Home » Artikelen » 26. Drie hoofdoorzaken van snurken en slaap apneu

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

26. Drie hoofdoorzaken van snurken en slaap apneu — 58 reacties

 1. Nelly.

  Lieve Mireille
  Ik denk dat ik ook minder snurk, spijtig niemand die me kan overtuigen.
  Maar vroeger werd ik soms wakker van mijn eigen gesnurk, sinds lange tijd gebeurd dat niet meer, ik had daar nog niet bij stil gestaan, dat het te danken is aan de MIR-Methode. Zou het kunnen dat het volledig gedaan is? Mijn dochter wou niet meer op hotel gaan met mij, tenzij ik 2 kamers bestelde (vrij duur) Ik Mir al ongeveer 4 jaar, ik hou vol er is zoooooooveel te verwerken.
  Als kind al veel ellende meegemaakt enz…Het stopt niet!!!!
  Komt er ooit nog een einde aan, dat alle ongewenste herinneringen weg blijven.
  Ik hoop het zo zeer.
  Heel veel liefs
  Nelly

 2. Vorig jaar maart aanrijding gehad met whiplash als gevolg. Nu 1.5 jaar later al 1 week aan cpap voor apneu. Relatie misschien? Ik had dat ongeluk al in verband gebracht met oud stuk (verdriet) uit jeugd. Nu herinner ik me ook dat ik toen een hyperventilatie aanval kreeg.
  MIR nu in hoop dat los te laten en straks weer zonder cpap te kunnen slaspen.

 3. Hallo Mireille,

  Ik weet niet hoe collega’s er mee om gaan.
  In mijn praktijk komen de veroorzakende emoties zeker aanbod, mits de client er voor openstaat.

 4. Ik kom er nu net achter dat mijn slaapapneu een reden had. Ik heb een poos een masker gehad, maar nadat ik anderhalf jaar geleden de MIR-Methode heb gedaan, kon ik aan het apparaat aflezen dat ik bijna geen apneus meer had en ben ermee gestopt. Nu lees ik dat het kan ontstaan door schrik. Ik ben bijna 17 jaar geleden erg geschrokken toen ik mijn toenmalige partner betrapte met iemand anders. Ik heb dit nu met de pendel getest en het is de reden van mijn apneu. Bedankt Mireille, weer een stukje wijzer

 5. Hoi Mireille. Ik doe de MIR-Methode al jaren,maar helaas snurk ik nog steeds.(zegt mijn man) ik zelf heb er geen last van. Groet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.