Home » Artikelen » 149. De oerkracht van acceptatie: ontspanning!

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

149. De oerkracht van acceptatie: ontspanning! — 135 reacties

  1. Wat een mooie wachtwoorden allemaal .. ik gebruik al jaren dezelfde dus denk er nog even over // ik en loslaten haha

  2. Deze is zo leuk! Ik heb een hele tijd Ikben99%Goed gehad, die werkte wonderbaarlijk geruststellend. Heb nu voortaan altijd een opbeurend zinnetje als wachtwoord. Erg gezellig om dan je mail te checken 😀

  3. Over acceptatie gesproken, mijn vader is afscheid aan het nemen, het duurt heeeeel erg lang, bijna niet normaal, heeft vanaf 1 januari niks gegeten, nu al 4 dagen niet gedronken..Wat kan ik doen, behalve toezien en wachten, m.b.v. de MIR-Methode. dank

  4. Ik leef in overvloed. Vind ik ook een prettig wachtwoord. Heb hierbij ook weer nieuwe inspiratie op gedaan.
    Dank je wel Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.