Home » Artikelen » 145. Maar ik wil mijn kind helemaal niet loskoppelen!

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

145. Maar ik wil mijn kind helemaal niet loskoppelen! — 15 reacties

 1. Ik heb tevergeefs weer contact te krijgen met mijn schoondochter nadat ze ons genegeerd had bij het afscheid van mijn zwager, broer van mijn man. Zij was daar aanwezig met onze zoon. Ik heb haar om vergeving gevraagd en een nieuwe kans. Zij wil dit niet en is niet verantwoordelijk voor mijn geluk zegt ze.
  Er zijn geen concrete dingen gebeurt waardoor zij ons negeert maar ze sluit ons buiten haar leven. Heel verdrietig natuurlijk maar ik moet het loslaten. Misschien dat er ooit nog een wonder gebeurt.

 2. Mireille wat geniet ik toch altijd van jouw open en oprechte antwoorden. Je doet zoveel moois voor de hele wereld met deze methode en je reacties op vragen. Wat minstens zoveel impact heeft als de methode zelf.

  Lieve groet

 3. Sins mijn man mij verlaten alleen is gaan wonen en een lat relatie heeft
  met een 10 jaar jongere wilde vriendin van ons (ik zelfben 68 ) heb ik het ook moeilijk met de relatie met mijn 2 dochters.De reden is voor 50 procent omdat ik sinds de ziekte van ons jongste dochter heel veel stress heb en vaak ziek was ik ben ook in een depressie geraakt.VOORAL DE OUDSTE ze is nu 44 jaar zellf moeder van 3 kinderen komt niet meer bij mij thuis en heeft geen behoefte meer aan mij .Ik heb het daar heel moeilijk meeen ben bang ook de kleinkinderen te verliezen . Wat doe ik ?

  • Beste Marie,
   Wat je voor je kiezen krijgt, is enorm veel. Ik zou graag zien dat je naar een MIR-Methode begeleider gaat om je te laten begeleiden en goed te zien of er iets is dat je in jezelf kunt veranderen, zodat je je kleinkinderen niet hoeft te verliezen. Ik wens je heel veel sterkte! In de tussentijd de 9 stappen blijven doen en blijven zien dat je mensen pas echt weer kunt ‘vasthouden’ als je ze los kunt laten. Een van de moeilijkste uitdagingen in het leven…
   Sterkte! Mireille

   • hallo mireille
    Dank u om zo vlug te antwoorden ,donderdag heb ik al een afspraak met een MIR-Methode begeleidster hopelijk geraak ik daar van mij weggeduwde angsten fysische en psychische pijn bevrijd .Ik weet dat ik moeilijk kan loslaten ik doe verder……
    marie

 4. Lieve Mireille,
  Wat een mooi antwoord, ik hoop en wens het van harte, dat dat mag gebeuren!
  Veel succes met je prachtige werk!
  Alle goeds en groet,
  Janna

 5. Lieve Mireille,bedankt weer voor deze mail! Het is zo, ik heb mijn kind niet losgekoppeld ..maar mijn zoon met zijn vrouw hebben ons losgekoppeld. ..waarom..??weet het niet..het is erg moeilijk. Wij worden alleen per mail uitgenodigd voor hun verjaardagen.Wat zou ik kunnen doen, om hier nog verbetering in te brengen? Zou dat zo fijn vinden, want dit doet pijn.Mireille,geweldig, wat jij allemaal doet en het blijft heel bijzonder! Bij voorbaat dank! Warme groet, Janna

  • Beste Janna,
   De grote kunst van het leve is om iemand werkelijk los te laten, ook emotioneel, ook energetisch, zodat de ander zich echt vrij voelt om contact op te nemen. Dat doe je met stap 3. Het is bijzonder pijnlijk, zeker, maar het is al vaak voorgekomen dat als iemand de MIR-Methode blijft doen, de kinderen uiteindelijk toch weer contact kunnen opnemen, omdat ze voelen dat de band losser is geworden.
   Ik hoop dat het jou ook mag overkomen.
   Tot die tijd veel sterkte!
   Groetjes, Mireille

 6. Beste Mireille,

  In China kunnen we niet op Youtube, het is dus niet mogelijk om je Videos te bekijken. Mischien kunt U een meer globale politiek aannemen, opdat de hele wereld ervan kan genieten. Ik zou graag Uw vertegenwoordiging in China op me nehmen.
  Succes

  • Beste Luther,
   Zou het wel mogelijk zijn om DVD’s te bekijken? Dan kan ik de video’s op DVD zetten en per post sturen. En wat bedoel je met een ‘globale politiek aannemen’? De meeste video’s staan overigens op de ‘Be the MIRror’-ledenwebsite. Zou het mogelijk zijn om die wel te bekijken in China? Dankjewel dat je je hand naar me uitsteekt! Ik zal je mailen.
   Groetjes, Mireille

   • DVD is natuurlijk geen probleem, die zou ik dan eventueel zelfs hier op de chinese tegenhanger van YouTube kunnen plaatsen mocht U dat een goed idee vinden. Met globaal bedoel ik, bereikbaar van over de hele wereld. In Europa en Amerika wordt de wereld nog vaak beschouwd als de westerse wereld en de producten dan ook niet aangepast aan de mogelijkheden van over die toch beperkte grenzen.

    • Beste Luther,
     Ik heb je gemaild en ga met je overleggen hoe we een DVD naar je toe krijgen!
     Dankjewel!
     Groetjes, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.