Home » Artikelen » 143. Maar ik wil mijn vader helemaal niet loskoppelen!

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

143. Maar ik wil mijn vader helemaal niet loskoppelen! — 54 reacties

 1. Ik heb vandaag de zin ‘vader loskoppelen’ iets veranderd in ‘papa loskoppelen’ en bij moeder ook: ‘mama loskoppelen’. Kreeg meteen een veel emotionelere reactie. Mijn beide ouders zijn overleden, mijn vader toen ik tien was, mijn moeder toen ik 47 was. Het vroege verlies van mijn vader heeft erg veel invloed gehad op hoe mijn leven is verlopen, mijn moeder’s dood was uiteraard veel ‘natuurlijker’. Maar mijn vraag is dus: ik noemde mijn ouders papa en mama, niet vader en moeder, en ik krijg veel meer gevoelens bals ik ze zo noem bij het loskoppelen. Of zit ik dan te veel in de kind positie, Mireille? Verder bedankt voor je fantastische methode en je oprechtheid daarin.

  • Beste Chava,
   Ja, als je het zo verwoordt, kijk je inderdaad alleen vanuit je innerlijke kind. Dat kan je een week doen, maar daarna liever weer terug naar ‘vader’ en ‘moeder’.
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

 2. Ik vind het wel een wat eenzijdig beeld schetsen over intimidatie, ik ben niet zo’n hele sterke man en dat was ik als kind ook al niet en heb meer dan genoeg intimidatie, door vrouwen gedaan meegemaakt, niet alleen mannen intimideren, maar vrouwen ook. Zoals dit er staat geschreven lijkt het er net op als intimidatie alleen maar door mannen wordt gedaan. Een beetje meer nuance zou hier wel handig zijn.

  groeten Frank

  • Beste Frank,
   Ja, daar heb je gelijk in. Ik vrees dat intimidatie door vrouwen een nog veel groter taboe is.
   Dank voor de nuancering!
   Groetjes, Mireille

 3. ik moet het delen want sinds ik de MIR-Methode doe ben ik zo krachtig zo duidelijk en helder. Ik weet niet wat me gebeurt. De ex en vader van mijn dochter die al jaren in mijn nek zat en met rechtszaken me chanteerde en onder druk zette heb ik helemaal verrot gescholden. En wat een kracht en een energie. WoW. Niet dat ik van schelden hou. In tegendeel, maar dit was zo nodig! Ik flap alles er ineens uit en zie de onzin. Ik weet niet wat me gebeurt. Ik ben zo helder en zie zo goed wat er gemanipuleerd werd. Wat een cadeau! Dank dank Dank

  • Dat schelden was meer een hele duidelijke ja tegen mij! Maar omdat ik het nooit doe een enorme ontlading en het heeft me gesterkt in mezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.