Home » Artikelen » 130. Zie jij ook wat ik zie?

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

130. Zie jij ook wat ik zie? — 87 reacties

 1. Hallo Mireille,
  Ik ben dankbaar voor je inspirerende werk. Het ondersteunt mij bijzonder bij mijn missie:
  Jaren geleden ben ik door een pijnlijke crisis gegaan. Daarin kreeg ik echter wel het diepere inzicht, overtuiging, dat wij mensen de opdracht hebben om onszelf te leren kennen, en te groeien, vanuit ons ‘ liefdevolle, positieve en eerlijke ( hogere ) zelf te leren leven.
  Meer delen, minder alleen vooronszelf leven.LIEFDE IS HET HOOGSTE GOED!!!!!!!
  Ik doe 8 weken de MIR-Methode. OP ALLERLEI MANIEREN MERK IK DAT HET WERKT.
  DANK JE WEL , VOOR HET PRACHTIGE WERK WAT JE DOET.
  dank ook aan alle mensen die niet positieve energie doorgeven. Daar gaat het om. Geef elkaar positieve energie door!
  Liefs,

 2. Kijk naar wat er op 2 december in Brussel gebeurde. Meer dan 75000 mensen wandelden via de Wetstraat met zelfgemaakte borden met heel veel’positieve boodschappen voor een betere aanpak voor het klimaat #climatexpress . Alles verliep orderlijk, in goede sfeer, warme blije mensen die onze aarde beterschap wensen en er iets voor willen doen. Ja er gebeurt vanalles…

 3. Als jong meisje, ik word nu 65 jaar, zei ik altijd dat wanneer mensen bewust zouden worden we voor elkaar zouden gaan zorgen, maar ook voor de dieren en de wereld. Ik was altijd verlegen om over deze grote zaken te spreken. Ik gebruikte mijn handen om dat idee mee te helpen vorm te geven. Ben blij met je positiviteit Mireille. Met jouw methode help je zoveel mensen.

 4. Ja ik zie ook wat jij ziet Mireille. Het heeft te maken met oog hebben voor de kleine dingen. Maar het heeft voor mijn gevoel ook te maken met een groeiend besef dat veranderen van de wereld echt bij onszelf begint. Leef de verandering die je wilt zien. Ik zie zo vaak leuke, mooie, lieve dingen. En zelf kleine gebaren maken en vriendelijk zijn heeft vaak verrassende gevolgen. Het maakt het leven zoveel mooier.

 5. Beste mensen die al deze reacties schreven.
  Door dat ik deze reacties heb gelezen, raak ik er steeds meer van overtuigt,dat de MIR Methode werkt,en zeer waardevol, daar ben ik echt blij mee. Hopende dat vele mensen deze reacties lezen!
  Voor nu en altijd een vriendelijke groet,
  Aarnoud S.
  webmaster http://www.gezondvitaal.eu

 6. Lieve Mireille, ik ben heel blij met de MIR-Methode die ik al twee jaar volg en de begeleidende mails lees dank je wel,
  en met STef Freriks zijn curcus Energetisch Management die ik bij hem volg

 7. Bedankt voor je positieve observaties, Dank je wel voor je fantastische methode en inspiratie.

  Ik zie o.a. heel veel nieuwe technieken o.a. de MIR-Methode die mensen helpen zich zelf te helpen en bewust te maken dat we zelf ons lichaam kunnen helen of ondersteunen in de genezing

 8. Dankzij de MIR-methode ontwaak ik, wakker zie ik een nieuwe wereld om me heen, ik voel me een pasgeboren reëenjong, nog wankel op mijn pootjes, maar vol verwachting en een hart vol liefde en zonneschijn. Mijn licht straalt voorzichtig maar krachtig 2016 tegemoet. Ik hoop dat ik met mijn licht andere lichtjes de moed kan geven om ook aan te gaan. Mireille, dank je wel voor het werk dat je doet, jouw inzet en geloof in een mooiere en betere wereld. Ik wens je een licht en liefdevol 2016.

 9. Als ik kijk zie ik de natuur. De natuur die me altijd met open armen ontvangt. Zonder oordeel in alle rust, meebewegend met wind en regen, voor- en tegenspoed. Net las ik de woorden van Eckhart Tolle: ‘De natuur telt geen uren.Alleen de mens wil weten hoe laat het is.’ Dat is wat ik ook voel. In de natuur valt de tijd weg. Is zijn het enige. Dat wens ik iedereen te kunnen meemaken toe. Dank je wel Mireille voor je delen en positiviteit!

 10. Dank je wel Mireille voor dit positieve artikel. Ik zag gisteren in de tram mensen beleefd zijn. Ze gunde elkaar een zitplek! Leuk als je al dit soort kleine positieve dingen kan opmerken
  harte groet, Ellen

 11. Lieve Mireille en alle andere lezers ,

  Heerlijk om iets moois te willen zien, ik merk ook dat ik steeds meer zie als ik me er of afstem. En hoor en meemaak. Het is helemaal niet moeilijk, eerlijk gezegd alleen maar leuk en het wordt ook steeds leuker. Ik word er vrolijk van en gelukkig en kan er om huilen van ontroering. Ik merk dat ik steeds vaker lach en mensen vanzelf terug lachen. Ze kijken me eerst even aan en beginnen dan terug te lachen. Gewoon een glimlach, meer niet. Heerlijk toch.
  Lieve groeten voor een mooi nieuw jaar van Roelfina

 12. Lieve Mireille,
  Heerlijk om zoveel positiviteit op een rijtje te zien, daarbij komen nog de liefdevolle reacties, het is hartverwarmend. Het geeft hoop maar ook moed. In 2015 kreeg mijn vriend de diagnose ALS, onze wereld op zijn kop, weg zovele plannen. Aanvaarding en nog zoveel mogelijk genieten van de kleine dingen. 2016 zal niet gemakkelijk worden maar met veel liefdevolle mensen om ons heen zullen wij ook deze moeilijkheden door spartelen.
  Ik wens je nog heel veel geluk met je missie en een vreugdevol 2016!
  Groetjes Annie

 13. Hoi Mireille,

  Sinds ik eind 1992 naar Friesland ben verhuisd woon in in een vriendelijkere omgeving. Hier is het heel normaal dat je iedereen begroet die je ontmoet. Als ik dan weer in het westen ben kijken mensen me vreemd aan als ik ze groet. Aangezien ik bij het groeten lach komt er snel een mompelende groet terug. Maar er wordt nog wel even achterom gekeken.. Mijn overtuiging is ook: Wie goed doet, goed ontmoet Als mensen een snedige opmerking maken probeer ik dat met humor op te lossen. Zij raken dan van hun stuk want zij wilden vervelend doen en ik reageer met een lach.
  Op YouTube is een mooi liedje: Begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach, want wie vrolijk is in de morgen, die lacht de hele dag.
  Nu loop ik op straat op te lachen en mensen kijken me steeds aan en…lachen terug.
  Groeten Ciska

 14. Lieve Mireille,
  ik word 1 januari 60(oeps,wat vliegt de tijd!Jou hartjes hebben mij het thema voor mijn feest gegeven:Love Is All,iedereen krijgt een hartje met zijn naam erop opgespeld en we eten met zo n 30 man samen want eten verbindt en verbroedert immers!Ik hoop op een liefdevol samenzijn zodat mijn gasten als ze het naderhand eens moeilijk hebben en naar het hartje kijken en zich op kunnen laden met de liefde die ze hebben ontvangen tijdens dit samenzijn!
  Bedankt voor de MIRmethode en je kaartjes om dan uit te delen liggen klaar,
  Liefs Inge

  • Lieve mireille
   Bedankt voor alles wat je doet. Geweldig. Wens jou , je gezin en alle mirleden fijne dagen toe en vrede en liefde voor 2016. Lieve groeten Willy.

 15. Lieve Mireille
  Bedankt voor de mooie lessen die je ons hebt gegeven in 2015.
  Ik ben weer iets dichter bij mij zelf gekomen.
  Fijne feestdagen,en het aller beste voor het nieuwe jaar.
  Geluk in grote en in kleine dingen,maar bovenal gelukkig met elkaar

 16. Weer bedankt Mireille voor deze nieuwsbrief. En wat een geweldige reacties hierop, hartverwarmend. Je mag trots zijn !

  Fijne kerstdagen,
  Groet Ada

 17. Lieve mensen,

  DE WERELD LATEN KANTELEN DOEN WE MET ZIJN ALLEN!!!
  DOOR DE MIR BEN IK WEER GAAN BIDDEN EN BESTELLEN ………..GELOOF ME WONDEREN BESTAAN!!!!!!!
  BEN DOOR DE MIR O.A HET ONTWAKENDE HART VAN BETTY EADIE GAAN LEZEN.
  MIJN OOG VIEL OP DAT BOEK EN WERD ER NAAR TOE GETROKKEN.
  DE ACHTERKANT LEZEND BEGREEP IK NIET WAAROM. HET GING OVER BIJNADOOD ERVARINGEN.
  DOOR MIJN LEVEN MET EEN WETENSCHAPPER DIE O.A EVP BEOEFEND (CONTACT MET GENEZIJDE VIA DE COMPUTER) WEET IK DAAR VEEL VAN!
  DAT BOEK HEEFT HET VRAGEN AAN HET UNIVERSUM WEER NIEUW LEVEN INGEBLAZEN.
  IK DEED DAT NIET MEER SINDS MIJN PUBERTIJD.
  VELE BOEKEN VOLGDEN WAARONDER OOK DE BOEKEN VAN DOREEN VIRTUE (O.A. HET PAD VAN EEN LICHTWERKER)
  NU BEGRIJP IK OOK DAT ALS WE DAT WERELDWIJD DOEN EN VERTROUWEN DAT ALLES IN GOEDE BANNEN GELEID WORDT………DAT OOK ECHT ZO ZAL ZIJN.
  STRAAL……….BID( VRAAG EN HET WORDT JE GEGEVEN)……GELOOF EN
  VERTROUW…..DAN WORDT HET NOG EENS EEN HEMEL OP AARDE VOOR ONS ALLEMAAL!!

  ZET HEM OP!!!!

  WARME GROET,
  BLOEM

 18. Beste Mireille en familie,

  Ik wens jullie ,
  een Goede Gezondheid,Geluk,
  Vreugde,Vrede,
  Licht en Liefde!

  Hartelijke groetjes,

  corinne

 19. Beste Mireille,

  Hartelijk dank voor de bemoedigende en positieve woorden.
  Ik wens jou en gezin en alle MIRfans fijne dagen en een super 2016.

  Groetjes,
  Phyllis

 20. Ik zie mijn pad duidelijker worden en de betekenis ervan
  Ik word omringd door nieuwe vrienden, gelijkgestemde zielen die samen met mij een betere wereld zien.
  Ik krijg elke dag zomaar cadeaus aangereikt, net dat wat ik nodig had, prachtig.
  Ik voel het elektromagnetische veld van mijn hart vergroten door de pas hervonden liefde voor mezelf en de wereld, heerlijk is dat.
  Ik zie dat het ongeveer anderhalf jaar geleden is dat ik de MIR methode had toegepast en NU komt ze “toevallig” op mijn pad.

  Dank je wel voor deze oefening in bewustzijnsverruiming

 21. dank voor alle liefde volle woorden, het streelt en ik deel het, jullie woorden en gedachtes hierin brengen mensen in hun kern, dank.

 22. Dank je wel voor het mooie artikel,
  HB de afgelopen periode geworsteld met de gevolgen van een tIA,die ik 8 maanden geleden heb gehad maar door liefdevolle mensen om me heen en een positieveinstelling,ben ik goed hersteld verklaard door de specialisten ik wens daarom een ieder die in zo`n situatie belangdtheel veel kracht toe en blijven doorgaan het goede in de mens en de dingen te zien.een gezond en vreugdevol 2016 voor een ieder.
  Lilian

  • Beste Lilian,
   Fijn dat het zo supergoed met je is gegaan! En wat heerlijk dat je zo’n positieve instelling hebt en lieve mensen om je heen. Ben blij voor je!
   Groetjes, Mireille

 23. Lieve Mireille, bedankt voor je mooie teksten en de MIR methode.Jij “verlicht” de duisternis.
  Ik kwam de volgende tekst tegen, hopelijk hebben andere mensen hier ook iets aan:
  –Lichtpuntjes
  soms zijn ze groot, soms zijn ze KLEIN
  je hoeft ze niet te zoeken, je kunt ze ook ZIJN–
  Ik wens iedereen een Merry everything and A happy always
  Veel liefde en licht gewenst, Jolanda

 24. Hartelijk dank voor jou tomeloze inzet Mireille en alle medewerkers. Fijne kerstdagen en een goed gezind en insprerend 2016.

 25. Dank voor je MIR-Methode, een begin van positieve momenten en het ook gaan zien en ervaren. Mooie tekst heb je geschreven, dank je wel.
  Komend jaar ga ik eindelijk de stap (durven)nemen om meditatietrainingen te geven, voor vrede, positiviteit en gezondheid. Stapje voor stapje na jaren zelf veel klachten te hebben van de ziekte m.s.
  En ik ben met een website begonnen over positief leven met m.s. Zin in 2016! Geloven in wonderen en er open voor staan.

  • Hoi,
   o.a.Inside outside (animatiefilm over het belang van de balans in onze emoties),Boedha s lost children,The thrive en Alphabeth (kritiek op het hedendaags onderwijs en hoe het anders moet),The Sphere (waarom we nog niet over hele het potentieel van onze hersenen kunnen beschikken,oude film maar zeker de moeite waard).
   Fijne feestdagen!

   • Dankjewel dat je alvast aanvulde, Inge, ik moest me de titels herinneren. Ik denk aan de tekenfilm ‘Ants’, waarbij de laatste scene overduidelijk aangeeft dat als we samenwerken we bergen kunnen verzetten. En de serie Hunger games. Een heftige serie films, die over revolutie gaan, waarbij met name jongeren de hoofdrol spelen. Het vierde deel van die films draait nu in de bioscoop ‘Mocking Jay 2’.
    En er zijn er nog meer. Wie kan er nog meer noemen? Wat daarbij belangrijk is, is dat we doorzien dat alle films van Superman en zo altijd uitdraaien op 1 persoon die iedereen komt redden. En dat geeft veel mensen het gevoel dat we moeten wachten op 1 iemand, terwijl we met z’n allen het verschil kunnen maken, zodra we zien dat het samenwerken, elkaar aanmoedigen en elkaar op weg helpen de weg is die werkelijk verandering kan brengen.
    Veel kijkplezier!
    Groetjes, Mireille

    • Ik ben blij met het verschijnen van Gnostische geschriften en vooral van het Thomasevangelie na 1600 jaar letterlijk ondergronds geweest te zijn. Ze getuigen van een andere visie op christus en christendom.
     We moeten de Christus in onszelf ontdekken en Hem niet als een oppergezag boven ons plaatsen. Onze redding is onszelf herinneren.
     Onze redding kan nooit van buiten af komen.

 26. Even een paar woorden, die ik ook kreeg, om door te geven:

  Liefde is toverkracht
  laat jouw liefde stralen in deze
  wereld, zodat vrede mag ontstaan. Veel liefde toegewenst
  voor elke dag….

 27. Lieve allemaal,

  En het zit m ook allemaal in een heel simpel voornemen:
  Behandel ieder ander mens hetzelfde zoals je ook behandeld wilt worden.

  Lach tegen een vreemde, maak eens een praatje of grapje met een voorbijganger, stuur een lief berichtje naar je dierbaren. En zo zijn er veel kleine dingen te noemen waardoor we samen de wereld en beetje mooier en hopelijk beter kunnen maken.

  Laten we van 2016 een jaar met liefde & licht maken

  xxx
  Ellen

 28. Wat ik al een tijdje doe en waar ik heel blij van word, is tegen iedereen die mij op staat passeert, lachen. Ze lachen allemaal terug en wij zeggen hallo tegen elkaar. Het is ongelooflijk wat een vrolijke, liefdevolle energieke energie er vrijkomt. Ik ga er helemaal van bruisen, en volgens mij de ander ook! Het lachen tegen elkaar en hallo zeggen, veroorzaakt een wisselwerking van een blij gevoel. Ik zeg ook tegen elk peutertje of kleutertje wat voorbij loopt of fietst iets leuks en maak ik er soms ook een praatje mee. Ik lach en praat tegen hondjes die voorbij lopen en zeg tegen het baasje wat een mooi lief beestje het is. Het gaat nu automatisch, het kost geen moeite, mensen worden blij als jij dat ook bent. Zo wordt het leven een vreugdedans echt waar. Het gevoel van, wij zijn allen een verspreid zich. Probeer maar eens.

  • Hi Betti,

   Fijn om dit te lezen, ik doe dit ook en je hebt gelijk, de mensen worden blij maar ikzelf ook. Dus zo doorgaan !
   Fijne kerst dagen, groet Ada

  • Hallo Betty,
   Dat is toevallig dat er nog iemand is die “zo raar” doet, (vinden sommige mensen). Ik doe dit zelf ook al enkele jaren, en dat geeft een heel goed gevoel. En het is zoals je zegt, heel veel mensen waarderen dit echt.
   Ik merk zelf ook net zoals Mireille, dat de wereld en de mensen vooral in steeds meer dingen aan het draaien zijn naar het positieve.
   Heerlijk toch, wat een gevoel.
   Liefs, Hedwig

  • Beste Betty
   Ja zo gaat dat.Mooi dat je dat doet.En het werkt.Dit is echt wat we allemaal heel hart nodig hebben.Een lieve lach ,een lief woord. Aandacht dat geeft zo’n fijn gevoel.En het mooie is je word er zelf ook blij van.En dat werkt weer door in je eigen omgeving.Lieve Betty blijf zo stralen want dat maakt de wereld weer een beetje mooier.Een dikke knuffel van mij .
   Corrie Wouters MIR-Methode begeleider in Uithoorn

 29. Hallo Mireille,

  Na 3 operatie,s die ik vorige maand heb moeten ondergaan, ben ik nu heel gelukkig en dankbaar, dat ik heel veel steun van mijn man kinderen, kleinkinderen en vrienden, er weer bovenop aan het krabbelen ben!

  wens iedereen heel fijne feestdagen en een gezegend nieuwjaar toe!!

 30. Ik wil graag een kerstwens delen die ik van Marian vd Beuken, schrijfster van verschillende boeken over hooggevoeligheid en die zo past bij mij.
  “Ik kan onmogelijk behulpzaam zijn als ik mij met deze ramptijden mee laat sleuren. Ik kan beter de plek in mezelf opzoeken die rustig en vrede is. Ik kan de zon in mijn hart verwelkomen. Ik kan me helemaal laten vullen met warmte en licht. En alsik overstroom met licht, warmte en liefde, dan kan ik die door laten stralen naar de hele wereld”.
  Ik ontving van haar ook een prachtige link van Tzu Chi, compassie in aktie! Googlen en Geniet! Fijne feestdagen allemaal!

 31. Dit jaar deed Universiteit Gent een onderzoek met geadopteerden in Vlaanderen. Ik kreeg de mooie kans om hier aan deel te nemen. Door het onderzoek kwamen er (verborgen) adoptiemissers uit de jaren ’60, ’70 en ’80 aan het daglicht.
  Daarnaast blijkt uit de verhalen veel onwetendheid en stereotypering in onze samenleving. In Nederland is dit niet anders, cfr het boek ‘De Adoptiemonologen’ van Marina van Dongen. Dit zijn belangrijke initiatieven die een stem geven aan de geadopteerde alsook het adoptiebeleid in de juiste richting sturen. (voor de geïnteresseerden: http://www.steunpuntadoptie.be/nl/ondersteuning-nazorg/onderzoek-we-laten-adoptie-toe-maar-begrijpen-het-niet)

  • Beste Lut,
   Ik zag onlangs zoiets bij RTL Late Night van Umberto Tan. Wat prachtig dat er voor geadopteerden en hun pijn zoveel goede aandacht is en ze inderdaad zo een stem krijgen!
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

 32. Ik ben het volkomen eens met wat je schrijft! En al die punten zo op een rij stemmen me heel positief en vrolijk! Mijn dank hiervoor! Op mijn bescheiden manier draag ik bij aan een positievere wereld door schrijfmaatje te zijn voor eenzame ouderen en in het nieuwe jaar ook op de koffie gaan bij eenzame ouderen in verzorghuizen. Laten we in 2016 vooral lief zijn voor elkaar, dan komt het vanzelf goed!

  • Beste Angela
   Dank je wel voor de hulp voor onze medemensen!!! Dat is goud waard.
   Hele fijne feestdagen en een dikke knuffel van mij.

   Corrie Wouters MIR-Methode begeleider in Uithoorn

 33. Beste Mireille
  Ondanks alle onvrede in de wereld mogen we nooit de hoop opgeven.
  Om mij heen zie ik toch veel mensen die hun groot hart tonen om met kleine dingen mensen gelukkig te maken!
  Dank voor de MIR-Methode, echt heel goed!
  Voor 2016 wens ik jou en allen,
  geen donkere dagen maar lichtende luister,
  geen troebele tranen maar lekkere liefkozingen,
  geen spinnige sprookjes maar lollige luimen,
  geen duistere drama’s maar lumineuze luciditeit!

 34. Dag Mireille,
  Jij en je methode zijn de lichtpunten in de laatste maanden.
  Ik heb de kracht in mezelf hard nodig en ik denk dat de MIR methode
  Mij kan helpen, die naar boven te halen!
  Dank voor wat je voor mij en anderen betekent.
  Lieve groet, Annette

 35. Mijn kerstwens is dit jaar en die wil ik graag hier delen om alle woorden die hierboven gezegd zijn..
  Kome wat komt
  Maar wie durft het aan om onbevangen uit te kijken
  naar wat morgen zal brengen?
  onheil voor zovelen? oorlog? honger? schaamte?
  Tenzij ergens een mens en nog een en nog een en nog een
  door zachtmoedigheid gedreven tegen de stroom in gaat leven
  en met eigen handen hoop opdelft…
  van Kris Gelaude

  hartelijke groet, lenie

 36. Beste Mireille,
  Wat goed dat je het op een rijtje hebt gezet! Ik hoor af en toe het gewone nieuws en word er niks wijzer van. Van de initiatieven die jij noemt, heb ik wel gehoord, maar zo bij elkaar stemt het echt hoopvol en nodigt het tot je afvragen: Wat kan ik (nog meer) bijdragen? Fijne Kerstdagen en op naar een hoopvol 2016!

 37. Heerlijk om bevestigd te zien wat er gebeurt als je KIEST voor die onderstroom van positiviteit en kracht. Sinds ik dit doe gebeuren er elke dag wondertjes en heb ik de meest prachtige ontmoetingen. Zo inspirerend en hoopgevend inderdaad. Dank, Mireille en voor het nieuwe jaar gezondheid en vrede op je pad. Warme groet, Marian

 38. Mijn begeleider bracht me gisteren in contact met de MIR- methode. Het “Mirren”, waarover ze sprak bracht me bij Mirre, welk één van de drie koningen meebracht voor het kerstkindje in de kribbe. Mirre, vermengd in zalf, werd door koningen en adelijken gebruikt ter bescherming tegen ziektes…
  “Mirren van de MIR methode, Mirre van de moderne tijd”.

 39. Hoi Mireille
  Ook ik zie al die positieve gebeurtenissen. Veel lieve mensen, wereldwijd, die hun lichtje, soms klein en soms heel fel, laten schijnen. Het spreekwoord is: wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat dan ook een ander niet. “Niet” klinkt negatief. Laten we het eens anders zeggen: wat je fijn vindt om te ontvangen , schenk dat ook een ander. En dat kan van alles zijn: die glimlach, dat complimentje, die kop koffie enz. En om mij heen ervaar ik dit telkens weer. Het maakt me blij en super dankbaar. Wie heeft er zin om mee te doen?

  • En het mooie is:
   Van dat schenken wordt niet alleen de ontvanger, maar ook de gever direct al blij. Je hoeft er als gever dus niet eens wat voor terug te hebben. De blijdschap van de ander is al vreugde genoeg. En zo breidt de blijdschap zich steeds verder uit, want blijdschap wil je met anderen delen. En dit leidt dus weer tot een nieuwe schenking. Ik doe dus al een aardig tijdje met je mee. Houden zo!

   Bij dezen fijne dagen en een fantastisch jaar toegewenst voor alle MIRrors en overige bewoners van deze aardbol.

   Marja

 40. Dat zie ik ook. En daarnaast weet ik door internet dat wereldwijd geweldige internationale initiatieven zijn ontstaan de laatste jaren waarvan ik er 1 wil noemen:
  een initiatief van de Duitser Thomas Hubl om op de eerste en derde dinsdag van de maand van 21.00 u. tot 21.45 in stilte aan te sluiten bij vele mensen uit vele landen om samen in verbinding te mediteren om op die manier het collectieve energieveld van Eenheid, Licht en Liefde krachtiger te maken.
  Want ieder op zijn plek en samen kunnen we de wereld veranderen.
  Mooie feestdagen!

  • Beste Tonnie,
   Heb je voor ons ook een website waar we het kunnen vinden of doe je dat op eigen gelegenheid zonder op internet te zijn?
   Groetjes, Mireille

  • Bedankt lieve Tonnie,
   heb me meteen geregistreerd,wist van deze initiatieven maar was nog niet stil actief,wel in mn eentje,fijn dat ik me nu verbonden weet met zovelen!
   Liefs en fijne dagen,
   Inge

 41. Lieve Mireille,

  In de aanloop naar mijn oponame in een verslavingsklineiek (na ruim 10 jar alcoholverslaving) heb ik zelfs al de eerste stappen kunnen zetten naar een eerste zelf-detoxificatie doordat ik meer inzicht in mijzelf heb gekregen. Ik kan weer huilen van emoties en zelfs door die van anderen. Ik word langzamerhand weer de persoon die ik was en weer wil zijn.
  Uit de grond van mijn gevoel; BEDANKT!

  Patrick

  • Beste Patrick,
   Wauw, wat een stappen zet jij! Wat krachtig! Ik ben ontzettend blij voor je dat je weer kunt huilen en je gevoelens weer kunt voelen.
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

   • Hi Patrick,
    Fantastisch, je mag terecht trots op jezelf zijn !
    Veel sterkte voor de toekomst en fijne kerstdagen.
    Groet, Ada

    • Lieve Ada,

     Alweer de vierde lieve reactie die ik lees, ik ben inmiddels door mijn woorden heen maar dit soort reacties maakt mij alleen maar sterker!

     Een ontspannen en gelukkig 2016 ook voor jou.

     Liefs,

     Pat

   • Lieve Mireille,

    Al deze lieve reacties zijn overweldigend. Uit de grond van mijn hart bedank ik je dat ik jouw methode heb gevonden.

    Elke dag voel ik mij sterker worden en ik wou dat ik dit veel eerder had ontdekt.

    Dank je, dank je, dank je!!!

    Pat

  • Beste Patrick
   Wat ben jij een held!!!!!! Super dat jij je op laat nemen in een verslavingskliniek. Daar is moed voor nodig. Dat jij inzicht in je zelf hebt gevonden zegt genoeg dat het je gewoon gaat lukken. Zoals het bekende spreekwoord zegt het kwartje is gevallen.
   Hele fijne feestdagen en een dikke knuffel van mij.

   Corrie Wouters MIR-Methode begeleider in Uithoorn

   • Beste Corrie,

    Al de derde lieve reactie die ik krijg. Al deze reacties geven mij alleen maar meer positieve energie, kracht en overtuiging dat ik het ga redden.

    Okk jij een heel fijn en ontspannen nieuwjaar!

    Liefs,

    Pat

  • Jeetje Patrick,wat moedig van je!Heb jaren geleden afscheid genomen van de liefde van mijn leven omdat hij de stap niet wilde nemen en ik er zelf bijna aan onderdoor ging.Je bewijst niet alleen jezelf een enorm waardevolle dienst maar ook al de mensen om je heen!
   Ik wens je niets dan goeds en veel kracht en energie!
   Liefs Inge

   • Beste Inge,

    Weer zon’n lieve respons.
    Ik had niet verwacht zo veel steun te krijgen en ook jij (net als Annie, die ik ook heb bedankt hieronder) een heel gelukkig en ontspannen nieuwjaar toe.
    Ik ga deze ziekte overwinnen en wordt (zoals mijn zoon het zei) geen papa 2.0 maar een papa 0.0!

    Liefs,

    Pat

  • Beste Patrick,
   Ik bewonder uw moed om iets te doen aan uw verslaving. Zelf ben ik bijna 30 jaar gehuwd geweest met een alcoholverslaafde man die zijn probleem niet wilde toegeven tot ik er bijna zelf onderdoor ging en ben weggegaan. Ondertussen is hij overleden aan lever falen.
   Ik wens je heel veel succes en het allerbeste voor 2016.
   Groetjes Annie

   • Beste Annie,

    Dank je voor je lieve reactie en verstandig en ook dapper dat je voor jezelf hebt gekozen. Ik weet zeker dat ik deze ziekte (want dat is het) ga overwinnen. De MIR methode help mij mijzelf extra te zuiveren en zelfs de detox gaat sneller als de begeleiders ooit hebben gezien (hun eigen woorden). Ik doe het in combinatie met dagelijks yoga en meditatie.
    Het enige wat zo jammer is dat de begeleiding het hier allemaal maar “zweverig gedoe” vindt; de detox snelheid en hun verbazing is het ultieme bewijs voor mij dat het WEL werkt. Jammer voor hun maar ik doe het voor mijzelf. Voor mij werkt het en het gaat tenslotte om mijn gezondheid. Ik wens je een heel gezond en ontspannen nieuw jaar toe!

    Lieve groeten

    Pat

 42. Mireille, dank voor al het goeds dat je aan een ieder door hebt gegeven. het was net, is / was zo, dat het in mijn wereld aan de orde was, zich aandiende n waar, aan je zelf de vraag was: hier moet ik iets mee of er was een antwoord op dat wat je bezig hield. Dank voor alles ook voor jou en de jouwen: veel heil en zegen voor 2016

 43. Ha Mireille,
  Eergisteren belandde ik bij toeval(?!)op jouw site en doe sinds 2 dagen de zelf-helende handenwrijfoefeningen. Ik geloof ook heel erg in het zelf-helend vermogen van de mens.
  Waar ik heel blij van word: De bewustwording dat wij anders met onze dieren om moeten gaan. Samen met een compagnon heb ik een vegetarische catering. Wij komen voornamelijk op plekken waar mensen geen vegetariër zijn, toch constateren wij juist op die plekken dat steeds meer mensen minder vlees gaan eten.

 44. Dank je wel Mireille voor je positieve kijk op gebeurtenissen heel mooi om te lezen.
  De veranderingen zijn in mij voelbaar en zichtbaar. Ongeveer 2 mnd geleden zijn 2 dingen tegelijkertijd op mijn pad gekomen
  De MIR methode én ik was net begonnen met mijn eetgewoonte helemaal om te gooien naar Paleo lifestyle
  Ik voel mij super energiek ben wat kilo’s kwijt en de jeuk die ik heb gehad door de MIR-Methode begint ook weg te gaan. De kijk op mijn eigen leven is veranderd positiever geworden wat ook invloed heeft op mijn omgeving en n andere kijk naar de wereld.
  Blij? Ja heel blij
  Gr Krina

 45. Lieve Mireille
  Ik heb nog niet gezien welke beweging eruit komt maar ik beloof je, ik doe mee! Je hebt een geweldige lijst met veranderingen zichtbaar gemaakt waarvan ik er vele onderschrijf en aan de uitvoering van de andere punten zal ik werken. Liefde en vrede
  Thieu

  • Beste Thieu,
   En daar gaat het denk ik om: dat we de mensen die de ideeën laten zien, het voor ons uitdenken en bouwen, dat we die steunen. Een leider heeft tenslotte vele nodig. Dus dankjewel voor je bereidheid mee te doen!
   Groetjes, Mireille

 46. Hallo Mireille , wederom dank voor al je kennis en wijsheid die jij met ons wil delen. De MIR-Methode is een prachtig en krachtig handvat om de weg naar jezelf te vinden of terug te vinden. De oorlog in mezelf is inmiddels bestreden, ik heb vrede gesloten met dat wat er was en dat wat er is. Ik heb o.a. door de MIR-Methode geleerd te vergeven. Mijn missie, mensen met moeilijker verstaanbaar gedrag een stem geven komt hierdoor steeds meer tot z`n recht en wordt stap voor stap meer zichtbaar. Ik dank je heel hartelijk voor al het voorwerk wat jij voor ons doet. Ik pak het heel graag op en draag het verder mee uit. Want alleen samen kunnen wij het verschil in de wereld maken.

  Voor nu,
  Hartelijke groet,
  Wilma

  • Beste Wilma,
   Wat mooi omschreven dat je ‘de oorlog in jezelf hebt bestreden en vrede hebt gesloten met jezelf en anderen’. Ik denk dat het in de kern daarom draait. Dank voor je waardevolle woorden en veeeeeel geluk met je missie!
   Groetjes, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.