Home » Artikelen » 90. Ben jij een bruggenbouwer? 10 kenmerken!

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

90. Ben jij een bruggenbouwer? 10 kenmerken! — 47 reacties

 1. Vraagje…welke fysiek niet zware beroepen, die parttime gedaan kunnen worden passen bij deze missie ?
  Of welk beroep hebben jullie bruggenbouwers ?

 2. Hallo,

  Ik zou graag de volgende mensen aan jullie voor willen stellen. Het zijn mensen die mij de afgelopen periode dat ik met de MIR methode bezig ben een geheel nieuwe manier van leven hebben laten zien. Het bijzondere aan deze mensen is dat ze zelf die nieuwe manier ook volledig zelf leven en uitstralen. Zoek ze eens op op you tube zou ik zeggen en geniet!!!

  Tigmonk/Tiger Singleton, Elisa Namaste, Maria Johanna

 3. Ik herken mezelf voor 200% als bruggenbouwer en wordt ook vaak door mensen op deze wijze genoemd.
  Door de MIR ben ik mezelf nog meer bewust geweest wat dit me brengt.
  Vooral in de 6 maanden dat ik India ben en mezelf op deze wijze inzet voor kansarme kinderen aldaar.
  Door mijn inzet kom ik daar de mooiste mensen tegen op mijn weg en ik weet zeker dat MIR-Methode daar een rol in speelt.
  Als je iets moois geeft in je leven krijg je het zeker terug……

  • Dag allemaal,

   Bruggenbouwer ? Ja van nature een echte bruggenbouwer. Onbekend met de MIR. Door een probleem met te lage temperatuur in handen en voeten ben ik al zoekende hier terecht gekomen. Iets goeds voor mensen kunnen doen …. dat geef ik graag. Bij voorkeur met eenvoud en vooral bescheiden en “onzichtbaar”. In iedere laag van de bevolking.
   Heeft U / heb jij door wat de oorzaak is van het goede met een ander voor hebben !? ….. onbewust wist ik dat zelf wel. Wat je meemaakt als persoon vanaf jonge jaren heeft m i een grote invloed. Iedereen bedankt voor het plaatsen van jullie reactie !

   Hendrik

 4. Fijn weer de MIR-methode mail toegestuurd te krijgen. Dit had ik nu zo nodig. Laatste tijd heel erg druk gehad. Een volwassen zoon met een geestelijke aandoening (Schizofrenie)die in een psychose zat, en veel hulp nodig had. De andere zoon die voor kort vader is geworden van een dochter en zelf nog zoveel te verwerken heeft, en dan zijn pijn bij mij neerlegt,.Hij heeft besloten dat ik mijn kleindochter niet mag zien.t,Ja dat is waar ik erg veel last van heb..Een gehandicapte broer waar ik de zorg voor draag.Heb het een beetje te druk gehad met de mensen om me heen en ben weer begonnen met de MIR-methode. Even bij mezelf blijven nu en rust nemen alles op een rijtje zetten .Het komt goed.
  Dankjewel
  Groetjes…..

  • Beste Dita,
   Poeh, ja, dat heb je wel nodig! Wat een storm om je heen. Fijn dat je je rustmomenten weet te pakken!
   Groetjes, Mireille

 5. Hallo Mireille,
  Ik ben net een paar maanden bezig met de MIR-Methode en merk steeds meer hoe goed het kan werken. Toeval bestaat niet, want jouw wekelijkse mail over bruggenbouwers las ik toen ik net in zuid afrika was voor een projekt, waarbij ik probeer twee groepen mensen met elkaar te laten samenwerken en iets moois ervan te maken. Ook kan ik al mijn ervaringen en kontakten overdragen aan de mensen daar, die dat missen. Ze zijn er heel dankbaar voor en het geeft mij zoveel plezier om het te kunnen doen.
  Ik weet nu dat dat mijn doel is in het leven en voel dat ik dat ook kan en ik ben dankbaar dat ik daarachter ben gekomen!
  Dankjewel en lieve groeten, Meilie

  • Wauw Meilie, wat een prachtig werk ben je aan het doen! Ik wens je heel veel succes en wijsheid!
   Groetjes, Mireille

 6. Jaa…ik vind mij een bruggenbouwer in alle opzichten ?!
  Het doet mij wat ALS ik mensen zie lijden WAARVAN IK VIND dat dit niet zo hoeft te zijn “terug in HUN kracht brengen en voor ZICHZELF gaan is dan mij hoofddoel !
  Liefdevol naar zichzelf kijken !
  Grtjs en veel succes ,
  Ansje.

 7. De MIR-Methode heeft bij mij in ieder geval mijn missie verduidelijkt 😊.En ik weet nu dat ik inderdaad een bruggenbouwer ben! Mooi ook om te zien dat er steeds meer dingen in die richting op mijn pad komen: eerst het InspiratieCafé en nu ook de Edese Uitdaging, wie weet wat er nog meer volgt… het voelt in ieder geval heeeeel goed!

  • Hai Angelique,
   Dat is toch van het inspiratiecafé in Ede, waar altijd van die leuke lezingen zijn? Als je daaraan meewerkt: dankjewel voor het organiseren ervan, want jullie brengen veel fijne mensen bij elkaar!
   Groetjes, Mireille

 8. Hallo Mireille,
  Ik herken mezelf ook helemaal in je verhaal van bruggenbouwers. Maar ik had er nog niet zoveel bij stilgestaan dat dit ook een missie kan zijn. Ik probeerde altijd al om zoveel mogelijk bij andere mensen het goede naar boven te halen en mensen op een andere manier iets aanreiken dan door zomaar oordelen over medemensen over te nemen. Op mijn werk is dit in elk geval echt geslaagd, omdat er blijkbaar vele jaren een slechte sfeer hing en doordat ik niet meeging in hun verhaal over collega’s heeft dit een positieve wending gegeven voor de onderlinge sfeer. Maar momenteel heb ik wel een probleem in de club waar ik mee actief ben in het bestuur ervan. Er word nl. veel negativiteit, wantrouwen e.d. meer rondgestrooid; zodanig dat ik er al meerdere keren van heb wakker gelegen en hoop om een oplossing te kunnen vinden. Het gaat hier over een vrij grote groep van mensen, maar ik krijg er momenteel geen vat op. Ik probeer nu om wat los te komen van de problematiek in de hoop op die manier “ingevingen-inzichten” te krijgen om meer positiviteit te kunnen creëren. Ik denk wel dat het een stappenplan zal moeten worden. Voorstellen zijn welkom ! Groetjes, Ilse.

  • Beste Ilse,
   Nou, jouw missie kan dan ten volle worden ingezet voor de club! Ik wens je veel wijsheid en hoop dat het je lukt ook hier de sfeer weer te veranderen. Dankjewel voor je prachtige werk!
   Groetjes, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.