Home » Artikelen » 215. Hartkloppingen, wat wil je hart zeggen?

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

215. Hartkloppingen, wat wil je hart zeggen? — 40 reacties

  1. hallo Mireille
    van dag zo een dag vol herinneringen vol vragen en ja hart koppelingen ik ben het op papier aan het schrijven zie kleine ligt puntjes.en dan dit liedje welke ik altijd mee zong maar waarom? ja nu weet ik het.
    typ dit met natte ogen op een treinstation

  2. Wouw,, wat een herkenbare stuk. Het hart huilt…. niets medisch, maar dat kan het worden. Mirelle, dank voor je mooie geestelijke begeleiding. Ik begin je te leren kennen, ik doe, en ik geloof. Ik verspreid het trouwens ook. Denk dat ik uren met je zou kunnen praten… en hoop ooit samen met jou de wereld te helpen helen. Liefs van mij.
    Paula

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.