Home » Artikelen » 89. Stilte en inspiratie in je leven via de MIR-Methode

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

89. Stilte en inspiratie in je leven via de MIR-Methode — 103 reacties

 1. Beste Mireille,

  Voor ik mijn burnout had en traumatherapie, leidde ik twee meditatie groepen en deed zelf aan meditatie.
  Sinds ik bovenstaande periode heb gehad, wordt ik heel onrustig van stilte.
  Ook in huis hoor ik elk geluid wat mij irriteert, ik pieker veel en zoek afleiding. Maar ik vind geen rust meeromdat ik angstig ben en negatief denk over mezelf en mijn leven.
  Ik Mir sinds twee maanden, maar kan nog steeds moeilijk tegen rust of als ik niks te doen heb, te zeggen heb, of er weinig te doen is om mij heen. ik voel me niet veilig.
  Mijn man is heel zorgzaam voor mij, maar ook daarin kom ik niet tot rust.
  Gewoon maar door mirren?

  PS ik heb ook een vraag gesteld over diagnose shock maar zie nog nergens bericht.

  Misschien ben ik te ongeduldig.
  Mirjam

  • Beste Mirjam,
   Als je er zo onder lijdt, zou ik het liefst aan je willen vragen of je een keer een MIR-Methode begeleider wilt benaderen en vragen om een consult. Het kan goed zijn dat er een emotionele blokkade aan de oppervlakte ligt waardoor je niet tot rust kunt komen.
   Groetjes, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.