Home » Artikelen » 200. Hoe gaat het met de MIR-Methode?

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

200. Hoe gaat het met de MIR-Methode? — 68 reacties

 1. Zo super gelukkig om dit ontdekt te hebben. Reeds jaren heb ik plekken psoriasis op mijn lichaam. Ik had cortisone zalf die mij niet hielp waardoor ik dit niet meer gebruikte. Sinds het toepassen van de Mir methode verdwijnen de vlekjes als bij wonder. Ze drogen uit en vallen af. Zo dankbaar en ik wil mij hier in gaan verdiepen. Bedankt aan de volledige ploeg. Groetjes, Conny

 2. Lieve Mireille, geweldig wat je doet. Pas goed op jezelf. Heb vertrouwen dat jouw weg groeit. Juist niet commercieel te willen zijn.
  Natuurlijk heb je geld nodig. En dat komt wel. Niet te snel willen groeien. Goed werk heeft tijd nodig. Ik voel me heel goed bij jouw gedachtes. En geef het door aan wie het horen wil. Liefs Nora de wijn

  • Beste Nora,
   Ja, je hebt gelijk, rustig aan groeien. Dat is voor onszelf ook fijn, dan kunnen we al het werk bijbenen.
   Groetjes, Mireille

 3. Beste Mireille

  Wat prachtig te lezen wat je allemaal al hebt mogen tot stand brengen. En ook zo mooi te mogen lezen wat je allemaal nog wenst waar te maken…
  En ja dat hoofdstuk geld, is vast voor vele mensen herkenbaar. Dingen willen doen of waar maken en er even de middelen niet voor hebben.
  Zelf ben ik niet zo een enorme expert op vlak van financiën en belastingen.
  Maar het eerste wat ik dacht wanneer ik de reacties lees van mensen die stellen dat je in Nederland via aan ander statuut fiscaal beter af zou kunnen zijn en dan dus meer geld over houden voor het échte werk….dan popte in mijn brein het volgende op:
  Gezien je met de MIR methode toch al internationale koers aan het varen bent…Is het dan niet interessanter om uit te zoeken om de “de thuisbasis” van de MIR methode te vestigen in een land waar fiscaliteit gewoon interessanter is? Of te spreiden over meerdere landen? Als straks giften of bestellingen uit andere landen komen, is het misschien interessanter dat ze onder het regime van dat land belast worden?
  Ik besef wel dat dit ook wel weer tijd zal nemen om dat uit te zoeken, maar misschien is dat het wel waard….. Draai het of keer het..dit is precies wat topprofit bedrijven doen zonder nobel doel. Dus waarom zou jij dat niet mogen of kunnen met daarachter wel degelijk mooie intenties en plannen?
  En wat de mokken betreft….
  Vroeger heb ik wel eens kennis gemaakt met websites waar je je eigen ontwerpen kan uploaden zowel tekst als tekeningen en logo’s…En je kan die dan combineren met een t-shirt, of een mok of wat dan ook…En dan zelf een soort webshop maken….onder de koepel van dat bedrijf.. maar ingebed op je eigen site.
  Zo heb je eigenlijk geen echte grote investeringskosten om een stock mokken aan te kopen en ook geen werk aan de logistiek om dan weer mokken te gaan inpakken en te versturen.
  Want de mokken of shirts worden on demand gemaakt en afgerekend met de besteller via dat “hoofdbedrijf”…en jij krijgt dan een percentage op de verkoop…dat je zelf mee kan bepalen. Dat zijn dan niet per definitie grote winsten…Maar het maakt het misschien mogelijk om op kortere termijn mokken te verkopen..zodat het niet eeuwig onderaan de lijst blijft bungelen.
  Mokken wegen namelijk zwaar en daardoor gaat de hele lijst zwaar wegen als die onderaan blijven hangen (grapje)
  IK zet even bewust geen naam van zo een site/bedrijf hier neer. Omdat het niet mijn intentie is reclame te maken voor bedrijven. Maar als je een voorbeeldje wil van wat ik bedoel, laat het dan weten dan kan ik een link per mail doorsturen.

  En dan is er nog het stukje vertalingen maken.
  Tegenwoordig lukt het al heel goed om websites bijna volledig vertaald te krijgen via google. Ok het is dan taalkundig niet altijd op en top. Maar je zou dan die vertalingen gewoon kunnen laten verbeteren door iemand die de taal wel kent. Dat scheelt volgens mij toch in tijd en kosten aan vertaalwerk.
  Zo zocht ik onlangs een object. En ik kon dit enkel op een site vinden in een taal die ik niet kende…het bleek Tsjechisch te zijn. Met google vertaal kon ik al aardig weten hoe en wat te doen om dit object te verkrijgen.

  Het zijn maar wat ideetjes….als je er niks mee kan…dan laat je ze gewoon maar voor wat ze zijn.

  Graag bedank ik je alvast nogmaals voor jouw inzet ons te helpen helen en je inzet voor wereldvrede…

  Vele warme groeten

  Patricia

  • Beste Patricia,
   Dankjewel voor het meedenken!
   Wanneer het nodig is dat we minder belasting betalen, gaan we je ideeën over belasting verkennen. Tot nu toe hebben we zoveel onkosten, dat de hoeveelheid belasting voor ons heel weinig is. We zoeken wel steeds naar wegen om minder afhankelijk van geld te worden. Vrijwilligers helpen ons daar mee. Wat betreft vertalingen is het inderdaad belangrijk om precies te zijn. We werken veel met Fiverr-vertalers. En inderdaad met vrijwilligers die eerst vertalen, waarna het door een ‘native speaker’ wordt gecontroleerd. Helma is bijvoorbeeld nu voor ons alle artikelen in het Frans te vertalen, zo’n 200 stuks… geheel vrijwillig! En ik kreeg al eens flink op mijn kop van iemand in Duitsland omdat er nog zoveel taalfouten in het artikel stonden. Oeps! Dat maakte dat ik wel graag met professionals werk voor het laatste stukje correctie.
   Die mokken… ik had ook al eens zo’n gedachte “Zou het niet mogelijk zijn om print-on-demand” te doen?” En dat er dan een ander bedrijf is die dat doet, maar die ze ook nog verzendt voor ons, dat zou geweldig zijn! Ik kreeg bijvoorbeeld al eens een mok van Vistaprint thuis gestuurd… in stukken. Je krijgt er dan ook klantenservice extra bij en we hebben het al druk genoeg. De opslag van mokken zou ons dan ook bespaard blijven, want ik weet niet waar we die zouden moeten laten… Zou je me hier toch alvast het bedrijf willen noemen? Ze mogen best wat extra reclame hebben!
   Groetjes en dankjewel!
   Mireille

   • Hallo Mireille

    Het is inderdaad wel belangrijk dat de vertalingen heel correct gebeuren. En sowieso komen er dan best native speakers en vertalers aan te pas.Je hebt daar intussen al genoeg ervaring mee.

    Nu even over de mokken.

    Zelf heb ik ooit lang geleden een account gemaakt op “spreadshirt”. Dit bedrijf richt zich op mensen die zelf ontwerpen maken of tekst of logo’s en die deze graag op een shirt of mok of andere accesoires zoals hoesjes voor mobieltjes en zo plaatsen en deze wensen te verkopen.

    Vele groeten

    Patricia

    • Hallo Mireille

     Khoop dat het goed lukt om het verder uit te werken. Ik kijk er alvast naar uit.
     Want zo een kop of mok of tas wil ik eigenlijk ook wel.

     Warme groeten

     Patricia

     • Beste Patricia,
      Ik vind het er heel goed uitzien! Ik heb inmiddels met ze gebeld en we gaan kijken hoe we het kunnen organiseren!
      Dankjewel dat je ons op hun spoor hebt gezet!
      Groetjes, Mireille

      • Beste Mireille

       Dat is heel graag gedaan. Zelf ben ik nog iedere dag dankbaar voor hoe jij mij en nog vele anderen helpt om terug op ons spoor te krijgen.

       Veel liefs en groeten

       Patricia

 4. Ik heb tot nu toe nooit gereageerd, maar dit is een bijzondere felicitatie waard ; geweldig zoals de MIR-méthode zich ontwikkeld !
  Regelmatig geef ik de méthode door aan mensen die bij me komen om zich te laten helpen bij het verminderen van hun Tinnitus ; even tijd nemen voor zichzelf, zich liefdevol aanraken en zich bovendien na enige tijd beter voelen (zonder uitzondering !) blijkt een prachtige remedie naast de oefeningen die ze van mij krijgen.
  Ik heb daarvoor je Nederlandse kaartje in het Frans vertaald, aangezien ik daar, sinds jaren, leef en werk …
  Ik wens je alle goeds en hoop je spoedig weer te ontmoeten bij een bijeenkomst !
  Hartelijke groeten, Hendrike

  • Beste Hendrike,
   Wat fantastisch fijn hoe je voor ons de MIR-Methode in Frankrijk aan anderen leert! Weet je ook dat we een Franse website hebben? Kunnen ze daar ook veel nalezen: http://www.methodemir.fr
   Heerlijk om te horen dat de mensen zich zo goed voelen! Ik hoor het heel graag welke resultaten je boekt met Tinnitus, omdat er vaak naar gevraagd wordt of er mensen opknappen met Tinnitus als ze de MIR-Methode gebruiken.
   Groetjes en nogmaals dankjewel!
   Mireille

 5. Hoi Mireille,

  Keigoed bezig, jij, jouw team en al jouw vrijwilligers!
  Zo te lezen, ben je m.i. wel bezig met teveel hooi op je vork en dat zal je op den duur gaan opbreken.

  Mijn oprechte advies:
  Leer prioriteiten stellen en meer bedrijfsmatig werken met de middelen die je hebt.
  Anders ben je teveel hap-snap bezig en zie je spoedig de bomen door het bos niet meer.

  Ik hoop ook voor jou dat jouw stichting op een of andere manier de ANBI-status zal krijgen, zodat er geen geld meer over de balk gaat richting Belastingdienst. Daarvoor is het tenslotte helemaal niet bedoeld.

  De gehele mensheid moet er het volle profijt van hebben en niet een of andere nationale financiële instelling.

  Wat mij betreft, ben je, met het grootste respect, “een dijk van een wijf”!

  KEEP UP THE GOOD WORK en alles sal reg kom.

  Groetjes,
  Arno

  • Beste Arno,
   Dat vind ik altijd leuk: “Bite more off than you can chew”. En ja, die lesjes heb ik inmiddels al geleerd, hoor! We kijken per actie wat het belangrijkste is en wie dat werk gaat doen. Ik doe rustiger aan en neem regelmatig middagen vrij, lekker de natuur in of achter de naaimachine. Anders is het niet vol te houden. En dat zou zonde zijn. Dus dankjewel voor je goede advies!
   Groetjes! Mireille

 6. Hoi Mireille,

  Ik vertel over de MIR-Methode tegen iedereen die ik tegenkom.
  Deze week tracht ik me lid te maken van het leden stukje.

  Heb je ook al eens gedacht aan “crowdfunding”? Denk dat je misschien daarmee bijvoorbeeld je onderdeel posters zou kunnen realiseren…

  Succes met al je plannen!!

  ❤️egroet,
  Wendy

  • Beste Wendy,
   Ja goed van je! Ik ga deze zomer een aanvraag voor crowdfunding doen via oneplanetcrowd. Dat is nog een hele route die je dan moet doorlopen. Erg leuk dat je me de hint geeft om bijvoorbeeld 1 onderdeel te realiseren, dankjewel! Dat maakt het overzichtelijker. Ik zoek wel altijd naar de crowdfundingsdoelen die voor de verspreiding van de MIR-Methode het meest belangrijk zijn. Posters en bekers blijven daardoor onderaan de lijst bungelen. Maar misschien kan ik beter eens andersom gaan denken. Dankjewel voor je aanwijzing!
   Groetjes, Mireille

 7. Beste Mireille,Gefeliciteerd!!!.Blij dat de MIR-Methode zoveel doet en heeft gedaan. Ik weet zeker dat heel veel mensen dat kunnen bevestigen. Ik zelf heb er zoveel aan gehad materieel en ook emotioneel. Ik ben er heel erg blij mee.
  ik wens je verder heel veel succes met alles wat je nog wil gaan doen. Verder zul je alles krijgen wat je nodig hebt om door te kunnen gaan met het mooie werk.

  grtgrt,
  Lucc

  • Beste Lucc,
   Dankjewel voor je gelukswensen! En voor je uitsmijtervoorspelling! Ben ik ook blij mee en zo voelt het voor mij ook. Als ik zie hoe we vaak uit onverwachte hoek hulp krijgen!
   Ben erg blij dat het jou ook zo goed heeft gedaan!
   Groetjes, Mireille

  • Beste Maria,
   Jee, wat fijn, dankjewel! De titel is ook prachtig: groeiende samenwerking tussen medisch en alternatief. Dat is ook mijn grote droomwens!
   Dankjewel!
   Groetjes, Mireille

 8. Dankjewel voor deze nieuwsbrief, Mireille.
  Jammer dat de bekers onderaan de lijst staan.
  Zonder twijfel zou dit een groot succes zijn. Leuk om zoiets cado te kunnen geven en
  tevens een fijne en speelse manier om de MIR-Methode te verspreiden.
  Proficiat met wat je al hebt bereikt totnogtoe. Als artsen en ziekenhuizen ermee beginnen werken, ja, dan gaat het helemaal de goede kant op.Super vind ik dit.
  Veel liefs.
  Liliane. ☺

  • Beste Liliane,
   Oh oh, die bekers! Nou, ik denk dat ik met Erinn maar plannen ga maken! En ja, er zijn al huisartsen die de MIR-Methode aanbevelen, zo bijzonder! En verpleegsters die de kaartjes aan patiënten doorspelen. We moeten gewoon doorgaan met z’n allen en vooral zelf ervaringen opdoen en die vertellen. Dat moedigt anderen aan.
   Dankjewel voor je gelukwensen!
   Groetjes, Mireille

   • Geweldig al die leuke reacties op de bekers. Mailtje met wat vooronderzoek zit al in je mailbox Mireille :-). Er zitten nog wel wat haken en ogen aan, maar met creativiteit en positiviteit kunnen die vast opgelost worden.
    Groetjes, Erinn

 9. Wat geweldig om te lezen hoever jullie al zijn met het verspreiden van de MIR-methode. Ik wordt zo enthousiast van al die positieve energie. De beker ga ik zeker kopen. En wanneer er vrijwilligers nodig zijn, wil ik graag helpen. Groetjes Nynke Kleijn

  • Beste Nynke,
   Wat fijn dat het je lekker enthousiast maakt! Het is ook wel echt geweldig mooi werk, geef ik toe. En vooral omdat we het met zoveel mensen samen kunnen opbouwen! Ik ga je gegevens bewaren voor als we vrijwilligers oproepen, dankjewel!
   Groetjes, Mireille

 10. Hoi Mireille,

  Wat een mooie dingen gebeuren er met de MIR methode en wat gaaf dat het zich zo verspreid! Ik heb periodes dat ik veel MIR en soms ook niet. Het is voor mij een van de manieren om liefde en aandacht aan mezelf te geven. Het is fijn om steeds weer een reminder in de mail te krijgen, zodat ik weer denk: oh ja, fijn, MIR.

  Ik ben zelf deelnemer van een jaarprogramma, 365 dagen succesvol. Een van de seminars ging over overvloed en hoe je tegenover geld staat. Je gedachten over geld zijn energie en daar straal je iets mee uit en trek je iets mee aan. Toen ik er net over hoorde was ik soms echt ‘tegen’ geld. Ik vond het bijna irritant dat het bestond. Ik ben er langzaam aan anders naar gaan kijken. En dat heeft mij vrijer gemaakt en het heeft een positieve invloed op mijn leven gehad. Ik voel me rijker en zie meer mogelijkheden dan voorheen.

  Ik lees in je blog dat je een bepaalde overtuiging over geld hebt (oh..dat geld). Herkenbaar! Ik heb een boek gelezen, het heet simpelweg Het boek van overvloed. Het is fijn geschreven. Ze erkennen dat het best eng is om je overtuigingen over geld te onderzoeken. Die overtuigingen zitten namelijk dieper dan je op het eerst gezicht zou denken. Ik vond het een heel mooi en waardevol boek. En wat zou het mooi zijn als het jou kan helpen om de MIR-Methode nog makkelijker te verspreiden. En zo niet, dan heb je in elk geval een interessant boek gelezen! Heel veel succes!
  hartelijke groet,
  Elske

  • Beste Elske,
   Ja dankjewel! Het zijn echt aparte dingen, die overtuigingen. Voor zover ik weet heb ik de meeste wel onder ogen gezien en vrede aan gegeven. ‘Geld is oorlog’, was mijn mooiste overtuiging, omdat er altijd ruzie in mijn gezin was over geld. We hebben de afgelopen 8 jaar al veel werk kunnen verzetten en wat jij beschrijft is hoe het bij ons ook gebeurt: dat als we iets nodig hebben, we meestal hulp krijgen, maar dan uit onverwachte hoek en op onverwachte manier. Dat maakt het werk wel erg leuk. Zoals het nu gaat, gaat het prima. En… ik zou graag wat sneller willen schakelen, vandaar dat ik hulp vraag aan de MIRrors die op dit moment wat ruimer zitten. Geeft mij ook het gevoel dat we het met z’n allen dragen.
   Dankjewel voor je idee over het boek! Ik ga even invoelen of ik er nog behoefte aan heb om me daar mee bezig te houden.
   Groetjes! Mireille

 11. Lieve Mireille
  Onder al mijn e-mails staat onder mijn naam: http://www.mirmethode.nl
  Misschien een ideetje voor alle 30.088 en de rest “nieuwsbrieflezers”!
  En s’morgens een lekker bakkie koffie in mijn MIR-beker zie ik helemaal zitten.

  Heel veel succes met alles,
  Lieve groet, Aukjen

  • Beste Aukjen,
   Haha, dat is een leuk idee! Ja, zo verspreiden we het ook heerlijk verder! Nou, Erinn, er is geloof ik wel vraag naar!
   Dank voor het leuke idee, Aukjen!
   Groetjes, Mireille

 12. Zodra je weer een dag organiseert om met ondertiteling of zo te helpen, laat het maar horen Mireille. Ik ben graag van de partij,
  Anneke

  • Beste Anneke,
   Ik zal je naam en emailadres bewaren, dan sturen we je een bericht, dankjewel!
   Groetjes, Mireille

 13. Hallo Mireille,
  Ik heb er nooit zo bij stil gestaan hoeveel er eigenlijk nodig is om dit goede werk te blijven doen, en heb daardoor mijn lidmaatschap steeds uitgesteld. Nu ik echter je opsomming eens gelezen heb wordt ik meteen lid.
  Ik heb al heel veel baat gehad bij deze eenvoudige maar zeer effectieve methode, vooral je laatste tip om een stap die belangrijk voor je is toe te voegen, werkt voortreffelijk. Geduld is namelijk ook niet mijn grootste eigenschap.
  Heel veel dank voor je goede werk, ik doe mijn best verder om het te verspreiden, ook al wordt er lacherig over gedaan.
  Al zit er maar een enkeling tussen die er wel iets mee doet, die kan de MIR-Methode dan ook al weer verder verspreiden.
  Groetjes, Hedwig

  • Beste Hedwig,
   Dankjewel dat je lid wordt! Ik hoop dat het je nieuwe inzichten en technieken geeft. Kijk vooral ook naar de MIR-Methode EHBO! Is zo handig bij bijvoorbeeld brandwonden of verstuikingen! En ja, ik praat er ook niet graag over omdat het juist niet past bij de MIR-Methode, want die is gratis! Ik had het me ook niet gerealiseerd toen ik het ooit op internet zette dat er een heel bedrijf door zou ontstaan. Maar omdat we zoveel steun hebben gehad van zoveel schatten van MIRrors, hebben we het kunnen opzetten. En nu stapje voor stapje doorwerken dat het bij zoveel mogelijk mensen in handen komt. Precies wat je zegt: als ze het willen. Soms komt het ook voor dat iemand de MIR-Methode vanuit 3 verschillende hoeken krijgt aangereikt en er dan toch echt wat mee wil gaan doen. Zo grappig hoe dat soms werkt. Dus gewoon zachtjes aan doorgaan met zaaien. Dankjewel daarvoor! En welkom op de Be the MIRror-website!
   Groetjes, Mireille

 14. Hallo Mireille,
  Wat goed dat je kenbaar maakt wat er nodig is om je werk voort te zetten en uit te breiden! En fantastisch om te lezen hoe het zich verspreidt. Logisch, dat er veel middelen voor nodig zijn, maar ik heb het eerder niet bedacht om daarvoor iets bij te dragen. Ik doe de MIR methode (nu) niet, maar lees graag je woensdagartikelen en heb deze informatie ook regelmatig doorgestuurd. Dank je wel daarvoor.
  Ik ben nu lid geworden en wens je veel ondersteuning bij je mooie methode en werk.
  Hartelijke groet, Sjoke

  • Beste Sjoke,
   Wat leuk dat je lid bent geworden, dankjewel! Het is in wezen al fantastisch als mensen de MIR-Methode willen omarmen en doorgeven aan anderen. Dat is uiteindelijk waar het me om gaat. En ja, geld maakt veel werk wel makkelijker en sneller. Dankjewel dat je daaraan hebt bijgedragen!
   Groetjes, Mireille

 15. Ha Mireille,
  Hoera Hoera Hoera voor je 200ste MIR-Methode nieuwsbrief. Leuk dat Erinn de MIR-thee-bekers meteen bij de oren pakt! Het scheelt ook smakelijk en veel papieren en plastic bekers als je dr een bij je hebt onderweg!
  Is het gouden logo van de MIR de Aarde met haar wolken en wereld delen?
  Veel plezier, daaaaag, Corina

  • Beste Corina,
   Ja, dat zijn leuke dingen, die bekers. We moeten er wel goed naar kijken, omdat ik ze ook al eens thuis kreeg, maar dan in stukken. 🙁 Even kijken wat wijsheid is. En zeker scheelt het veel in milieu! Het logo maakte ik ooit zelf met een software-programma en ging eigenlijk intuïtief. Het is wel de aarde, ja, en je zou het inderdaad wolken kunnen noemen. Nog nooit zo gezien, dankjewel!
   Groetjes, Mireille

 16. Ik weet niet of het mogelijk is, maar als je voor jullie stichting de ANBI-status zou hebben, kunnen giften worden afgetrokken voor de inkomstenbelasting. Informatie daarover vind je bij de belastingdienst/ondernemingen. Voor mij zou dat een uitkomst zijn, want ik zit net boven de grens voor de ouderenaftrek, die ik alleen terug kan krijgen door een flink bedrag aan een ANBI-stichting te schenken. Ik zou dat graag aan jullie willen doen voor het eind van dit jaar.

  • Beste Ria,
   Dat hebben we inderdaad al eens overwogen, maar dat zou dan -geloof ik- betekenen dat we geen geld mogen verdienen, maar dat doen we in wezen wel. Ik heb nog een paar dromen, zoals Engelse boeken sturen naar weeshuizen in India, dat soort dingen, dus blijven we voorlopig nog doorgaan met geld verzamelen en verdienen. Ik vind je intentie alleen al heel waardevol, dus dankjewel!
   Groetjes, Mireille

   • Het kan onder bepaalde voorwaarden wel. Zie link uitleg belastingdienst. http://bit.ly/2m2d73G Het zal alleen even wat puzzelwerk vragen hoe dat in een goed raster te kaderen en wellicht even overleg met de belastingdienst 🙂

    • Hai Erinn,
     Okee, dus er is misschien wel een mogelijkheid!? Ik ga het lezen, dankjewel!! En dan mail ik je als ik nog vragen heb, goed?
     Groetjes, Mireille

    • Ik denk als je het MIR-Methode bedrijf als een stichting kan laten werken er mogelijkheid is om je professionele medewerkers te kunnen uitbetalen. In België werken ze onder het statuut van vzw (vereniging zonder winstoogmerk)

 17. Lieve Mireille. Je bent geweldig!! Ik houd het kort want je hebt het al zo druk ;-). Ik ga nu E99,99 doneren!! Hartegroet en veel liefs van Brigitte.

 18. Fantastisch hoe jullie bezig zijn! Keep up the good work ❤️ Ik ga me aanmelden voor de Be the MIRror site 🙂

  • Beste Petra,
   Wat fijn, dankjewel! Ik verheug me erop dat je er veel van kunt leren! Er staan inmiddels nieuwe webinars in het najaar, elke maand. En de cursus over de meridianen kun je er dan meteen bij bekijken. We zijn nu bij deel 5, die komt volgende week. Over de Maagmeridiaan.
   Groetjes en dankjewel voor je aanmoediging!
   Mireille

   • Hallo Mireille,
    Weer een mooie nieuwsbrief!
    Je werk en methode is fantastisch
    Even een vraagje…..kan ik misschien ook wat voor je betekenen als vrijwilliger?
    Ik werk zelf als heler en gesprekstherapeut .
    Groetjes,

    • Beste Ellen,
     Ja, we hebben nog heel veel werk liggen. Tot nu toe werk ik met mensen die lid zijn geworden van de ‘Be the MIRror’-website, zodat ze bij ons op kantoor kunnen komen werken. Gezellige dagen! Het meest belangrijke werk is het maken van transcripten en ondertitelingen bij video’s, zodat ook dove en slechthorende mensen er toegang toe hebben. En zodat we ze uiteindelijk kunnen laten vertalen in 4 andere talen. Het betekent heel intensief computerwerk. Ik weet niet of je dat ligt? Ik heb je gegevens even uit je bericht weggelaten, maar wel bewaard.
     Groetjes! Mireille

 19. goedemorgen bezige bij-en…. 🙂
  zeker ben ik KEICONTENT EN BLIJ met de MIR-METHODE..
  IK MAG ZE SINDS 2013 KENNEN .. EN HEB ER VEEL VREUGDE EN HELING VAN MOGEN ONDERVINDEN…
  ik doe ook mijn best om andere mensen hierin te kennen,maar vaak geldt dan toch de spreuk
  als de tijd rijp is komt de Meester vanzelf…. ( tenminste bij mij dan … )
  maw het lukt me niet altijd om ze te “overtuigen” is niet het goede woord, want dat probeer ik ook niet…
  ik vraag alleen maar: “probeer het”.. zo ben ik ook begonnen en NOGMAALS,IK BEN DANKBAAR EN BLIJ en ga zo voort..geweldig welk werk wat jullie verrichten , ik ga nu ook weer ( ben het al eens geweest BE THE MIRROR lid worden… groetjes
  Anneliet

  • Beste Anneliet,
   Ja, dat werkt bij de MIR-Methode inderdaad niet, het proberen te ‘overtuigen’. Goed dat je dat zo fijngevoelig aanvoelt! Je kunt het mensen aanbieden en als het bij ze past en goed voor ze voelt, kunnen ze het proberen, precies zoals jij schrijft. En gelukkig zijn er nog zo’n 300 andere methodes waar mensen zichzelf ook mee kunnen helen! En hoe meer mensen die zich helen, hoe sneller de wereld zich heelt!
   Dankjewel dat je weer lid wordt van de Be the MIRror-website! Welkom terug! Er komen ook in het najaar weer maandelijkse webinars. Kun je die ook bijwonen, fijn!
   Groetjes, Mireille

 20. Dag Mireille,
  Wat een hoopvolle brief weer!
  Ik ben niet zo goed in het verzamelen van geld of zo….Ik vermoed zo dat je geen bedrijven aan je wil linken omdat die vaak invloed willen hebben.
  Maar is het geen idee om eens iemand een middag in de week naar groene bedrijven te laten gaan bellen met de vraag of ze voor, ik noem maar een dwarsstraat, 250 euro pj genoemd willen worden in lijst met donateurs?

  Of mensen oproepen die toch marathons gaan lopen, zwemmen of bv triatlonners of 4 daagse lopers, zich willen laten sponsorren, dus bv 1.25 per dag, dus 5 euro, voor uitgelopen, uitgezwommen etc.

  Echt mooi jullie bevlogenheid!

  • Beste Nyncke,
   Hee, wat een verfrissende ideeën! Daar had ik nog niet aan gedacht! Dan zou het nog fijner zijn als ik daar een heel specifiek doel aan koppel. Bijvoorbeeld voor het doen van onderzoek naar een bepaalde huidaandoening of zo. Dan wordt het concreter. Ik ga hier over nadenken, dankjewel! Het lastigste stukje is dat de MIR-Methode zich soms niet makkelijk laat uitleggen, omdat het zo eenvoudig is “Ja hoor, dat werkt toch niet, joh!”. Dus zou het helpen als er mensen zijn die zelf al de MIR-Methode hebben gedaan en die kunnen sponsoren. Ik ga er lekker even op kauwen, leuke ideeën, dankjewel! En er is gelukkig al wel 1 investeerder die ons wil helpen, omdat hij (in 3-delig pak) de MIR-Methode voor zichzelf heeft ingezet en ook aan zijn medewerkers doorgeeft. Dus steunt hij ons, omdat dat van binnenuit goed voor hem voelt. Super, he!
   Groetjes, Mireille

 21. Gedeeld met mijn netwerken op LinkedIn en Twitter. Wat is het aantal theebekers dat jullie graag wensen te laten maken? Nog specifieke vereisten qua materiaal?
  Groetjes, Erinn

  • Beste Erinn,
   Oh wat fijn, dankjewel! Ik heb eigenlijk geen idee hoeveel bekers ik zou laten maken, omdat ik nog niet weet hoeveel belangstelling ervoor is. Ik heb een paar keer een proef laten maken, maar het logo van de MIR-Methode werd telkens een ‘ei’, hahaha! En ik vond ze toen ook nog veel te duur (iets van 15 euro per stuk om ze te laten maken). Verder gewoon van dat normale ‘aardewerk’, of hoe heet dat? Waar alle bekers van gemaakt worden, niet glas. En dan leek het me leuk om op de ene kant het logo met een tekst als ‘Vrede in elk kopje thee’ (of zo) te printen en op de andere kant de 9 stappen. Dankjewel voor het verspreiden van ons werk!
   Groetjes! Mireille

   • Ik ga eens voor je in mijn netwerk duiken Mireille. Het kan qua kostprijs veel goedkoper dan € 15 per stuk 🙂 Groetjes, Erinn

    • Beste Erinn,
     Oh wat leuk! Dan is er weer een grote wens van mij in vervulling. Die bekers bungelen namelijk altijd onderaan de prioriteitenlijst. Terwijl het volgens mij echt superleuk zou zijn! Houd me op de hoogte! Ook als ik mee kan helpen of denken!
     Groetjes, Mireille

   • Wat een leuke reactie, fijn als dit zou lukken. Deze bekers zijn ook leuk om kado te geven.
    Ik hoop ze binnenkort te zien in jullie webwinkel.

 22. Wow die thee tas vind ik een geweldig idee. Door ze te verkopen zou dat een nul operatie moeten worden en misschien met profijt. Ik geloof in je en je plannen en hoop. Maak je toch niet ongerust over dat geld. Doe gewoon niet te veel hooi op je vork zodat je het aankan, geld komt ernsowieso want zo sterk is de WET VAN DE AANTREKKING. De puzzel valt wel in elkaar, jij moet dat niet doen. Gebruik je energie om die dingen te doen die jij best kan, het universum steunt je wel. Succes op het Happinez festival en sterkte in je leiderschap, want ja dat ben je, dat doe je en dat doe je goed. Dank u Mireille vanuit Belgie.

  • Beste Diana,
   Ja, die theebeker of theetas (leuk dat Vlaams) lijkt mij ook zo leuk. Ik ga er toch eens beter naar kijken. En, wat je zegt, het geld komt er wel. Mijn geduld is alleen niet mijn sterkste kant en er zijn soorten werk die ik met anderen samen kan doen wat mij verlicht. Dat kan met vrijwilligers (en dat is supergezellig en fijn!) en met professionals. We gaan gewoon lekker door en het motiveert enorm dat er zoveel mensen, zoals jij, ons werk omarmen en vooruit helpen. Dankjewel Diana!
   Groetjes, Mireille

   • Oh mireille, nadat ik het geschreven had voelde ik me een beetje schuldig. Maar Elske schreef het ook. Besef dat geld het ruilmiddel is dat wij allemaal gebruiken om diensten te vergoeden. Er is genoeg en voor zo n prachtig werk als de MIR-Methode is er geld in overvloed. Draai de kraan maar open, maar net zoals een tuinslang mag je er niet op nijpen want dan komt er weinig door. Anderzijds is het net als een paddestoel, eigenlijk groeit het toch allemaal snel.je zou ook geen wildgroei willen. Dankbaar voor wat is. HONOPONOPO. Belief! DIANA

    • Beste Diana,
     Heb je gelijk in, hoor! En ik vind ook dat ik om hulp mag vragen. Dat mensen ons werk steunen of dat ik in ieder geval openlijk laat zien waar we aan werken, wat we met geld doen, enzovoort. En kleine stapjes… ja, daar ben ik mee bekend! Ik ben inmiddels al heel goed getraind in geduld, hahaha! Mijn grootste uitdaging! Het maakt wel dat we altijd heel serieus overwegen welke stap we zetten en of dat voor de weg van de MIR-Methode de juiste is.
     Groetjes, Mireille

 23. GEFELICITEERD MIREILLE MET HET GROTE CADEAU!! EEN CADEAU VOOR JEZELF EN DE REST VAN DE WERELD!
  GEWELDIG DIE VERANDERINGEN!!

  WARME GROET,
  BLOEM

  • Beste Bloem,
   Dankjewel voor je enthousiasme! Ja, we gaan gewoon door met al die cadeautjes over de hele wereld verspreiden. Uiteindelijk maken we er vele mensen gezonder en blijer mee! Leuk, jouw aanmoediging!
   Groetjes, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.