Home » Artikelen » 77. Herfstblues en pijn in de onderrug

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

77. Herfstblues en pijn in de onderrug — 98 reacties

  1. Hallo,
    Fijn stukje gelezen. Ik heb er dagelijks baat bij. Op mijn 71ste, het masseren weer opgepakt. Mijn Indonesische nicht nam massage olie mee. Ik heb haar gemasseerd en ze spoorde mij aan te praktiseren. Die bijzondere week kreeg ik ongevraagd een massagetafel. Een vriendin belde mij of ik er iemand voor wist. Missie verduidelijken? Ik denk het wel. Ik doe veel vrijwilligerswerk voor vluchtelingen; ik behandel ze gratis. Ik zie ze opknappen, vertrouwen hebben in hun toekomst. Ik merk naast de behandelingen voor PTSS dat massage heel aanvullend is. Dank dat de MIR methode op mijn weg is gekomen. Het was ook helend voor mij. In aanvang was ik er nogal ziek van geweest, had een donkerbruine urine en veel hoofdpijn. Was een detox! Groet Louise

  2. Mijn lichaam heeft in het verleden heel vaak aan de rem getrokken door een forse migraine-aanval. Twee dagen doodziek en zeker twee dagen als een zombie door het huis. Maar dan een euforisch helemaal-schoongewassen gevoel, wist precies wat me te doen stond en kon de hele wereld aan. Toen de migraine (na de overgang) wegbleef was ik daar heel gelukkig mee, maar het heeft me even tijd gekost om andere manieren te vinden om te “resetten”. Een paar dagen geen afspraken, niks moeten, werkt prima.

  3. Dank je wel voor de aanwijzing van de end toets.
    Ik heb al dagen pijn in mijn onderrug inderdaad en ben ook stappen gaan ondernemen op mijn werk om gerespecteerd te worden en gewaardeerd. Het was een prettig gesprek en ik heb niet gekregen wat ik wilde, en toch heb ik een goed gevoel. Zo’n gevoel van het komt goed. Maar mijn rug zit nog steeds vast. Ik doe de MIR methode al lang en ben ook niet van plan te stoppen. Ik weet niet precies wat maar ik voel dat het me goed doet.Ik geniet erg van de webinars.

  4. Er wordt veel duidelijk. Ik heb sinds een aantal jaren Interstitiele Cystitis, dat is blaaspijn zonder dat er een bacterie zit. Mijn lichaam reageert feilloos. Ik heb altijd pijn in mijn blaas (soms onderrug) als ik boos ben (pisnijdig). Ik zie nu dat ik dan geen keuzes kan maken en teveel in mijn hoofd zit en de energie uit mijn lichaam trek (niet meer geaard). Als ik dan stil word en met mijn aarde steen (Hessoniet) ga zitten, word ik rustig, kan ik weer voelen en komt er altijd een antwoord, Of ik ga als vanzelf iets doen, wat op dat moment goed voelt i.p.v. “to do lijstjes” afwerken. Ja ik ben 75 jaar (bijna 76) opvoeding van vroeger he. Ik was gestopt met de MIR-Methode maar ga toch maar weer beginnen. Dank je voor je verhelderende artikel.

  5. Ps ik vind de herfst het mooiste seizoen van het jaar; geniet er elk jaar weer van. De kleuren, de tevoorschijn komende skeletten, al die schoonheid van afstervende planten, alle veranderingen, stormachtig weer! (Je merkt het: ik ben een echte Piet Oudolf/Dutch wave adept :-))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.