Home » Artikelen » 49. Allergieën, wat is er ooit gebeurd?

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

49. Allergieën, wat is er ooit gebeurd? — 122 reacties

  1. Graag deel ik de geweldige resultaten die ik ervaar door het doen van een MOM (MIR-methode op Maat) die Margaretha Pielage (MIR-Methode begeleidster) voor mij uitgetest heeft. Mijn vraag was voor een MOM m.b.t mijn hooikoorts klachten waardoor elke zomer in plaats van volop genieten altijd een crime is die gepaard ging met veel klachten en vermoeidheid waardoor ik slecht tot niet kan functioneren. Vooral extreme vermoeidheid, duf voelen, jeuk, snot en slijm hoesten en niezen, tranen, diarree etc. etc. (zal bij iedereen weer anders zijn denk ik). In ieder geval ben ik nu een mnd de MOM aan het aaien en ik ben super enthousiast over de resultaten. Laat ik er ook eerlijk bij vermelden dat het een beetje in golfbeweging gaat want ik heb zeker ook symptomen ervaren dat mijn lichaam volop aan het opruimen was, zgn bijwerkingen. Na 3 weken voelde ik mij zoveel energieker en actiever dat was al een hele fijne gewaarwording en nu na de 4de week heb ik gewoon volledig klachtenvrij in de tuin kunnen werken, weet echt niet wat ik meemaak, letterlijk zo’n verademing wauw wauw wauw GEWELDIG!!! Daarnaast ervaar ik ook op geestelijk en emotioneel vlak veranderingen, eyeopeners over blinde vlekken, beter eigen behoeften, grenzen en wensen aan kunnen geven. Dit zou trouwens ook een effect kunnen zijn van de vrouwenkracht dag. Voel mij overall stukken lichter en ga nog even door met de MOM aaien totdat ik innerlijk voel dat het genoeg is. Zo ben ik ook ooit met de MIR-Methode begonnen en nooit mee opgehouden, en het heeft mij gaande weg al zoveel gebracht vooral veel dichter bij leven vanuit en als mijn ware zelf. Super dankbaar en genietend van het mooie weer en alles wat in bloei staat, smile.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.