Zelfliefde zaaien met de MIR-Methode door Mireille Mettes, oktober 2012
Engelstalige video met Nederlandse ondertiteling
Zet éérst de video aan en klik dan, tijdens het afspelen, op het rode vlakje onderaan het videoscherm om de taal van de ondertiteling te kiezen. Keuzes nu: Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

 


Je verslaving overwinnen met de MIR-Methode
Engels gesproken video, met Nederlandse ondertiteling.

 

 Mireille over het ontstaan van de MIR-Methode
De toevallige gebeurtenissen, het spiertesten en hoe het hand aaien werd ontdekt.

 

Mijn beste vriend
Het belang van water drinken.

 

 Be the MIRror-ledenwebsite

Heb je de MIR-Methode minimaal vier weken gedaan? Dan kun je een stap verder zetten!

Wil je nog meer leren en weten over de MIR-Methode? Dan kun je meedoen op de ‘Be the MIRror’-ledenwebsite. Op deze website staan meer dan 90 video-fragmenten uit de cursussen die Mireille geeft. Daardoor leer je nog meer achtergrondinformatie van de MIR-Methode, extra technieken en kun je bijdragen aan de beweging die Mireille op gang brengt: ‘Be the MIRror’: zelf de spiegel zijn van de veranderingen die je wilt zien in de wereld. Deelnemen aan deze website kan alleen als je de MIR-Methode minimaal 4 weken hebt gedaan. Bijdrage is 5 euro per maand.

Aanmelden kan hier: ga naar de Be the MIRror-ledenwebsite.

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes