Home » Artikelen » 130. Zie jij ook wat ik zie?

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

130. Zie jij ook wat ik zie? — 87 reacties

 1. Hallo Mireille,
  Ik ben dankbaar voor je inspirerende werk. Het ondersteunt mij bijzonder bij mijn missie:
  Jaren geleden ben ik door een pijnlijke crisis gegaan. Daarin kreeg ik echter wel het diepere inzicht, overtuiging, dat wij mensen de opdracht hebben om onszelf te leren kennen, en te groeien, vanuit ons ‘ liefdevolle, positieve en eerlijke ( hogere ) zelf te leren leven.
  Meer delen, minder alleen vooronszelf leven.LIEFDE IS HET HOOGSTE GOED!!!!!!!
  Ik doe 8 weken de MIR-Methode. OP ALLERLEI MANIEREN MERK IK DAT HET WERKT.
  DANK JE WEL , VOOR HET PRACHTIGE WERK WAT JE DOET.
  dank ook aan alle mensen die niet positieve energie doorgeven. Daar gaat het om. Geef elkaar positieve energie door!
  Liefs,

 2. Kijk naar wat er op 2 december in Brussel gebeurde. Meer dan 75000 mensen wandelden via de Wetstraat met zelfgemaakte borden met heel veel’positieve boodschappen voor een betere aanpak voor het klimaat #climatexpress . Alles verliep orderlijk, in goede sfeer, warme blije mensen die onze aarde beterschap wensen en er iets voor willen doen. Ja er gebeurt vanalles…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.