Home » Artikelen » 216. Stoppen met roken, wetenschappelijk onderzoek

Reacties

216. Stoppen met roken, wetenschappelijk onderzoek — 11 reacties

  • Beste Maria,
   Ik loop wat achter met het lezen en toelaten van reacties, vandaar. Je reactie staat er nu in.
   Groetjes, Mireille

 1. Soms denk ik wel eens, iedere roker is vanaf de 1ste sigaret bezig te “stoppen” 99% van de rokers wil echt stoppen; sommigen lukt het de eerste of misschien tweede keer. Ik heb veel meer pogingen moeten doen, eigenlijk wel ontelbaar. Ik ben ca. 1 jaar geleden begonnen met MIR methode en merkte in mijn doen en laten, gevoel en emotie veranderingen waardoor ik steviger in mijn schoenen ging staan. Ik heb ook na verloop van tijd de MIR methode voor stoppen met roken gebruikt en ben mij daarnaast ook echt gaan visualiseren hoe ik mij zou voelen zonder de sigaret. Frisse mond, geen rooklucht om mij heen, geen stiekum gedoe om sigaretje te doen, weg met het rokerskuchje, betere conditie, frissere huid … ga zo maar door. Het is gelukt, was zeker niet makkelijk maar ben zo blij en ik hoop dat het meerdere gaat lukken.

 2. heb 3 jaar niet gerookt en door een gebeurtenis in mijn leven weer begonnen
  doe al een heel tijd de MIR-Methode hier op met rookverslaving oplossen maar zonder resultaat
  heb zoiets je moet het ook echt willen en ik vind er altijd weer een rustpuntje in en voel me beter met roken als zonder en ik en m veel mensen die aan kanker overlijden die niet rookte als die wel rookte ik vind het maar en opgeblazen gedoe allemaal laat iedereen zijn eigen keuze hierin maken en dan die wetjes van die regering de horeca kapot gemaakt door er niet meer te mogen roken maar goed iedere zijn eigen ding
  veel succes ermee

 3. Roken doe je onbewust.
  Wanneer je rookt, doe het dan bewust.
  Indien je bewust rookt dan stop je met roken.

 4. Beste Mireille,
  Toen ik voor de laatste keer stopte ongeveer 20 jaar geleden,na meerdere mislukte pogingen gaf het mij veel rust een pakje shag bij me te hebben (voor het geval dat). Na een jaar zonder het gebruikt te hebben heb ik het weg gedaan, Terwijl ik bij alle voorgaande pogingen alles wat ik kon vinden weg heb gegooid wat bij mij meteen zorgde voor veel stress en paniek. Misschien kunnen mensen hier wat mee. Groet,en aan alle stoppers ik geniet nog iedere dag van de vrijheid om niet meer te moeten roken. Hans

 5. Hoi Mireille,
  Wat een toeval: ik werd vannacht om half twee wakker en had gedroomd van een begrafenis ( alles heel raar, ik weet niet wie er dood was) Om half zes staat mijn man op, hij kan niet meer slapen. Ik wil verder slapen, lukt niet. Mijn man zit, zoals iedere morgen aan een stuk door te hoesten. Ik pak mijn iPad en lees jouw artikel!!!
  Mijn grote probleem is ZIJN rookverslaving. Zijn broer en zus zijn al dood, hij rookt vrolijk door.

 6. Wat kun je als niet roker doen? Is er vanuit de MIR methode gezien iets dat we voor de wereld kunnen doen? Zou de intentie van liefde en kracht uitzenden naar iemand die rookt helpen? Zoals tijdens een webinar dat het versterkt de MIR methode met elkaar te doen, zou dit ook kunnen helpen? Een rookvrije wereld hoe mooi zou dat zijn!

  • Beste Antoinet,
   Het beste wat we kunnen doen, is met zoveel mogelijk mensen onszelf helen. Daarmee verhogen we onze energie en die van de mensen om ons heen. Bewust energie via de MIR-Methode gaan sturen naar mensen die roken, vind ik niet okee, omdat het met de MIR-Methode wel echt om een behandeling gaat. We kunnen wel in algemene zin de MIR-Methode in groepen doen. Dat helpt zeker. Daarvoor heb ik de MIR-Methode kringen ontwikkeld.
   Groetjes, Mireille

   • Mireille dank je wel voor je reactie.

    Ik gun het de mensen gewoon zo..

    Op naar mijn eigen thema’s

    Lieve groetjes voor iedereen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.