Home » Artikelen » 93. Creatieveling? Structuur doet starten!

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

93. Creatieveling? Structuur doet starten! — 46 reacties

  1. Ik krijg inderdaad meer zin om kasten op te ruimen en zaken die ik niet nodig heb weg te doen. Het geeft grote voldoening. Mijn kledingkast is chaotisch zoals de bureau en garage! Dit staat op mijn opruimlijst!
    Nadien hoop ik te kunnen beginnen met schilderen en knutselen. Ik zit zo vol met ideeën maar kom er niet toe omdat ik geen vrije ruimte heb. ik stel het steeds uit wat mij eigenlijk niet gelukkig maakt. Ik heb reeds schildersgereedschap gekocht maar stokkeer het overal waar het niet hoort. Daar moet ik echt nog werk van maken! Bedankt om mij te stimuleren Mireille

  2. Hallo Mireille, structuur is heel belangrijk voor mij om te kunnen werken als beeldend kunstenaar. Er zijn van die perioden dat er niets uit mijn handen komt. Mijn huis wordt een chaos. En gelukkig daar opeens is het moment dat ik het ‘heen en weer’ krijg van mijzelf.
    Met goede moed breng ik orde in de chaos. Alles weer op zijn plek een schone tafel en mijn energie begint te stromen. De prachtigste beelden komen op in mij hoofd en ik moet aan het werk. Alles wat ik bedenk schrijf ik op en er begint een creativiteit te stromen van heb ik jou daar. Heerlijk. Nieuw werk maken. Vooral als er weer een stok achter de deur staat van een tentoonstelling. Succes allemaal. groet Fransje

  3. Tja ik voldoe bijna aan alle punten.. Daardoor kom ik niet aan het creatieve gedeelte toe.. Maar ik heb bijna alles gedraag wat ik vond dat ik moest doen en dan is er hopelijk ruimte om eindelijk eens te beginnen aan mijn schilderij mijn stenen verven.. Mijn acryl Pouring.. Mijn vilten.. Nu nog kiezen wat eerst te doen. Zal maar eens structuur gaan aanbrengen in mijn crea to do lijstje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.