Home » Artikelen » Ik dwaal af tijdens de MIR-Methode, is dat wel goed?

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Ik dwaal af tijdens de MIR-Methode, is dat wel goed? — 90 reacties

 1. Ik gebruik de MIR-methode soms letterlijk om in slaap te vallen, als ik er heel uitzonderlijk last van zou hebben! Ik was namelijk in mijn begin-periode van het MIR-ren (15 jaar geleden, of zo???) vaak halverwege in slaap gevallen omdat ik het voor het slapen-gaan meestal deed. Soms werd ik dan midden in de nacht weer wakker – en grappig genoeg wist ik eigenlijk elke keer tot welke zin ik geraakt was, vooraleer ik in slaap gevallen was. Dus ging ik daar dan mee verder… en viel tegen het einde alweer in slaap! 🙂
  Zalig!
  Ik werk in een biowinkel, en al vaker heb ik aan klanten met slaap-problemen de MIR-Methode aangeraden 😉
  Ik vind jou al zo lang een wonderbaarlijk gigantisch geschenk voor deze planeet en zijn bewoners, Mireille!

 2. Geweldig ik doe de mir elke dag .mijn gedachten dwalen wel eens naar iets anders .dan ga ik hem opnieuw doen .ik heb er veel baat bij kom meer voor mij zelf op .bedankt mireille.

 3. Lieve Mireille,

  Privé zat ik er nooit zo mee als ik even afdwaalde, maar als ik bij het uitleggen aan een cliënt de draad kwijtraakte had ik het gevoel dat mijn deskundigheid in twijfel zou worden getrokken. Mooi hoe je in 1 van de reacties aan iemand die niet fijn, maar met gedachten aan allerlei verplichtingen geplaagd werd, dat het draaien van overuren van het brein te maken heeft met de behoefte aan controle, die weer voortkomt uit (een nog niet voldoende vervulde) basisbehoefte Veiligheid. Veiligheid en controle wist ik al langer en voelt logisch, maar het draaien van mind-overuren, daar lijkt vrijwel iedereen last van te hebben en had ik hier zelf (nog) niet mee in verband gebracht. En ik vermoed ook dat het klopt dat het echte basisgevoel van Veiligheid nog bij velen ontbreekt.

  Mijn missie is inzichten verwerven, verbinden en delen/doorgeven 😉
  Om mildheid en mededogen met behulp van psychologie te bevorderen.
  En zo nu en dan ergens een klok laten luiden, als dat nodig is 😉

  Ik heb veel te danken aan de MIR-methode, en van je liefdevolle en zorgzame uitstraling heb ik geleerd. Eerst mocht ik hem vooral ontvangen via je video’s en teksten, nu is hij me eigen geworden mag ik steeds meer aan de gevende kant genieten van hoe goed dat anderen doet.

  Groeten van een dankbaar mens, Anita (Persephone, Leiden)

 4. Net zoals de voorgangster zei HEERLIJK!
  Geen gedoe… gewoon doorgaan waar je dacht gebleven te zijn. Wat mooi toch de MIR METHODE!

 5. Dag Mireille, zoals altijd weer heerlijk! En voor altijd dankbaar voor jouw goede werk/de MIR-Methode! Ook zeer dankbaar voor alle info, met name over de meridianen, van de be the mirror website. Dus (weer) helemaal tevreden; merk inderdaad dat (ook) mijn vertrouwen (weer) toeneemt. Hartegroet, Loes B Ps misschien heb jij wel meer missies….waarschijnlijk zijn die ook niet zo duidelijk afgescheiden 🙂

 6. Lieve Mireille,
  je filmpje triggerde bij mij het inzicht dat ik de MIR-Methode ( net als andere activiteiten zoals mediteren, yoga maar ook mijn werk) graag goed wil doen. Dat is mijn focus…. maar ik heb er grote behoefte aan om deze dingen meer liefdevol te doen. Heb je hierbij misschien tips?
  Dank!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.