Home » Artikelen » 157. Zeven tips om mee te nemen op vakantie

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

157. Zeven tips om mee te nemen op vakantie — 15 reacties

 1. Nog even een aanvulling, ik pas de MIR-ehbo heel vaak toe, als de kinderen zich hebben bezeerd, komen ze al naar me toe en vragen ze of ik wil mirren . Het helpt ze altijd.

 2. Ik weet niet goed waar ik volgende zal melden, daarom hier…. Gister flink m’n kuit tegen een brandnetel aan gevleid. Meteen een poos de MIR-Methode EHBO toegepast. Je raad het al… geen bultjes, geen pijn,geen jeuk!!! Het blijft een wonder, het werkt.
  Dank je Mireille.
  Mooie dag! Liefs,
  Annemieke

 3. Beste Mireille,
  Ik heb de MIR-Methode al toegepast nadat ik iets verkeerd had gegeten en acute kramp kreeg. Eerst Reiki toegepast en de volgende morgen de MIR-Methode omdat ik nog maagpijn had. Vrijwel meteen weg daarna. Lekker om alles bij de hand te hebben.
  Dankjewel.
  Groet Henny .

 4. Ik ga vandaag de jetlag uitproberen, niet voor vacantie maar omdat ik maar 5 uur slaap had tussen een late vroege dienst.
  Een zeldzaamheid maar goede gelegenheid.

 5. Ik doe de meer methode regelmatig, heb er dan ook baat bij! Mijn vraag is hoe ik iets kan veranderen aan mijn hoge cholestorol (9)? Ik slik nu tabletjes en dat wil ik liever niet!
  Indien jij mij hier op antwoord, waar kan ik dat vinden dan!
  Fijne vakantie periode, ook al ben jij bezig met zaken m.b.t. de MIR methode. Succes.

  • Beste Elly,
   Ja, we werken wel door in de zomervakantie, maar werken allebei halve dagen. En in de achtertuin in de hangmat liggen voelt voor mij ook altijd als vakantie! Lekker lezen en genieten van de natuur. We gaan ook dagjes uit en zijn verder heerlijk thuis. Dat kan ‘s zomers zo heerlijk zijn als veel mensen op vakantie zijn! 😉 En we zijn in het voorjaar al een keer op vakantie geweest naar Denemarken, Legoland.
   We hebben al wel meldingen gehad dat de cholesterol weer normaal werd. Hoe dat precies werkt in het lichaam, kan ik niet goed uitleggen. Omdat het heel complex is, en omdat ik er ook het fijne niet van weet. Ik weet wel dat ons lichaam tot ontzetend veel in staat is, als we het maar helpen om het weer op orde te brengen.
   Ik hoop dat het je goed zal doen!
   Groetjes, Mireille

  • Dit was ook mijn probleem. Maarrr….. Ik ging naar een homeopatisch arts en die schreef mij “rode gist rijst extract” voor. Beginnend met per dag 2 x 2 capsules, en na 12 weken 2 x 1. (Als ik een merk mag noemen, ik gebruik AOV 1104) En het hielp! Geen pillen meer. Als je op internet googled ontdek je dat het heel bekend is, rode rijst rijst extract. Succes, maar doe het niet helemaal op eigen houtje!
   Riek

 6. Ik had jarenlang enorm last van vliegangst en daaraan gerelateerde angsten (controle en niet kunnen loslaten).
  Ik heb bij Mireille in de praktijk de MIRmethode gedaan, en daarna was mijn vliegangst helemaal weg!! Controle hoef ik veel minder te hebben. Alleen loslaten is nog een ding, dat is wel flink verbeterd. Bij vliegangst is er een onderliggend probleem waarbij MIR heel veel kan betekenen!!

 7. 2 jaar geleden heb ik op een MIR-dag de MIR-EHBO geleerd en slechts 2 dagen later heb ik een heel harde klap op mijn hoofd gekregen. Ik ben gaan zitten en heb direct de EHBO toegepast en binnen een half uur was de hoofdpijn verdwenen en er is geen zwelling ontstaan. Dit was een snelle bevestiging van hetgeen ik geleerd had. Kort erna een tekenbeet en peniciline kuur, de EHBO heeft erbij toe gedragen dat ik geen bijverschijnselen heb gehad.Vorig jaar heb ik ook mijn kleindochter van 5 jaar kunnen helpen. Zij was in haar slaap hard op een stenen vloer gevallen met haar voorhoofd. Na behandeling met koude compressen heb ik bij haar de MIR gedaan en de volgende morgen was er geen buil of bloeduitstorting te zien! Slechts een rood vlekje! Nou , zo kan ik wel een tijdje doorgaan, maar dat wordt erg lang.De laatste keer was gistermiddag, ik ben gestoken door een hommel, de heftige pijn was snel weg door de MIR- EHBO. Voor mij is er geen twijfel meer of het helpt. MIrreille ik ben je eeuwig dankbaar voor deze uitvinding!!!!!!! Liefs, Louise.

 8. Jammer dat er telkens verwezen wordt naar de Be the MIRror-website. Niet iedereen is daar lid van, om wat voor reden dan ook. Maar blijkbaar is het zoals gewoonlijk allemaal weer een geldkwestie.

  • Beste Marjon,
   Als het alleen een geldkwestie was geweest, had ik wel 500 euro voor die website gevraagd. Het gaat er mij om dat er video’s op staan die ik niet publiekelijk durf te delen. Omdat ik daar dingen beweer die niet door veel mensen begrepen worden en ik wil dat mensen dan eerst de MIR-Methode kennen en voelen dat het werkt, voordat ze de nieuwe technieken leren.
   Verder is er wel geld nodig, maar kies ik ervoor om kleine beetjes aan meer mensen te vragen dan veel geld aan een paar mensen. Zo kan mijn werk veel beter bij iedereen terecht komen, vooral bij de mensen die het het hardst nodig hebben.
   Als mensen er werkelijk geen geld voor hebben, zijn er altijd andere mogelijkheden.
   Groetjes, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.