Home » Artikelen » 189. Als je ziek wordt van gebrek aan geld

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

189. Als je ziek wordt van gebrek aan geld — 52 reacties

  1. Lieve Mireille, Remco en mede MIRrors. Op een of andere manier voel ik me “geroepen”om melding te maken van een donatie-actie op jullie site die sinds afgelopen dinsdag 5-2-2019 van start is gegaan. Een zeer triest verhaal… Een moeder met drie kinderen waarvan haar echtgenoot zelfmoord heeft gepleegd en daardoor hun hele leven op hun kop staat. Daarbij is hun bedrijfje failliet gegaan, keert de levensverzekering e.d. niet uit omdat het om zelfmoord gaat en als klap op de vuurpijl wordt haar jongste dochter van 14 gepest op school..er is o.a. tegen haar gezegd vorig jaar dat zij geen vaderdag meer hoeft te vieren want die is toch dood…nou ja zeg wat afschuwelijk he!! Ze kan haar hypotheek niet meer betalen en door achterstallig onderhoud was haar huis onverkoopbaar.. Zij is aangemeld door een vriendin bij het tv programma “Uitstel van Executie”. In dat programma hebben ze haar huis verfraaid waardoor het verkoopbaar werd maar nu blijft ze met een flinke restschuld zitten van ruim 76.000 euro. Ik vond het zo een triest verhaal en bedacht mij “als ik toch eens geld in overvloed had…dan had ik de volgende dag met een koffer vol geld naar haar toe gereden…”. Nu blijkt dus dat een bekende van haar een landelijke donatie-actie heeft opgezet!!! Geweldig…ik heb gelijk gedoneerd :-). Moest direct aan jullie denken Mireille en Remco…want de dame in kwestie kreeg een sociale huurwoning in jullie woonplaats aangeboden… Zouden jullie dit ergens in jullie systeem kunnen plaatsen zodat bijna iedereen af weet van deze actie?? Alvast hartelijk dank!! Ik wens jullie heel veel geluk en succes met jullie prachtige MIRmethode. Oh ja, de naam vd actie is: https://www.doneeractie.nl/help-myrjam-om-haar-executie-verkoop-te-slagen/-33486. Liefs en groetjes van Brigitte XXX

    • Beste Brigitte,
      Dankjewel voor het aandacht vragen voor Myriam en haar gezin! Ik ga me erin verdiepen.
      Groetjes, Mireille

  2. Hoe erg is het te lezen hoeveel verspilling er is van geld goederen en energie. Inspecties die hun werk niet doen, onderwijs, voedsel en zorg. Financiële instellingen die steeds weer de mazen in de wet vinden.Zzpers die net hun basisinkomen verdienen maar geen arbeidsongeschiktheidzekering of pensioen. Huizenmarkt die scheef is, onvoldoende sociale huurwoningen etc etc. Een basisloon gaat dat niet laten verdwijnen. Er zal een ander normbesef moeten komen. Daar ga ik maar voor Mirren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.