Home » Artikelen » 30. Wereldvrede komt elke dag dichterbij!

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

30. Wereldvrede komt elke dag dichterbij! — 74 reacties

 1. Wat een mooie uitspraak:
  Aan Vrede moet even hard gewerkt worden als aan oorlog…

  Ja, ik durf te geloven dat wereldvrede haalbaar is.

  Als we zo door blijven werken met de MIR-Methode en met gewoon lief zijn voor de mensen om ons heen. Ieder op zijn/haar eigen manier; mediteren, bidden, liefdevol zorgen voor anderen en voor jezelf, dan komt de vrede steeds dichterbij.

  Lieve groeten op valentijnsdag,

 2. Vrede voor allen en de wereld, begint bij jezelf. We zijn al-1, 1 geheel.
  Liefde en Vrede zij met jullie allen.

  Peace !

 3. Hallo lieve mensen,

  Ik wil even reageren op de reactie van Johannes: Ben helemaal met je eens dat we nog lang niet klaar zijn met onze ontwikkeling maar als we in vrede kunnen leven houdt, volgens mij, de ontwikkeling niet op maar kan misschien zelfs sneller plaatsvinden. De media proberen ons zoveel mogelijk in een negatieve visie te houden en vertellen niet wat er allemaal voor goede dingen gebeuren in de wereld, maar er zijn heel veel goede mensen en “wonderen” gebeuren iedere dag. Je kunt het zien als je oplettend bent en goed observeert met een positieve instelling. Dit is tenminste de mening van een optimist (ik).
  Dan zou ik graag tegen Sofia zeggen dat, mijns inziens, als we de wereldvrede vlug willen bereiken dit niet door jachten en jagen gaat gebeuren maar door toename van het aantal mensen dat hieraan meewerkt. Delen met velen is het mooiste wat er is toch?
  Ik geloof altijd graag in mooie dingen ook al lijkt het op het eerste gezicht hopeloos; als er genoeg mensen in geloven wordt dit werkelijkheid, ik ben er van overtuigd.

 4. Ja Mireille, samen dromen kan veel moois realiseren ! wij doen dat al enkele jaren met vrijwilligers : tijdens de Vredesweek en Internationale Vrededag performen we in “pop-up” met onze Japanse trom in meerdere steden van Belgie om zo aandacht op Vrede te vestigen. Want ik las ooit : Aan Vrede moet even hard gewerkt worden als aan oorlog… En ja wij hebben voor Vrede gekozen! Wie weet krijgen we volgend jaar onze Duitse taiko vrienden aan de “slag” voor Vrede in hun land… en zo verder door Europa… de wereld? Wie weet is dat mijn/onze “missie” wel!

  • Beste Patricia,
   Wat heerlijk dat jullie dat doen! Hebben jullie een website? Dat mensen kunnen komen kijken of zelfs meedoen?
   Groetjes, Mireille

 5. ik heb het boek in twee dagen uit
  ik vond het zo spannend en leerzaam
  nu ben ik met het boek bezig waarom ben ik een vrede’s naam op aarde
  maar dat doe ik rustiger aan
  elke dag een hoofdstuk
  en doe dus ook al een aantal weken de MIR-Methode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.