Home » Artikelen » 146. Je bucket list activeren met de MIR-Methode

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

146. Je bucket list activeren met de MIR-Methode — 132 reacties

 1. Mijn bucket list werk ik altijd af als ik bid; even met Hem de dag doornemen en mijn verlangens en wensen voor mijn verdere leven even doornemen en danken voor wat was.

  Bovenaan mijn lijst stond “beter worden” en een oplossing vinden voor al mijn klachten (fibromyalgie, HSP, ME/ CFS. En er kwamen therapieën en tips op mijn weg zoals de MIR-Methode!

  Mijn wens om nog eens een partner te vinden die mijn hobby en dierliefde deelt…

  Mensen te vinden die op mijn dieren kunnen passen zodat ik eindelijk mijn zus in Zuid-Afrika weer eens kan bezoekers…

  Deze drie punten ga ik vanaf NU meenemen naast de 9 stappen en geloof er stellig in dat het uitkomt!!

  Dank voor je tips.LG Lijdia

 2. Hoi Mireille,

  Ik aai elke dag de stappen die ik van een mir methode begeleider heb gekregen en sluit af met de 9 stappen. Kan ik ook de stappen van de MIR-Methode begeleider aaien, daarna mijn dromen aaien en dan afsluiten met de 9 stappen. Of is dat teveel op 1 dag? Kan ik als droom ook ‘minder twijfelen’ en ‘meer ontspannen’ aaien? Of moeten het meer activiteiten zijn zoals jou voorbeelden?

  Groetjes,
  Nguyen

  • Beste Nguyen,
   Leuk idee! Probeer het maar uit. Ik ben benieuwd. Het kan zijn dat dromen zich verscherpen, of dat je ervaringen krijgt die je droom laten veranderen in een andere droom. Je onderbewuste (of ziel) weet vaak wat je werkelijk wilt.
   Veel geluk!
   Groetjes, Mireille

 3. Ik ga hetin stukjes doen, eerst mijn bucketlist morgen ga ik er verder mee.

  1) verhoudingen in familie herstellen
  2) een duet zingen met Paul de Leeuw
  3) muziek concert maken met muzikanten die het leuk vinden om de emotie in de muziek op te zoeken.
  4) ieder jaar naar Brazilië gaan in de winter.
  5)pensionada zijn in Brazilië
  6) manege runnen
  7) mijn levenspartner vinden
  8) Canada bezoeken te paard
  9)

 4. Gaaf artikel Mireille!
  Ik ben er door iemand op gewezen en ben vandaag mijn lijstje eens gaan maken. En toen ik daarmee bezig was, zag ik bij toeval een quote voorbij komen van Usain Bolt: “Anything is possible. I don’t think limits.” Vond het erg toepasselijk en wilde dit even delen 🙂

  Bedankt voor je inspirerende artikelen!!

  groetjes
  Claudia

 5. “2. De piramides in Egypte bezoeken.”
  Haja al gedaan = regelrechte aanrader. Maar ga buiten toeristenseizoen!! Ik was er alleen in die lege ruimte en had daardoor een heel bijzondere ervaring. Wellicht vertel ik dit nog wel eens live. Overigens staan er ook megaliete monumenten in rente (overblijfselen van aardetempels!)
  http://hunebeddenpadje.blogspot.nl/

  Jaha WENSEN is belangrijk! Ik wens mezelf en anderen
  VREDE VOORSPOED

  • Beste Michielukke,
   Ik wens met je mee! Vrede en Voorspoed, yeah! Buiten het toeristenseizoen? Wanneer is dat? Zou ik ook fijn vinden, als het er rustig is. En ja, ik hoor je ervaring graag een keer!
   Groetjes, Mireille

   • Ik was er in februari en dan is het ook wat minder heet. Meer aangenaam. Cairo is een machtige stad: bijna evenveel inwoners als gans Nederland. Had gewoon een retourticket gekocht. Er is veel toeristenpolitie, vond het veilig zat. Die ervaring vertel ikje graag persoonluk. Borduurt voort op wat ik ter voorbereiding las in “Geometrie van de schepping”. MIR ze!

    • Beste Michielukke,
     Dan gaan we elkaar vast wel een keer ontmoeten om uit te wisselen! Februari dus, he? Dan ga ik dat op mijn wensenlijst zetten. Er komt vast een februari waarin dat gaat lukken!
     Dank voor de tip!
     Groetjes, Mireille

 6. Ik wil graag NO HANDS Massage Master zijn, met die erkenning kan ik nog meer mensen inspireren en aanmoedigen. Ik aaide ‘Ik ben een NO HANDS Massage Master’ en ging bijna meteen geeuwen, kokhalzen, tranen liepen over m’n wangen en ik kreeg rillingen door m’n hele lichaam.
  Ik doe het. Watch this space.
  knuffels, Cinthia x

 7. Ik zou zo graag willen verhuizen. Maar nu even niet want ik ben niet gezond genoeg. Komt vast goed…

  Groetjes,
  Ellen

  • Beste Ellen,
   Je weet nooit hoe een en ander soms in elkaar valt! Ik hoop van harte dat je snel weer wat aansterkt!
   Groetjes, Mireille

 8. Wat mooi om te lezen allemaal! Eigenlijk vind ik van mezelf dat ik andere dingen ‘moet’ doen vanmiddag maar ik ga nu eerst een bucket list maken. Ben benieuwd wat het me gaat brengen om deze te gaan in aaien. Want ik heb genoeg blokkades. Voel dat het tijd wordt om de hele MIR-Methode weer eens voor mezelf te gaan aaien. Leg hem nog wel regelmatig aan andere mensen uit. Of aai de MIR-Methode voor anderen. Heb vorige week besloten dat niet meer te doen omdat ik daar erg moe van word. Vind het belangrijk om goed te doen maar hoef mezelf daarbij niet te vergeten heb ik besloten. Zo en dan nu mijn bucket list maken. Spannend!

  • Hai Constance,
   Wat gaaf! Ik ben benieuwd naar je bucket list! En ja, goed dat je niet meer voor zoveel voor anderen de MIR-Methode doet. Ik zeg altijd: “Als ze het zelf kunnen, moeten ze het zelf doen!”
   Veel plezier met je bucket list!
   Groetjes, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.