Home » Artikelen » 125. Wat doe je na 4 weken MIR-Methode?

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

125. Wat doe je na 4 weken MIR-Methode? — 124 reacties

 1. Vraagje over het behandelen van anderen. Je hebt toestemming, je noemt hun naam. Je maakt eigenlijk een soort energetische verbinding, niet? Moet je daarna dit weer loskoppelen? Bestaat er geen ‘risico’ dat je verbonden blijft als je dit niet doet?
  Bedankt

  • Beste Eddie,
   Ja dat klopt helemaal wat je zegt. Als je iemand hebt behandeld, dan doe je daarna ook voor jezelf de 9 stappen, zodat je je meteen weer loskoppelt van iemand. Vergeet je dat te doen, dan is dat ook niet zo erg, omdat je je toch wel weer loskoppelt wanneer je je dagelijkse 9 stappen doet.
   Veel succes!
   Groetjes, Mireille

 2. Na vele jaren heb ik Mir methode weer opgepakt. Moet ik dit 4 of 2 weken doen? Gisteren ben ik het vergeten. Wat nu? Is dat erg?

  Anja

  • Beste Anja,
   Als je de MIR-Methode een keer een dag vergeet, maakt dat echt niet uit. Gewoon weer oppakken. Als je het na lange tijd weer oppakt, blijf je het doen zolang dat goed voor je voelt, maakt niet uit hoe lang.
   Groetjes, Mireille

 3. Hallo Mireille en anderen, ik lees hier meerdere reacties waarin de EHBO wordt genoemd.

  Kan ik de EHBO ook op afstand gebruiken voor een van de huisdieren bijvoorbeeld? Hoe zet je dat dan in, ik kan me namelijk niet voorstellen de naam van het dier dan ook steeds te noemen…

  Ik ben bekend met de EHBO en het werkt zo ontzettend goed, zelfs bij wat normaal een fikse knijpblaar zou zijn geworden omdat ik met vel van mijn hand tussen een tang kwam. Er zat kort daarna alleen een klein rood streepje, that’s it!

  Dankjewel alvast voor je antwoord op mijn vraag. Liefs voor ieder, Anneke

  • Beste Anneke,
   Wat fijn dat je zulke goede ervaringen hebt met de MIR-Methode EHBO! Gaaf om die in handen te hebben, hè! Ik heb er zelf ook nog wekelijks plezier van! Ja, je kunt huisdieren ook op afstand behandelen. En ja, dan noem je inderdaad telkens de naam van het dier erbij.
   Succes! Groetjes, Mireille

 4. Ik zit nu in week 3 van de MIR methode en ik merk alleen maar ongemakken: mijn buik rommelt de hele tijd of ik heb heftige buikpijn, ik ben al een paar dgn aan de diarree (sorry voor het woord) en ik slaap ook heel onrustig en slecht. Nu speelde dit laatste ook al voor de MIR. Is dit allemaal normaal? Verder hoopte ik dat ik geestelijk ergens vanaf kwam (wil even niet zeggen wat in het openbaar) maar daar merk ik ook nog weinig van.

  • Beste Heidi,
   Buikloop, diarree zijn manieren van het lichaam om zichzelf te reinigen, dus het hoeft niet iets verkeerds te zijn. Zorg dat je goed water blijft drinken en vul ook je zout goed aan. Liefst met zeezout. En het geestelijke waar je last van hebt… het kan goed zijn dat het al aan het minderen is, maar dat je dat nog niet kunt voelen. Geef het de tijd. Of neem contact op met een MIR-Methode begeleidster die voor jou kan uittesten wat er precies gaande is.
   Sterkte en toenemende gezondheid gewenst!
   Groetjes, Mireille

 5. Hallo

  Hoe kom ik in contact met een mir specialist?
  Ik zit met een aantal vraagjes

  Met vriendelijke groet
  Patty

 6. Hoi Mireille,

  Ik doe al een poosje de MIR methode. Als je je huis met de MIR methode wilt reinigen, hoe lang doe je dat? Ook 4 weken?

  Alvast bedankt voor je reactie.

  Mvgr Isa

 7. Lieve Mireille en mede-Mirrers, al eerder heb ik je dat geschreven, maar ik herhaal het graag nog een keer. Mijn kater Siem is ook geweldig enthousiast over de Mir-methode, die ik ook bij hem nog dagelijks, nu al zo’n twee jaar, doe. Hij zegt – via de dierentolk – dat hij het ook zo prettig vindt dat hij zelf niks hoeft te doen (katten zijn heel geestig). En mijn overleden kater Nelson – die ik ook nog spreek via de dierentolk – zei laatst dat we wel moesten blijven mirren. Gisteren had Siem wat verhoging en toen heb ik even de ehbo bij hem gedaan, bijna meteen was hij weer prima. Geweldig werk dat jij doet en geweldige methode, zeker ook in deze tijden! Ik herinner me zelf er soms aan vaker de ehbo te doen, want die kun je volgens mij ook niet te vaak doen. Dank je heel hartelijk voor alle goeds! LoesAlex

 8. Beste Mireille,

  Al zeven jaar houd ik mij bezig met jouw methode. De ene keer succesvoller dan de andere keer maar altijd is er resultaat merkbaar.
  Nu zou ik heel graag de methode voor een lieve vriendin willen inzetten. Ze heeft kanker.
  Kan en mag ik daar resultaat op verwachten?!
  Zelf is ze positief en is ze er van overtuigd dat haar lichaam kan herstellen.

  Liefs, Eve

  • Beste Eve,

   Of je vriendin resultaat kan verwachten kunnen wij niet zeggen. Laat haar zelf met de MIR-Methode aan de slag gaan, want dat werkt het beste. Mocht ze het niet zelf kunnen doen, vraag dan om toestemming of je het voor haar mag doen. Wij wensen jullie veel succes en sterkte.

 9. Ik doe de MIR-methode al vanaf het begin en gebruik het ook al op allerlei manieren, van dichtbij én op afstand, op mijn man én op dieren en de resultaten zijn verbluffend. Vooral op dieren. Elke keer sta ik met verwondering te kijken hoe een diertje de energie oppikt die ik al dan niet op afstand geef. Bij mijn eigen poes zie ik dat meestal binnen een half uur nadat ik de MIR heb gegeven, de klachten verdwijnen en ze weer opgewekt opstaat en bijv. gaat eten. Ik heb mijn man ook geleerd om te MIRren, en hij heeft er ook baat bij. Hij heeft al bijna 40 jaar last van zijn knie, hij was daar ooit in dienst keihard op gevallen en dit speelde heel veel op in zijn leven. Toevallig afgelopen zondag, toen het weer gebeurde dat hij tijdens het wandelen pijn kreeg, liepen we gewoon hand in hand, zoals altijd, en ik zei meteen, ga MIRren en dat gingen we doen, al lopend, en gewoon door de zinnen op te zeggen en de aandacht naar de knie te richten verdween de pijn en terwijl ik dit vertel verschijnt er weer een glimlach op mijn gezicht, omdat ik zo dankbaar ben dat deze eenvoudige methode zoveel goeds oplevert. Dank je wel Mireille ♥ Ik ga de nu de tip van Maya ook toepassen op mijn edelstenen. Ook dank hiervoor ♥

 10. Toen het niet lukte tijdens de bevalling van onze geiten, heb ik haar op haar buik geaaid. Deze geit hield niet zo van aanraken normaal. Maar nu likte ze zelfs mijn hand tijdens het aaien. Vlak daarna ging ze persen en werd het geitje geboren. Heel bijzonder!

 11. Ik doe de Mir methode al maanden achter elkaar.
  Was er recent mee opgehouden om te kijken hoe het ging.
  Afgelopen week ben ik er weer mee begonnen, en weer had ik pijn in mijn kaak rechts bovenin.
  Hetzelfde had ik toen ik er mee begon, dat kan geen toeval zijn.

 12. Knetter! Dit is nog eens een heel interessant artikel… Mijn man zegt (nee, schreeuwt) altijd dat ik energetisch mijn ouders ons huis binnen trek als ik slaap. Ik schijn te “stofzuigen”. Alle negatieve energie van die mensen en hun verknipte opvoedmethodes slurp ik naar binnen, waarna ik me als een kind van 14 schijn te gedragen voor weken achter elkaar. Ik doe dat niet bewust, al beweert mijn man van wel. Ik probeer het zelfs heel erg bewust buiten de deur te houden en doe ook altijd de mir-methode voor ik ga slapen. Maar toch merk ik zelf ook als ik wakker word dat er iets met de energie is gebeurd. Het lijkt eigenlijk op inbreken en is behoorlijk agressief. Zou daar de EHBO mir ook bij kunnen helpen misschien? Of doe ik al genoeg en is dit gewoon heel, heel, heel erg opdringerige energie? Ik heb ons huis overigens nog nooit gemird. Toch eens een tijdje proberen. Mijn man noemt de mir-methode helaas een schijnvertoning en het zoveelste excuusje dat ik niet serieus aan mezelf wil werken, anders had ik het hem ook aangeraden. Maar wat kan ik.nog meer doen als er energetisch steeds zo bij ons wordt “ingebroken”?

  • Hallo Mireille, ik doe al enige jaren niet meer de mir methode en wil het weer op gaan pakken.
   Kan ik weer de 9 handelingen doen of moet ik weer opnieuw beginnen met 2
   handelingen
   Ik hoor het graag.
   Groet Annelies

   • Beste Annelies,

    Begin met alle 9 stappen en als je merkt dat je lichaam aangeeft dat het teveel is, ga dan terug naar alleen stap 5 en 7 gedurende twee weken. Ga daarna weer verder met alle 9 stappen.

 13. Tip: reinig ook eens (of met regelmaat) je mobiele telefoon! Net gedaan en er “kleefde van alles aan”. Huis reinigen kun je ook ondersteunen met wierook, lekker luchten, mooie zachte muziek en natuurklanken, edelstenen, etc. Dan maak je er iets fijns van en word je extrageholpen. En dan na jezelf MIRren lekker in bad. Geweldig lieve Mireille dat je dit alles mogelijk hebt gemaakt. Merci en knuffel!

 14. Sinds ik een tekenbeet heb gehad, heb ik heel veel neuropatische pijnen. Ik doe nu sinds 3 maanden de mir methode en ben reeds 2x bij een begeleider geweest. Ik merk nog weinig dat de pijn minder wordt. Wat kan ik nog doen om de pijn draaglijker te maken.

  • Beste Frank,
   Ken je de MIR-Methode EHBO? Die kan je inzetten zodra je een pijnscheut voelt. Dus bij acute pijn, niet bij chronische zeurende pijnen.
   Je vindt de uitlegvideo’s van de EHBO op de Be the MIRror-website.
   Veel sterkte en toenemende gezondheid gewenst!
   Groetjes, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.