Home » Artikelen » 181. Het jaar van manifestatie vanuit het hart!

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

181. Het jaar van manifestatie vanuit het hart! — 80 reacties

 1. beste, ik lees nu al een paar dagen over de mir methode en ben ze onmiddellijk beginnen toe te passen. Ik zoek mijn weg nog en hoop die snel beter te kunnen vinden, ben 48 jaar en heb een goed leven achter de rug, goed omdat er veel dingen zijn waar ik van kan leren, mijn relaties zijn van in mijn jeugd moeizaam. Ik hoop voor 2019 een leven naar me toe te trekken wat bij me past en waar ik mijn plaats in vind, …. ik zou de tijd willen terugdraaien omdat ik een aantal mensen enorm mis, ben natuurlijk realistisch genoeg om te beseffen dat dat niet kan, ik hoop met deze methode een manier te vinden om als krachtig persoon in het leven te staan en mooie, hartverwarmende mensen een goede gezondheid en intieme vrienden naar me toe te trekken, ik voel me na drie dagen al beter, heb nog een hele weg te gaan maar ben tot nu al vree content ….; dankjewel xxx vera

 2. Gelukkig nieuw Nu, Mireille, ook in 2017…..
  Nu pas zie ik je reactie. Dank!
  Zeker is iedere Mir-fan van harte welkom op de tentoonstelling van mijn werk. De opening is vrijdag 13 januari tussen half 5 en half 7 uur, in Societeit De Tweede Uitleg, Nieuwe Looierstraat 29, 1017 VA Amsterdam.
  Op hun site (http://www.tweedeuitleg.nl) staan de bezichtigingstijden. Mijn werk is er tot 22 februari.

  Info over Operation Big Sister, staat op de site van Sheva Carr,
  Fyera Foundation hun news letter, 14.9.2016: You Can Help Stop Human Trafficking! How? en in de news letter 4.11.16: Join Us raising Awareness About Human Trafficking Operation Big Sister. sheva(at)fyera.com

  Op mijn wordpress site zal ik ook de informatie gaan plaatsen:
  http://www.corinateunissenvanmanen.wordpress.com

  Vrolijk tot ziens,
  Corina

 3. Hallo Mireille, ik ben ontzettend blij met jouw MIR Methode en heb er heel veel aan en heb het aan anderen kunnen doorgeven.
  Ik ben kunstenaar en vind het daarnaast heel leuk om schilderles te geven. Dit doe ik eigenlijk al jaren. Ik merk dat ik nu op een hele andere manier doe. Ik leer ze nu schilderen vanuit het hart waardoor ze dichter bij zichzelf komen en er processen op gang komen. Dit begeleiden in een veilige setting is echt heel mooi. Na al mijn opleidingen en mijn eigen heling kan ik dit nu doorgeven. Ik sta het mezelf toe.
  Groeten, Barbara

  • Beste Barbara,
   En waar geef je die schilderlessen? Maak maar even reclame voor jezelf!
   Groetjes, Mireille

   • Ik geef de schilderlessen in Haarlem. Op mijn website barbaramascini.com staat alle informatie. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Je hoeft niet te kunnen schilderen of tekenen. En als je het juist wel goed kunt is dit een heerlijke nieuwe verrassende manier. We starten de les met een geleide meditatie zodat je uit je hoofd komt waardoor je vanuit je hart kunt werken.
    Nou…goeie reclame voor mezelf. Men kan ook gewoon eerst een proefles komen doen. Het is gewoon HARTstikke leuk : )

    • Beste Barbara,
     Dankjewel voor je reclame! Ik hoop dat veel mensen heerlijk gaan schilderen dit jaar!
     Groetjes, Mireille

 4. Wat geweldig nieuws over dat wetenschappelijk onderzoek.zal dat alleen fysiek zijn of ook emotioneel en mentaal…
  ik zag op een info dat er aan een chakra, klieren verbonden zijn.soms doe ik bij de MIR-Methode dat er ook bij benoemen…is dat goed of teveel…
  ook ben ik heel blij met de MIR-EHBO dat werkt heel vaak al heel snel.
  mijn dank MIREILLE VOOR AL HET GOEDE WAT JE VOOR DE MENSHEID DOET.EN WEET
  HET IS ALTIJD HET GOEDE MOMENT OM HET GOEDE TE DOEN…
  WARME GROET UIT SPANJE VAN MIMI

  • Beste Mimi,
   Je mag altijd iets toevoegen aan de MIR-Methode, maar het hoeft niet, omdat de MIR-Methode alles al mee neemt. Juist door de opdrachten voor je onbewuste open te houden.
   Het wetenschappelijk onderzoek gaat zich richten op 3 lichamelijke aandoeningen en 1 emotionele. Ik heb het nog niet precies uitgewerkt, dus vertel ik nog niet welke.
   Groetjes, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.