Home » Artikelen » 148. MIR-Methode bij artrose

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

148. MIR-Methode bij artrose — 67 reacties

 1. Zeer herkenbaar, ook de beschrijving.. maar helaas bij mij heeft de MIR-Methode niet geholpen, althans niet zodanig dat ik operaties enzo kon vermijden. Maar goed, wie weet as t erger geweest anders. ik geloof als sjamane heilig in intentie, inductie, loskoppelen.. maar helaas pindakaas, een half jaar MIR-ren heeft mij twee jaar geleden niet verder geholpen. Kennelijk aren ander geloofsystemenin mij, of oorzaken sterker. Hoe ik het ook steun, mijn sleutel was t niet. Jammer! Maar.. je hort mij NIET zeggen dat MIR-Methode niet werkt (op poly-artose en zenuwpijn … beklemming, helaas ook op t emotionele of mentale level niet.. etc.) .. het was mijn sleutel niet, dat is genuanceerder, want.. ik geloof er wel in. En ik kan n iet duiden of het geolpen heeft.. maar dat wil niet zegen dat het niks geholpen heeft. Dat weet ik natuurlijk niet, wie weet was t nog harder misgegaan en had ik dan u een volleige verkrummeld skeletje,.. met een glimlach. het gaat mij om t evenwicht , de nuance.. want het richten van energie met MIR lijkt mij, hoe dan ook zinvol. Zelf je lichamen (fysiek t/m energetisch) en intentie besturen, ook. Maar het lijkt mij ook reeel om te vermelden dat t wel eens niets tast of voelbaars oplevert, ook niet na een half jaar dagelijks uitvoeren in rust en liefde bij het wakker worden, en slapen gaan. .

 2. Ik heb mijn paard met artrose aan zijn rechter achter knie en een kapotte meniscus 4 weken behandeld met de 9 stappen. Waar: op de knie zelf. Moet ik nu iets veranderen? Doorgaan met de 9 stappen? Een andere zin toevoegen? Een andere plaats behandelen? Moet je bij het behandelen van een dier voor elke zin zijn naam zeggen, om de werking te versterken? Met gezonde groeten,
  Caroline

  • Beste Caroline,
   Zorg dat je jezelf ook behandelt, nadat je je paard behandelt. Hand op de knie is goed. Als je je hand op de knie houdt, hoef je niet zijn naam erbij te zeggen.
   Ik ben benieuwd naar de resultaten!
   Groetjes, Mireille

 3. Goedenmorgen Mireille
  Ik ben geboren met een heupdisplasie aan beide kanten. Mijn moeder kwam er achter doordat mijn opa zei: Dat kind schommelt over de heupen .Ik was al zindelijk en toen kwam ik in een gipscorset en mocht ik mijn bedje niet meer uit en kreeg later beugels en aangepaste schoenen. In het jaar 2000 kreeg ik problemen met mijn linker heup en kreeg een protese. 2jaar geleden is er Artrose bij mij geconstateerd aan mijn HANDEN.IK doe al een paar jaar de MIR-Methode. De ene keer is het slechter dan de andere keer.Ik zou het fijn vinden om aan jou onderzoek mee te mogen doen. Ik heb mij al proberen aan te melden voor 3 April maar dat lukte niet

  • Beste Kineke,
   De groepen van het reuma-onderzoek voor artrose zijn helaas inmiddels vol. Ik zal de resultaten op de website laten zien. Mogelijk dat je daar al mee uit de voeten kunt. Ondertussen sterkte met pijnklachten.
   Groetjes, Mireille

   • Wat is er uitgekomen Mireille? ik ben erg benieuwd. ik heb mijn warme reactie en ervaring.. gedeeld net hieronder. Tuur lijk ben ik gefascineerd waarm lichaam het niet oppakt.. zeker als sjamane:_) Warms, en ja ik vind d MIR-Methode wel zinnig!!

 4. Ik kon vorig jaar slecht lopen ivm artrose in beide knieën. Doe al 1.5 jaar dagelijks 2x mirren Heb nu geen pijn klachten meer
  2 weken geleden sterfgeval in de familie waardoor veel verdriet en voel nu af en toe weer m,n knieën Zo zie je maar dat alles samenwerkt
  Maar ik blijf de MIR-Methode doen 2x per dag het kost niets en brengt zoveel goeds maar geef het de tijd Ook dit heeft weer tijd nodig.Ik ben zo blij met MIR-Methode en kan en wil niet meer zonder Bedankt Mireille.❤❤

 5. Beste Mireille, Doe nu al zeker 4 weken de MIR-Methode vanwege artrose in de enkels, maar merk er weinig van, is de MIR-Methode minder geschikt voor dit soort klachten? Psychisch zit ik goed in mijn vel.

  • Beste Elles,
   Nee hoor, de MIR-Methode werkt voor allerlei soorten klachten, ook artrose. Het is wel een kwestie van het de tijd geven, omdat het lichaam van binnen van alles moet aanpakken om de oorzaken van dit soort pijnklachten weer te herstellen. Dit kan zelfs emotioneel zijn (wat bij jou niet speelt) of met je missie (stap 9) samenhangen, bijvoorbeeld als je een bepaalde stap niet durft te zetten.
   Geef het de tijd!
   En sterkte!
   Groetjes, Mireille

 6. Denk dat er iets fout is gegaan, heb dit eerder gemeld. Doe de MIR weer sinds enkele weken, wegens artrose aan de enkels. Ik heb een erge holle voet en mogelijk zit daar het probleem bij het ouder worden (61)

 7. Ik twijfel soms aan de MIR-Methode maar doe het wel, 1 september heb ik mijn linker heup gebroken maar die is uit mijzelf genezen, ik denk mede door de methode, nu is het zo dat mijn rechter heup zo’n pijn doet dat slapen, lopen mij veel pijn geeft, nu heb ik eerst weer nr. 5 en 7 gedaan en na 1 1/2 week weer begonnen met alle 9 twee keer per dag en pijnstillers zo kom ik de dag door, nu ben ik niet depressief hoor maar is er hoop voor mij met de MIR-Methode.

  • Beste Grietje,
   Wat fijn dat je heup zo mooi genezen is! En wat naar dat je andere heup nu weer zo’n pijn doet. Ben je daarvoor alweer terug gegaan naar de huisarts? Ik weet niet of de MIR-Methode je erbij kan helpen. Het kan een tijd duren voordat je werkelijk verbetering merkt. Ik kan je alleen toewensen dat het je mag ondersteunen en dat de pijn minder mag gaan worden.
   Veel sterkte!
   Groetjes, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.