Home » Artikelen » 72. Heb je chronisch gebrek aan geld?

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

72. Heb je chronisch gebrek aan geld? — 255 reacties

 1. Door middel van stembevrijding wil ik mensen (weer) in contact brengen met hun hart(kracht) en zelfliefde, hun authentieke stem en authentieke zelf. http://www.stemkrachtassen.nl

  Ook maak en stuur ik graag zelfgemaakte schilderijtjes naar mensen.

  Groet, Margreet

 2. Hallo Mireille, wat een prachtig initiatief!
  Ik heb zojuist mijn dagelijks hand aaien volgens de MIR methode gedaan, dit keer met een briefje van 50€ in de hand. Ik probeer altijd te denken in overvloed en ben genereus, soms te genereus geweest wellicht of zodanig empatisch dat ik anderen meer gunde dan mijzelf. Aard van het beestje..zo ook met geld. Ik heb een heel druk leven gehad waardoor ik uiteindelijk door chronische stress door met name onveilige omgevingsfactoren, vitiligo heb opgelopen en een weerkerende gordelroos. Vorig jaar heb ik mijn hectisch leven als manager in Amsterdam verruild voor een leven op het platteland van Galicië, midden in de natuur en ben gaan doen wat ik het liefste doe, mensen begeleide op hun levenspad. Coachen op de pelgrimspaden van Spanje, de Camino als metafoor voor je levenspad. Ik hanteer een laag tarief, ik zou echter meer klanten willen aantrekken zodat dit tarief nog lager kan. En te allerbelangrijkste..mensen coachen om door bewustwording en inzichten te helpen terug te keren naar hun natuurlijke zelf en het leven te gaan leiden wat bij hen past. Ik ben heel blij met jouw methode, het versterkt mij iedere dag weer.
  Mijn website: http://www.theherospath.nl. Lieve groet uit Galicië en heel veel succes!

 3. Hoi, ik ben coach en help vrouwen om weer te ontdekken wie ze werkelijk zijn onder al die overtuigingen en patronen die je hebt overgenomen vanuit de buitenwereld.

  Ik zou heel graag ook vrouwen helpen die het financieel wat moeilijker hebben.

  mijn website is http://www.karenvanderkorf.com

  liefdevolle groet Karen

 4. Ik ben vrouwen coach en zou graag coaching ook willen aanbieden voor mensen die het niet kunnen betalen.

  http://www.soulalchemist.nl

  Mijn kracht zit in mensen te kunnen helpen tot de kernpijn te komen en transformeren.
  Worden wie je bent is mijn motto.

  • dat is ook mijn motto! ik ben schrijver en woon in Drenthe, mijn vriendin en mijn kinderen(21 en 20) wonen in Amsterdam. Ik heb MS .Hier een korte pennevrucht:

   Solo.

   Aan je ogen voel je de bas, aan je oren je handen.

   Je tanden knarsen onhoorbaar maar dan zet je een pas
   Op het ijs en je beste beentje voor; je beweegt als vanzelf.

   Je lichaam doet mee met de muziek die door alles heen gaat.

   Het is glad maar niemand doet iets, ze vangen je wel op als je
   Valt, vertrouw daar maar op, iedereen kijkt naar je, held.

   De lichten gaan uit; jij gaat aan, ziet er mooi uit.
   Je danst, gracieus.

   Vol overgave aan de nacht, morgen lijkt ver weg; is er even niet.

   Dan zie je een spiegel waar iemand je aankijkt; dat ben jezelf.

   Draai je om en ga weer terug naar binnen.

   Alleen, om nog eens te dansen.

   Voel je er wat voor om mij te coachen ? , ik zit id bijstand. mvg, Wim Jongedijk, wpjongedijk@gmail.com

 5. Hallo Mireille,
  Door al te bankieren bij de Triodos bank doe je al meer dan genoeg voor milieu en goede doelen. Dus laten we allemaal onze geldzaken regelen door de TRIODOS bank.

  Ik vind dat daar wel wat meer reclame van gemaakt mag worden !

  Zelf steun ik een dierenopvang die dieren adopteren die niemand meer wil. Zonder winstbejag.

  http://www.dierenstichtinghope.nl

 6. http://www.meshedup.eu

  Ik kom onbetaald op voor mensen die (kunststof) matjes in hun lijf hebben (zelf ben ik ook patiënt). Er hebben zich meer dan 1300 patiënten bij mij aangemeld die dagelijks gebukt gaan onder de ellende en pijn die matjes -geïmplanteerd in hun lijf- kunnen veroorzaken.

  Onlangs ontving ik een ridderorde voor mijn werk. Ik ben daar dankbaar voor maar veel liever zou ik de kosten die ik maak vergoed krijgen en een mooie professionele site kunnen laten bouwen. Het liefst zou ik willen dat gezonde mensen mijn taken overnemen. ER zijn geen gezonde mensen te vinden die een bestuur willen vormen als mijn steunpunt een stichting wordt.

 7. http://www.ibbo.eu dit staat voor “Ik Ben Bewust onderwijs”waar vrijwilligers goed werk doen, maar waar heel veel geld nodig is, erkende scholen, die in Zuid Limburg gevestigd is, en nog een paar door Nederland. dacht ik.

  Groeten van José

 8. Lieve mensen, Lieve Mireille Mettes

  U betekent zoveel voor me ook al ken ik u niet persoonlijk maar dat geeft niet we zijn allemaal broeders en zusters.

  Help Suriname. Deze stichting olv van Louis Vismale helpt mensen in nood. De stichting heet 1voor12

  https://m.facebook.com/1voor12/?locale2=nl_NL

  Alvast bedankt voor alle hulp.

  Hartelijke groet,

  Damyra

 9. Ben al 10 jaar bezig met het organiseren van tandem midweken voor visueel beperkten. Na die tien jaar is het een soort missie geworden en wil ik meer betekenen voor de visueel beperkten.
  Zeker voor die die maar een kleine portemonnee hebben en rond dienen te komen van een bescheiden uitkering. Ik werk nu sinds 2 jaren onder de naam Stichting’met zicht op pad'(De website is in wording). De 8 jaren daarvoor op eigen titel de nodige midweken georganiseerd. Zelf zit ik nu ook in een uitkeringssituatie. Red me, maar wil graag meer doen, af en toe een extraatje. Niet voor mezelf, puur voor de visueel beperkten. Ben nu ook bezig met het organiseren van een gesponsorde tandemtour door Europa. Dient plaats te vinden in 2022. Met de gelden die binnen komen wil ik dan een project voor visueel beperkten of een geleidehondenschool ergens in Europa blij maken. Echter overal is geld voor nodig en alle kleine beetjes helpen. Hartegroet, Dick Hilarius

 10. Bijna een jaar geleden heb ik iets volbracht wat ik nooit had verwacht van mezelf: een drogisterij geopend en niet zomaar een, maar de eerste vrouwendrogisterij. Ever en everywhere. Mijn ideeën blijken toch de moeite waard! Het gaat behoorlijk goed, maar qua geld mag het iets sneller nog beter gaan, zodat ik mijn bijdrage aan ons gezin weer kan doen en we het op dat vlak iets makkelijker krijgen. Heb je interesse of wil je ook dorpswinkeltjes behouden? Kijk dan op FB, Instagram of mijn website (daar staat nog weinig op, nog geen tijd voor gehad…)
  https://www.facebook.com/DrogisterijMevrouwOoievaar/?modal=admin_todo_tour

  Ook bijna een jaar geleden heb ik met een collega een boek gelanceerd: WAUW! IK WORD VROUW! Een boek wat uitlegt wat er in je lijf en leven gebeurt als je vrouw wordt. Op een inspirerende manier met natuurlijke tips bij klachten en duurzame suggesties ipv wegwerpmateriaal. Om beter met je eigen en onze gemeenschappelijke natuur om te gaan. Heel tof als je ons op een of andere manier wilt helpen om meisjes, moeders, vaders, professionals te bereiken zodat iedereen het boek kan lezen en we al vanaf jonge leeftijd een mooie start met vrouwzijn maken. Op Facebook en Instagram te vinden: https://www.facebook.com/WAUWIKWORDVROUW/ en natuurlijk op de site van het boek: https://wauwikwordvrouw.nl/

  Heel erg bedankt voor je aandacht en positieve vibes!!
  Arianne van den Berg

 11. Hallo Mireille,

  Mooi artikel heb je weer geplaatst! Ik ben het helemaal met je eens dat het geld oneerlijk verdeeld is. Waar ik me heel erg aan kan storen is dat veel dingen (diensten/producten) zoveel geld kosten en dat er mensen zijn die daardoor heel veel winst hebben die ze eigenlijk niet nodig hebben. Ik ben onlangs geslaagd voor m’n opleiding en mag mezelf nu integraal leefstijl- en vitaliteitscoach noemen. Tijdens mijn opleiding heb ik een oefencoachee gehad die het niet breed had. Ik heb haar goed kunnen helpen en ik werd daar heel blij van. Heel graag zou ik genoeg geld verdienen met het werk als leefstijl- en vitaliteitscoach zodat ik ook die mensen kan helpen die het zo hard nodig hebben, maar geen geld hebben om een goede coach te betalen. Op dit moment heb ik een betaalde baan waar ik ruim van kan rondkomen en mezelf ook nog wat luxe kan permitteren. Ik ben alleen niet helemaal happy in deze baan. Ik ben bezig om naast m’n baan voor mezelf te beginnen. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van het belang van een gezonde leefstijl. Ik ben van mening dat als je goed voor jezelf en je lijf zorgt, je lijf dan ook goed voor jou zorgt en je daardoor meer gaat doen van wat je leuk vindt, gelukkiger, aardiger en liever voor jezelf en je omgeving bent en daardoor weer dichter bij vrede komt.
  Daarom vind ik het werk dat jij doet ook zo mooi! je verspreidt je kennis zodat het voor iedereen toegankelijk is en mensen zelf aan de slag kunnen. Ben heel dankbaar voor mensen zoals jij. Ik heb zelf de MIR-Methode een tijd gedaan en ik denk dat ik mede daardoor ook wel ben waar ik nu ben en de stap heb genomen om de opleiding te gaan doen.

 12. Dag lieve mensen,
  Ik heb een droom. Een droom waarmee ik anderen help weer in hun kracht te Komen en stevig op eigen benen te staan. Waarbij zij leren en ervaren dat alles wat je nodig hebt al in je zit. Dit ga ik doen op een plek in de natuur in de Achterhoek en in Polen. Een plek waar mensen zichzelf mogen zijn. Met de handjes in de grond, bezig zijn met en in de natuur, goed eten, rust, regelmaat, ruimte en aandacht.
  Ruim 1,5 jr. geleden ben ik begonnen met mijn praktijk voor ayurvedische, voetreflex en metamorfosemassage. Zonder financiële steun en zonder andere inkomsten. Begin dit jaar was er de noodzaak om toch een baan ernaast te zoeken. Ik heb enkele maanden gewerkt, maar besloot te stoppen omdat ik steeds meer gezondheidsklachten kreeg. Ik deed precies datgene wat ik mijn klanten altijd afraad: tegen je gevoel ingaan. Dat deed me besluiten volledig te gaan voor dat waar mijn hart ligt. Massage, ayurveda, kruiden en anderen helpen hun rust en kracht te vinden. Dat doe ik met https://krachtbenjij.nl/ Verder vertrouw ik erop dat alles wat ik nodig heb naar me toe komt.

 13. Erg mooi trouwens ook om al die reacties te lezen. Moet je kijken hoe iedereen worstelt en koppig niet opgeeft en werkt en niet alleen met zichzelf bezig is en anderen de wereld gunt! Vind het werkelijk prachtig. Iedereen doet zo ontzettend zijn best om het goed te hebben, goed te houden en daarnaast ook voor anderen te zorgen. Bijna tranen in mijn ogen.

 14. Ik wil graag het bijzondere initiatief van mijn schoonzusje onder de aandacht brengen. Zij is in haar leven twee keer weduwe geworden en weet als geen ander wat dat inhoudt. Zij wil vanuit die ervaring mensen die te maken hebben met een rouwproces een weldadige vakantie bieden. Jammergenoeg beschikt niet iedereen over de middelen om zo’n helende reis te kunnen betalen en daarom zou financiële ondersteuning de drempel mogelijk enorm kunnen verlagen.
  Meer informatie is te lezen op wecarryon.nl

 15. Een jaar geleden ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de MIR-Methode en wat een openbaring en verrijking! Ik geef zanglessen en merk wat een enorme behoefte men heeft om ‘gewoon’ te mogen zijn en gezien en gehoord te worden, zingen is helend! De MIR helpt mij daarbij, om te ‘voelen’ ipv te denken en dat pas ik ook toe in mijn zanglessen en dat werkt! http://www.tenzangstudio.nl

 16. Met heel veel plezier geef ik bijles in wiskunde op VMBO, HAVO en VWO niveau. Ik vraag 27,50 per uur. Op dit moment moet er geld bij omdat ik er nog niet van kan rondkomen. Misschien zou ik meer moeten vragen maar ja …… Ik geef niet alleen uitleg over wiskunde maar samen met mijn team in de clouds (zo noem ik dat) zijn we ook bezig om de puber een eindje op weg aan het helpen richting zijn of haar mooie leven wat soms best wel lastig is voor de puber want wat zullen de vrienden zeggen als…..https://www.eliansmit.nl/ Lieve Groet Elian

 17. Hallo Mireille,
  Wat een ontzettend goed idee dat je de webadressen plaatst van mensen met een klein idealistisch bedrijfje of mensen die wat voor een ander willen doen. Ik ga ze allemaal nalopen en kijken of ik als ik een dienst of product nodig heb die bij één van hen kan kopen.

 18. Ik ben opgegroeid met zeven broers en zussen. We hadden het niet breed maar er werd weinig over geld gepraat en zeker geen ruzie over gemaakt. Als er geen geld was dan moesten we gewoon wat minder en dat was voor iedereen in het gezin hetzelfde. Bij voorbeeld soms konden we niet op schoolreisje want er was niet genoeg geld, dus bleven we gewoon thuis er daar maakte niemand een drama van. Soms kon er een nieuwe jurk of schoenen af zo niet dan liepen we met oude dingen en afdankertjes van de broers of zussen.
  Zelf heb ik ook altijd zo geleefd: aan het eind van de maand betaalde ik wat er te betalen was, soms kon ik wat extra kopen en soms moest ik heel zuinig zijn. Ik heb er nooit zoveel over nagedacht en ben nooit bang geweest dat ik te kort zou komen, ook al zag het er soms heel slecht uit.
  Ik vertrouwde er gewoon op dat het er was. Misschien is het met alles zo: als je steeds bang bent dat je bestolen word heb je veel meer kans dat het je overkomt dan wanneer je het vertrouwen hebt dat alles goed zal gaan.
  Sterkte aan degenen die dit vertrouwen niet hebben.
  Johanna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.