Home » Artikelen » 126. Zuurgraad, wat is dat nou eigenlijk?

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

126. Zuurgraad, wat is dat nou eigenlijk? — 51 reacties

 1. Heb nu weer een jicht aanval.heb dat 2 tot 3 keer per jaar. Heb over de afgelopen 3 jaar 3 x mir methode gedaan. Toen ik last van schimmelinfectie kreeg een mir op maat gedaan ook 3 x een periode. Medicatie voor diabetes is opgehoogd. Dit ondanks de mir methode die daar ook goed voor zou zijn.
  Heb zo mijn twijfels over de effectiviteit ervan. Want ik ervaar geen verbetering.

  • Beste Anneke,
   Ja, dat kan ik me voorstellen dat je twijfelt. Je zou het beste een keer een MIR-Methode begeleidster kunnen raadplegen om te kijken hoe het komt dat er maar zo langzaam verbetering ontstaat.
   Sterkte!
   Groetjes, Mireille

 2. Na slechts een paar keer MIR te hebben toegepast (ik belandde hier omdat ik hardnekkige voetschimmel heb en nog een heleboel andere kwaaltjes, na chemokuren, bestraling, veel antibiotica etc. etc, ik denk dat ik overgroei van candida heb, maar geen arts neemt mij serieus) vannacht ineens wakker geworden met enorme hoofdpijn, en nu stekende pijnen in beide handen bij de muis van de hand, zo erg, dat ik zelfs geen mandarijntje meer kan pellen.
  Kan dat door MIR komen, dat alle kwalen eerst verergeren?

  • Beste Mo,
   Nee, kwalen hoeven echt niet eerst te verergeren voordat ze oplossen. Wat wel vaak gebeurt, is dat emoties aan de oppervlakte komen te liggen. Soms gaat dat gepaard met kwalen. Hoofdpijn is bijvoorbeeld een uiting van verdriet. Lees ook artikel 69. De hoofdoorzaak van hoofdpijn. Door de duimen loopt de longmeridiaan (stap 4) die vaak geblokkeerd raakt bij verdriet. En als ik lees dat je geen arts je nog serieus neemt, kan ik me je verdriet voorstellen. Maar misschien speelt er ook ander verdriet. Misschien dat je daar eens naar wilt kijken?
   Ik wens je heel veel sterkte!
   Groetjes, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.