Home » Artikelen » 140. Heb je al meer behoefte aan vet?

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

140. Heb je al meer behoefte aan vet? — 66 reacties

 1. Hallo mireille
  Als ik dit artikel over afvallen lees en vooral dat je soms meer behoefte kunt hebben aan vet eten, en ineens aan heel gezonde voeding!..kan ik dit alleen maar beamen.
  Ik ben nooit te dik geweest, maar de laatste jaren had ik veel last van troost eten.
  daardoor kwam ik een paar kilootjes bij,
  Na het geregeld alweer 1 jaar doen van de MIR-Methode ben ik heel bewust gaan eten, idd zonder erbij na te denken eet ik wat mijn lichaam vraagt dus nodig heeft!
  ik voel geen noodzaak meer om veel te eten,
  voel me echt super in Balans nu.
  En dit,terwijl het voorheen een echte troost voor me was ,ik voelde mij soms heel eenzaam ,verdrietig ! zomaar!
  De enkele kilootjes zijn alweer verleden tijd en het mooie is dat ik me nog nooit zo fit heb gevoeld en dat zien ik, en veel anderen terug in mijn vrolijke opgeruimde zelf!!
  Heel veel dank voor ook weer dit verhaal.
  liefs
  tiny

  • Beste Tiny,
   Zo fijn om te lezen dat je nu kunt eten wat je lichaam nodig heeft. Dat is uiteindelijk wat er gebeurt wanneer je de MIR-Methode doet. Super!
   Blij voor je!
   Groetjes, Mireille

 2. Ik heb mijn hele voedingspatroon veranderd een paar jaar geleden (ik MIR al vanaf het begin 😉 en eet over het algemeen heel gezond. Daar horen gezonde vetten natuurlijk ook bij. Mijn lichaam vertelt me precies wat ik nodig heb en daar maak ik dankbaar gebruik van, want daar stem ik vaak mijn eten/recepten op af. Ik heb ook nog nooit met zoveel plezier eten klaargemaakt als de laatste jaren 🙂
  Wat een mooie, toepasselijke keuze van je radio-tune en samen met je vriendelijke stem, is het toppie!

 3. Lieve Mireille,

  Wat een fijne intro. Je hebt echt een fijne stem om naar te luisteren. Ik verheug me nu al op de eerste uitzending!

  Lieve groet,
  Alexandra

 4. Lieve Mireille, wat een mooie keuze als openingstune. Met dit nummer zet je meteen een prachtige vibe aan. Dank voor al jouw inzet om de wereld liefdevoller te maken en veel sukses gewenst met je radioprogramma. Liefs, Laetitia

 5. Hallo Mireille, ik voel bij je intro meteen verbinding, supermooi 🙂
  Verder kan ik laten weten dat ik echt helemaal van mijn suikerverslaving af ben! Ik probeer af en toe wel eens suikerdingen die ik eerder echt niet kon laten staan, maar ik geef er niet meer om. Ze geven niet meer die bevrediging die ik eerst zo zocht. Apart om te merken, want ik was echt altijd de grootste snoeperd van de familie ;)Ik Mir nu ongeveer 10 maanden.

 6. Ooh ontroerd door je heldere krachtige stem te horen. Ik kan niet wachten om meer te lezen over je radio MIR en bovenal er naar te luisteren 🙂 groetjes Betty

 7. klopt, ik heb meer behoefte aan vetten en zout. In het verleden werd mij in de Caribean al gewezen op het belang van kokosnoot olie. Ben nu weer in de Caribean en geniet met volle teugen van de olie. Drenk er zelfs mijn brood mee in en heb dus geen boter meer nodig, heerlijk.
  Kort voor mijn vertrek heb ik bij de Aldi kokosnoot pasta in een kuipje gekocht en het smeert en smaak heerlijk op brood, als boter vervanger. Wat mooi he dat alles kan veranderen, vooral in deze wonderbaarlijke tijd.

 8. Hoi Mireille, Ik word altijd al ontroerd door Imagine van John Lennon, maar nu zo als intro bij MIR radio raakt het me helemaal.. Je had geen betere muziek kunnen kiezen ! Over andere eetpatronen gesproken : op het ogenblik krijg ik niet genoeg van vette vis, en eiwitten.. En verder veel respect voor je noeste en opgewekte werk !! Groetjes van Margriet uit het Hoge Noorden

 9. Hallo Mireille,

  Geweldige openings tune, heerlijk om je stem te horen.
  Wens je veel plezier met je radio programma en natuurlijk met al het prachtige werk wat je doet. Delen van liefde met elkaar de wereld om ons heen.
  Als alle mensen op de wereld een dag niet zouden drinken uit een plastic fles een dag geen electriciteit zouden gebruiken zou het een stap zijn in de goede richting!!

  In het licht of liefde ❤️ Elly

 10. Lieve Mireille,van harte gefeliciteerd met je eigen programma.En wat een fantastische intro.Ik doe volgens mij ongeveer nu zo n 2 1/2 jaar de MIR-Methode en er is van alles gebeurd en gaande.Inzichtelijkheid in voeding/gezondere keuze s,lichamelijke verandering /gewicht/klachten,ook behoefte aan niet strak zittende zachter materiaal kleding en spiritueel.
  Veel succes met alles. Groetjes v.Marja

 11. Hoi Mirelle
  Een mooie intro heel erg liefdevol
  Ik luister naar de intro van de radio en het gaf mij een heel warm gevoel rondom mij heen met name buik en warm van binnen.
  En het gaat stromen en het warme gevoel door mijn lichaam en zet charka,s aan en mijn voet en handcharka,s gaat zich verbinden met
  aarde
  Geweldig dat dit intro energie met je doet.
  Goed bezig
  Ook over onderwerp vetten het klopt gebeurd ook bij mij ik eet regelmatig noten en kokosolie geitekaas
  Bedankt voor mooie informatie
  Een liefdevol groet Ellg

 12. Beste mevrouw Mettes,
  Van harte gefeliciteerd met uw radioprogramma !
  Gaan wij dat ook hier in België kunnen beluisteren ? Ik kijk er al naar uit …
  Hartelijke groeten,
  Gerda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.