Home » Artikelen » 125. Wat doe je na 4 weken MIR-Methode?

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

125. Wat doe je na 4 weken MIR-Methode? — 104 reacties

 1. Knetter! Dit is nog eens een heel interessant artikel… Mijn man zegt (nee, schreeuwt) altijd dat ik energetisch mijn ouders ons huis binnen trek als ik slaap. Ik schijn te “stofzuigen”. Alle negatieve energie van die mensen en hun verknipte opvoedmethodes slurp ik naar binnen, waarna ik me als een kind van 14 schijn te gedragen voor weken achter elkaar. Ik doe dat niet bewust, al beweert mijn man van wel. Ik probeer het zelfs heel erg bewust buiten de deur te houden en doe ook altijd de mir-methode voor ik ga slapen. Maar toch merk ik zelf ook als ik wakker word dat er iets met de energie is gebeurd. Het lijkt eigenlijk op inbreken en is behoorlijk agressief. Zou daar de EHBO mir ook bij kunnen helpen misschien? Of doe ik al genoeg en is dit gewoon heel, heel, heel erg opdringerige energie? Ik heb ons huis overigens nog nooit gemird. Toch eens een tijdje proberen. Mijn man noemt de mir-methode helaas een schijnvertoning en het zoveelste excuusje dat ik niet serieus aan mezelf wil werken, anders had ik het hem ook aangeraden. Maar wat kan ik.nog meer doen als er energetisch steeds zo bij ons wordt “ingebroken”?

 2. Tip: reinig ook eens (of met regelmaat) je mobiele telefoon! Net gedaan en er “kleefde van alles aan”. Huis reinigen kun je ook ondersteunen met wierook, lekker luchten, mooie zachte muziek en natuurklanken, edelstenen, etc. Dan maak je er iets fijns van en word je extrageholpen. En dan na jezelf MIRren lekker in bad. Geweldig lieve Mireille dat je dit alles mogelijk hebt gemaakt. Merci en knuffel!

 3. Sinds ik een tekenbeet heb gehad, heb ik heel veel neuropatische pijnen. Ik doe nu sinds 3 maanden de mir methode en ben reeds 2x bij een begeleider geweest. Ik merk nog weinig dat de pijn minder wordt. Wat kan ik nog doen om de pijn draaglijker te maken.

  • Beste Frank,
   Ken je de MIR-Methode EHBO? Die kan je inzetten zodra je een pijnscheut voelt. Dus bij acute pijn, niet bij chronische zeurende pijnen.
   Je vindt de uitlegvideo’s van de EHBO op de Be the MIRror-website.
   Veel sterkte en toenemende gezondheid gewenst!
   Groetjes, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.