Home » Artikelen » 127. Liegen uit naam van een Goedheiligman (Sinterklaas)

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

127. Liegen uit naam van een Goedheiligman (Sinterklaas) — 173 reacties

 1. Beste Mireille,
  wat een prachtige artikelen schrijf jij! Zo raak!! Ik ben instant beginnen te huilen met dit sinterklaas verhaal. Ik ben nu 64 jaar en was 11 jaar toen mijn lieve vader me vertelde dat de sint niet bestond. Mijn wereld stortte in en ik wou het zelfs niet geloven. Want ik had in een boek het hele levensverhaal gelezen van de heilige sint.
  Ik heb mijn hele jeugd verschrikkelijke heimwee gehad en als tiener zeer zwarte gedachten gehad.
  Als je mij nu zou vragen wat mij het meest gelukkig maakt, dan antwoord ik: “De natuur”. Zeker niet de mensen. De aarde, maar niet de wereld. En gelukkig wel mijn 3 prachtige dochters! Zalf voor de gekwetste ziel.
  Namaste,
  Carine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.