aanpakken. Of met je rug tegen een muur. Je onderbewuste begrijpt dan wat de bedoeling is.
   Veel sterkte!
   Groetjes! Mireille

 8. Kristalbed
  Het Kristalbed is een instrument dat het gebruik van kleuren (chromotherapie) combineert met kristallen om een heilzame energiestroom op te wekken.

 9. Hoi Mirije,

  Ik doe mee met je stoppen met roken webinair en wilde meer weten over de kristal chakra’s!
  Grappig is dat ik gisteren ineens hele intense pijn in mijn knie had tijdens het auto rijden. Gelukkig ging het snel weer over. Bijzonder om te lezen dat het door het kristal chakra’s kan komen!

 10. Ik doe sinds een maand weer de 9 stappen van de MIR-Methode. Lees nu bij jeuk op je hoofd dat dit een kristalchakra is. Hoe vaak en hoe lang moet je dit doen voor dat je eventueel resultaat merkt.

  • Beste Rita,
   Dat hangt helemaal af van wat er in jou speelt. Wat je hebt meegemaakt, wat je al gedaan hebt om jezelf te bevrijden.
   En jeuk op je hoofd kán van een kristalchakra zijn. Het hangt van de plek op je hoofd af. Jeuk op het achterhoofd en jeuk bij de wenkbrauwen, komen sterk overeen met de plek van kristalchakra 8 en 9.
   Groetjes, Mireille

   • Hoi Mireille
    eerst dacht aan een allergie. Maar het is alleen op het achterhoofd iets onder de bovenrand van mijn oren.
    Ik ga gewoon door met de MIR methode maar kan ik het beste mijn ene hand op het achterhoofd houden en dan de 9 stappen doen.

    • Beste Rita,
     Ja, als je je hand op je achterhoofd kunt houden, zal dat zeker helpen.
     Veel geluk!
     Groetjes, Mireille

 11. Dank je wel voor dit heel interessante artikel, voor de korte omschrijvingen van de functies van deze Kristalchakra’s. Ik doe de MIR-Methode bijna 7 jaar. De meeste tijd maak ik gebruik van een mir-op-maat (de eerste jaren samengesteld door voormalig Mir-begeleidster Janine en tegenwoordig door Loes). Door de tijd heen stonden daar al verschillende Kristalchakra’s in die precies pasten en hielpen bij de toestand waarin ik mij op dat moment bevond.

 12. Hallo Mireille en alle MIR-volgers,

  Hoopgevend nieuws waar ik blij van word.
  Voor iedereen wens ik een nieuw jaar 2019 vol hoop en vertrouwen, waarin we het beste in onszelf en elkaar weten te bereiken.
  liefs van Jojo.

 13. Hallo,
  Ik heb de chakra’s geactiveerd toen ze op de site kwamen een tijdje geleden, maar ik voelde toen niet echt iets veranderen.
  Zou het goed voor me zijn deze activatie nog eens te herhalen?
  Bedankt Mireille voor je fijn werk voor ons, voor de wereld!

  • Beste Hilde,
   Ja, probeer het gerust nog een keer. En… je hoeft er niks van te merken hoor. Sommige mensen voelen duidelijke signalen in hun lichaam, anderen niet. Het is altijd prima om ze een tweede ronde te activeren, om je ze nog bewuster te laten ervaren. Ik ben benieuwd wat je er dit keer van merkt!
   Groetjes, Mireille

 14. ik heb zo nu en dan pijn in mijn rechter (boven) schouderblad, hoe kan ik dit testen, want handoplegging is onmogelijk op die positie?
  hoor het graag.

 15. Beste Mir-Eille,

  Jouw bericht kwam vanmorgen aan als een kerstcadeau uit de hemel. Bedankt hiervoor, blij mee.
  Fijne Kerst nog verder en zo voort…..

  groeten,
  era

 16. Hoi Mireille
  Ik blijf de MIR-Methode verder doen, subtiele veranderingen,maar dat vind ik niet zo erg, anders zou ik teveel moeten verwerken ineens en daar word ik erg onrustig van, ik ben begonnen met de kristalchacra’s, en voelde al van de eerste keer een beweging rond mijn benen en voeten.
  Maar wat ik wilde vragen het boek “Ander nieuws van Janneke Monshouwer is die in het nederlands te verkrijgen bij de standdaard?
  IK Heb van mijn MIR-Methode begeleidster een zinnetje gekregen ” oordelen over anderen van vader loskoppelen, daar kan ik maar niet inkomen, ik zou eerder zeggen dat die van mijn moeder komen, toch is dit uit de spiertest gekomen,ik vind dit raar

  • Beste Cecile,
   De spiertest is goud waard, omdat die juist de onbewuste zaken naar boven haalt. Wat we juist niet verwachten, waar we een blinde vlek voor hebben, wordt zichtbaar. Dus ga er gerust van uit dat het klopt. Het hoeft ook maar 1x te zijn voorgevallen, waardoor het voor jou als kind minder zichtbaar is.
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

   • Ja inderdaad, ik was ook heel erg verrast’ hoe ver ik met mn vader was verbonden en zijn principes had ingenomen/opgenomen en hoeveel ik losgekoppeld heb… ook met moeder….

 17. Lieve Mireille,
  Deze nieuwsbrief is echt een toppertje waar we met velen gewoon blij van worden. Het voelt als een kerstcadeautje.
  Ik wou van deze gelegenheid gebruik maken om je te melden dat ik al van bij het begin van BetheMirror graaghiervoor wou inschrijven, maar omdat ik nog geen financiële verrichtingen via het internet kan uitvoeren is dat totnogtoe niet gebeurd.
  Alleen voor België kan ik betalingen uitvoeren via Direct Phone.
  Ik hoop in januari de nodige stappen te zetten om ook digitaal betalingen te kunnen doen.
  Ondertussen wens ik jou een prettig kerstfeest, een fijn jaareinde en een groot succes in 2017 met al die prachtige dingen die je in de wereld zet.
  Thanks for everything. Liefs. Liliane.

  • Beste Liliane,
   Dankjewel voor alle moeite die je wilt doen om bij te dragen aan ons werk! Het komt vast goed. Intussen ben ik blij dat je blij wordt van deze nieuwsbrief! Ja, het doet echt wat in de energie. Heel fijn!
   Groetjes en jij ook fijne feestdagen!
   Mireille

 18. Hallo Mireille.
  Het positieve van het door de leugens heenkijken is,dat je met mededogen naar diegenen
  kunt kijken die deze omgekeerde waarheid neerzetten.
  Overigens zijn zij met al deze daden voor ons de ultieme uitdaging om het heft in
  en verantwoording in eigen hand te nemen.
  Een aanrader om meer inzicht te krijgen in dat wat wereldwijd gebeurt in deze laatste
  fase van onze bestaande aarde kun je lezen in het boek Visioenen vanuit de bron van Jaap Hiddinga.
  Onthutsende omkering van zelfs bijbelse waarheden.
  Voor mij zijn de kleinste aanwijzingen door de media ons aangereikt vaak al voldoende om
  te voelen en zien waar de waarheid ten onder gaat aan gemanipuleerde informatie.die wij
  geacht worden als feiten te accepteren.
  Ondanks de veroorzaakte ellende voor de slachtoffers is de zielige verdraaiing ook nog om te lachen.
  Maak je borst maat nat voor het komende jaar.
  De een na laatste lezing die ik verzorgde was van Janneke Monshouwer.Voor mij was dit allemaal
  bekend,maar voor de doorsnee burger is dit moeilijk te accepteren. Cognitieve dissonantie treedt op
  wanneer de boodschap dag in dag uit wordt herhaald. Ook dat is een teken dat je kunt
  herkennen. Enfin…. Goede Kerstdagen en een heel goed nieuw jaar.
  Barbara

  • Het is nu 2021….
   Wat je schreef in 2016 begrijp ik nu wel.
   Licht en Liefde voor deze Kerst en ‘t jaar 2022
   Adrie

 19. Hoi Mireille,
  Ik volg je al weer een hele tijd, gisteren was ik in gesprek over de MIR methode met iemand en toen realiseerde ik me pas hoelang ik het al weer toe pas.
  Niet elke dag en ook niet elke week maar met regelmaat komt het weer terug in mijn bewustzijn.
  Het voelt goed, wat het precies met me doet weet ik niet maar dat is ook niet belangrijk voor me, ik weet gewoon dat het klopt.

  Afgelopen zondag heb ik je toevallig live ontmoet tijdens de bijeenkomst bij de burgerbeweging, ik zat in hetzelfde rijtje als jij.
  Meteen kwam je me bekend voor maar ik realiseerde me pas dat jij het was toen je naar voren kwam.
  Wat gaaf dat je zo verbonden bent met de burgerbeweging, er verbinden zich zulke fijne mensen.
  We zullen elkaar daar vast nog regelmatig gaan ontmoeten.

  Hele fijne dagen en een inspirerend nieuw jaar

 20. Hallo Mireille

  Die kristalchakra’s vind ik heel boeiend en leerzaam, ik ga me inschrijven bij Be the MIRror website,ik heb al gelezen dat er nog veel meer fijne informatie te vinden is, ik kan die achteraf toch nog altijd terugvinden hé
  Geweldig werk dat jullie doen, echt waar
  Prettige feestdagen toegewenst aan heel je familie
  Hoe moet ik mij aanmelden voor je MIR-Methode nieuwsbrief en de begeleidingsmails,is dat hetzelfde als je inschrijven voor de Be the MIRror website?

  Cecile

 21. Hallo Mireille, ik heb een vraag over de (kristal)chakra’s. Ik heb sinds ik met MIR methode ben begonnen nu voor de 2e keer vanuit het niets een flinke pijn in de onderrug/bovenzijde bekken. Gelukkig nu minder heftig dan de vorige keer. Moet ik hierbij denken aan chakra 2 of 3? En ik heb ook regelmatig last van pijn bij de schouders. Is deze dan verbonden aan chakra 5?
  Ben blij deze site te hebben gevonden. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik ga er ooit komen.
  Alvast fijne kerstdagen voor iedereen.
  Groet Desiree

  • Beste Desiree,
   Dat zou kunnen, maar de enige manier om het zeker te weten is door het uit te proberen. Als het pijnen zijn die komen en gaan, dan heb je er goede kans op.
   Ik hoor het graag van je!
   Groetjes en sterkte in de tussentijd!
   Mireille

 22. Fantastisch om te lezen Mireille, nu vallen de denkbeeldige “kwartjes”, sinds een paar maanden heb ik zoveel jeuk op mijn hoofd wat ik niet kon plaatsen. Ik Mirr sind juli van dit jaar en er zijn al veel mooie aha momenten geweest. Sinds november ga ik ook naar de Mirr kring, samen met een vriendin. Zelf ben ik mijn kracht aan het terugvinden en er gebeurd zo ontzettend veel goeds in ons leven, het is een tijd van oude dingen afsluiten, wat niet meer past laten waar het hoort, eindelijk weten wat ik echt wil doen binnen mijn bedrijf en daar dan ook eindelijk over durven praten naar buiten toe. De jeuk is er af en toe nog wel en dan weet ik nu waar het vandaan komt. Ik ben niet gestopt met de 9 stappen want het voelt zo goed om te doen, zelfs toen ik geveld was door de griep het ik de stappen gedaan op verschillende plaatsen op mijn lichaam en heb toch echt de overtuiging dat het daardoor sneller uit mijn lijf is gegaan.

  Zo kan ik nog wel even doorgaan…. Ik wens jou en iedereen hele fijne en een gezegende Kerst toe, voor het nieuwe jaar heel veel liefde, power en kleur om het positieve uit het leven te halen.

  Creatieve kleur groet, Erna

 23. Hi Mireille,Ben op internet aan t zoeken geweest voor informatie over deze chakras maar kan het niet vinden,weet je waar ik dat wel kan vinden?liefs babs

  • Beste Babs,
   Deze kristalchakra’s zijn nieuw (of eigenlijk heel oud), maar nog niet eerder vrij gegeven op internet. Zijn ontdekt door samenwerking met twee helderziende vrouwens, Ans van Heijnsbergen en Marianne v.d.Z. in samenwerking met mij. Zij begonnen, onafhankelijk van elkaar, te zien dat deze kristalchakra’s vrij kwamen door het doen van de MIR-Methode.
   Groetjes, Mireille

   • Goh wat mooi!voel since een tijdje een soort koepelige energie om mn benen echt heel prettig voelt ook als veel beter geaard zijn,na wat ik gelezen heb denk ik dat dit de 0 kristalchakra werking is,lekker hoor!heb nog meer vragen,maar wacht wel even tot je er meer over hebt gezegd 1e kerstdag.kan het ook aan MIR-Methodebegeleider vragen las ik dus ga ik doen.bedankt voor je antwoord.ik wens je hele fijne kerstdagen en een heel mooi nieuwjaar liefs babs

    • Beste Babs,
     Ja, dat klinkt inderdaad als kristalchakra 0. En die zorgt voor sterke aarding. Ben blij voor je!
     Veel geluk!
     Groetjes, Mireille

 24. Geachte Mireille,
  ik heb jouw kaartje via jouw moeder ontvangen en ben een keer stiekem gaan kijken op de website want ik (man 68 jaar)verwacht nou eenmaal niet veel van dit soort activiteiten.
  Ik volg je activiteiten om eventueel wat meer te leren.
  Bedankt zover.
  Prettige dagen en een goed nieuw jaar.

  Een fan.

  • Beste fan,
   Ja, het blijft altijd een gevoelskwestie. Spreekt het je aan of niet… Ik ben blij dat ik het duidelijk heb kunnen maken. Fijn dat je het een kans wilt geven! En leuk dat mijn moeder ook een ambassadrice is! 🙂
   Groetjes, de dochter van…

 25. Hi Mireille,
  Ik verheug me enorm op de Kristalchakra-activatie. Ben er helemaal klaar voor 🙂 en ga er iedere week voor zitten 🙂
  Er gebeurd zoveel met mij en in mij de laatste 4 maanden, zo een enorme bewustwording, heerlijk voor mij.
  De afgelopen 3 weken heb ik zo’n enorme jeuk gekregen op mijn heupen, net boven mijn billen en aan de zijkanten van mijn borsten. Zo raar en er is niets te zien van uitslag of zo. De afgelopen dagen is het wat minder aan het worden.
  Waarschijnlijk is het allemaal al aan het werk, want verder ben ik helemaal gezond.

  Dank je wel voor alles!! 🙂

 26. Lieve Mireille,
  Ik kan dit bevestigen, ik heb het al verschillende keren beleefd. Met kiespijn en kniepijn. Beiden behandeld door mijn handen op de plek te zetten en maar aaien met de 9 geweldige stappen. En ik krijg telkens ook jeuk op mijn hoofd, maar wist niet dat het van de MIR-methode afkwam. Geweldig.
  Nogmaals van harte bedankt. Wees gezegend, Mireille. Love you!

 27. hoi mireille, waar heb je alle informaties over de kristalchakras gevonden? en, er zijn 11 zeg je, hoe komt dat je over 9 uitlegt geeft? in elk geval bedankt en harstikke fijn dat we de mogelijkheid krijgen om ze te aktiveren.liv

  • Beste Livi,
   De kristalchakra’s werden zichtbaar bij verschillende mensen. Mensen die een helderziende gave hebben, kunnen het waarnemen. Toen ik het van meerdere mensen hoorde en hun verhalen overeen kwamen, werd duidelijk dat de MIR-Methode energiegebieden activeert, waarvan ook ik het bestaan niet afwist. Door er met meerdere mensen naar te kijken, waarbij ik de bevindingen kon natesten met spiertesten, werd duidelijk wat voor energiegebieden het waren en waar ze voor dienden. Het is iets wat wij allemaal al in ons hebben en de MIR-Methode helpt om het weer wakker te maken. Het zijn 11 kristalchakra’s. De eerste wordt 0 (nul) genoemd en de kniekristalchakra’s hebben geen cijfer, omdat ze maar tijdelijk nodig zijn.
   Hoop dat het je zo wat duidelijker is!
   Groetjes, Mireille

 28. Oh wauw kan niet wachten. Ben heel benieuwd. Ik heb met tussenpozen heel veel pijn uitstralend naar schouderbladen in de leverstreek. Huisarts heeft niks kunnen vinden veel onderzoeken gehad. Voel dat het energetisch is als ik er nu de vinger op kan leggen. Dank voor al je goede werk en tomeloze energie.
  Groetjes Marianne

  • Beste Marianne,
   Ik hoop van harte dat het je wat verlichting mag geven! Hou me op de hoogte!
   Groetjes, Mireille

 29. Lieve Mireille, wat geweldig dit artikel. Ik ben reuze benieuwd naar de activatie van de kristalchakra’s. Ik hoorde voor het eerst over de kristalchakra’s tijdens de MOM sessies.
  Er gaat een golf van dankbaarheid door me heen voor jou. Dankbaar dat je zoveel voor ons doet. Namaste.
  Ik ga zeker de video’s bekijken en de chakra’s activeren.

  Fijne feestdagen en een bijzonder nieuw jaar met vele wonderen.
  Lieve groet van Ellie.

 30. Lieve Mireilles, Toen de Missie zich heeft verduidelijkt, vielen alle stukjes op zijn plaats, ook al was ik BEDUUSD!! Maar het klopte allemaal alle dingen die te voorschijn kwamen in mijn gedachten begreep ik Glashelder.Het WAAROM.!! IK ben niet de enige. Ga hier niet verder op in
  misschien later.Liefs aan allen, MARION

 31. Beste Mireille en Mirrors,
  Geweldig dat jij en je team ons verder helpt Mireille met je kennis en kunde.
  Ik merk dat ik je daar echt heel dankbaar voor ben.
  Voor iedereen een heel positief, vredig en gezond nieuw jaar!!!

  Warme groet, Dionne

 32. Prachtig Mireille,

  Ik kreeg vanmorgen opeens na het mirren een lichte pijn onder mijn navel en nu lees ik dat verhaal van jou over de kristalchakra´s Ik dacht nog zou het van mijn alvleesklier komen omdat ik diabetis-2 heb. Ik vind dit zo bijzonder en geloof ook erg in synchroniteit. Verder word ik ook erg blij door al jouw nieuwsbrieven. Ik ben ook spiritueel aangelegd, studeer al jaren Theosofie, Soefisme, Tibetaans Boeddhisme maar heb net als velen nogal een rugzak op mijn 69-ste en toen zag ik jouw methode op Internet.Ik stelde in mijn leven voorheen nooit mijn grenzen en ook ik merk dat ik krachtiger word en blijf doorgaan met deze fantastische methode. Heel veel dank Mireille

 33. Mireille,
  Wat doe jij toch prachtig werk. Ik geniet telkens weer van jouw zeer positieve stukjes. Je doet dit heel goed, zonder alle negatieve dingen die gebeuren in de wereld te ontkennen.
  Ik wilde, dat ik inderdaad wat meer overtuigd was van mezelf. Ik doe de MIR-methode nu ongeveer vijf weken. Ik merk er nog niet veel van, maar ben er wel van overtuigd dat er geleidelijk aan veranderingen (zullen) komen. Ik zal graag meedoen met jouw oefeningen voor het verbeteren van de kristalchakra’s. Ben benieuwd!

 34. Hallo, ik ben in burn out periode begonnen met MIR methode en doe nu alle dag de 9 stappen. Voel me er goed bij. Ik ben er nog niet maar voel en zie de wereld en de mensen al anders, ook mijn inzicht is veranderd. Bedankt en vredige vriendelijke feestdagen en op naar een vredig nieuw jaar. Groet Marianne B

  • Beste Marianne,
   Fijn dat je anders naar de wereld kunt kijken. Er zijn best grote veranderingen in aantocht en daar word ik zelf ook heel blij over.
   Groetjes, Mireille

 35. Heel fijn deze toelichting op de chakra’s. Sommige symptomen vallen nu op z’n plaats.Kan het zijn dat zo’n symptoom wel een paar weken aanhoudt als je alleen maar af en toe EHBO- toepast? Ik ben er gisteren toch maar mee naar de dokter gegaan, omdat ik bang was voor huidkanker. Maar zij zag alleen een piepklein oud lidtekentje, waar volgens haar af en toe een zenuw in de knel kwam.
  Binnen 24 uur lees ik bij jou als het ware een bevestiging, die mijn vertrouwen in de MIR-Methode weer meer versterkt. Ik heb er heel veel aan. Dank je wel.
  In elk geval Mireille, ik kijk uit naar de chakra video’s. Ga je zo ook informatie geven over de meridianen?
  Maar wel je rust nemen hoor. Fijne feestdagen.
  Liefs
  Conny Scholtes

  • Beste Conny,
   Goed dat je naar de dokter bent gegaan. Dat blijft altijd belangrijk. En fijn dat je gerustgesteld kon worden! Ja, pijnklachten die er al wat langere tijd zijn, kunnen hier ook door komen. Let op, het gaat vooral over pijnklachten die af en aan komen. Dus die weg gaan en weer terug komen. Rust nemen doe ik ‘s nachts, hihi. Ik slaap gelukkig enorm goed, waardoor ik overdags veel energie heb. We gaan nu verhuizen met ons kantoor en werken tussen kerst en oud en nieuw gewoon door. We hebben teveel werk, maar vooral ook mooie plannen!
   Groetjes, Mireille

 36. Beste Mireille,

  Tof dat je die kristalchrakra activiatie vrijgeeft op je Be the MIRror website !! Ik wens je verder ook nog een zalige Kerst en een gelukkig en vooral gezond nieuw jaar toe !
  Vele groetjes, van Els, Mir Coach, Roeselare, België

 37. Mooi artikel.
  Wakkere mensen is ook een enorme onthullende en leerzame site.
  Wel veel maar je kunt je keuzes maken in wat je leest.

 38. Wouw Mireille, wat mooi!
  Ik lees vanaf het begin jouw nieuwsbrieven en van deze wordt ik superblij!
  Jij schrijft over Earth Matters (ik ben fan) en Janneke! We gaan wakkerder worden en invloed uitoefenen in de wereld op een positieve liefdevolle manier en het begint bij onszelf. Jouw methode gaat daarbij van kracht zijn, ik doe mee!
  Tip: Oefeningen in bekrachtiging van Martijn van Staveren via Crowd Power, te vinden op Eart Matters.
  Gelukkig Bewust Nieuwjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.