Home » Artikelen » 160. Zomertijd, muggentijd! Wat kun je doen aan muggenjeuk?

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

160. Zomertijd, muggentijd! Wat kun je doen aan muggenjeuk? — 154 reacties

 1. ik zoek vaak naar de betekenis, de REDEN van een ‘lichamelijk ongemak’… en ja hoor…
  ook de muggenbult heeft een diepere oorzaak…. de hypofyse … dank je voor deze ‘sleutel’… ons lichaam werkt toch wel heel gaaf..
  Op dit moment heb ik elke avond heel veel agressieve grote muggen in m’n huis… ik sla ze plat, of zuig ze op… 3 of 6 of 17 of 23…
  ik inspecteer de hele avond de muren en ’t plafond .
  uhhhh… ik zal toch eens in overleg gaan met ze. en iets liefdevoller muggen-‘mirren’

  • het lukt maar moeizaam… om deze gratis meridiaan-acupunctuur te waarderen.
   Ze houden me wél ‘in-het-nu’…

 2. Mijn dochters en ik zijn erg lekker voor muggen, we worden overal gestoken, maakt die mug niks uit! Ik maak de bulten altijd zelf open, dan komt er inderdaad een hoop vloeibaar iets uit en de jeuk is ook meteen stukken minder. Daarna dep ik met alcohol of iets desinfecterend, mocht er nog wat jeuk zijn dan is het daarna weg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.