Sommige mensen zijn chronisch ziek, hebben een verleden met veel ziektes, zijn hypergevoelig voor therapieën of reageren gewoon heftig op de MIR-Methode. Deze mensen moeten sowieso altijd eerst beginnen met stap 5 en 7, gedurende 2 weken. Daarna pas beginnen met alle 9 stappen, 4 weken lang.

Mocht het toch een te zwaar proces voor je zijn, zoek dan de hulp bij een MIR-Methode begeleider. Deze mensen zijn opgeleid door MIR-Methode trainers of door Mireille Mettes zelf. Ze hebben daarin een speciale MIR-Methode op Maat leren maken, waarmee ze in no-time kunnen uitzoeken waar in de 9 stappen de grootste blokkades voor je zitten. Samen werk je deze blokkades dan weg, waardoor het hele proces van de MIR-Methode veel sneller gaat.

Mensen die graag individueel begeleid willen worden, kunnen hieronder de dichtstbijzijnde MIR-Methode Begeleider vinden. Het fijne is dat je zelf heel actief mee kunt doen in het traject door jezelf thuis te behandelen met de aanwijzingen van de therapeut/coach. Succes!

MIR-Methode Begeleiders in Nederland

MIR-Methode Begeleiders in België