Home » Artikelen » MIR-Methode Nieuwsbrief Juli 2013

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

MIR-Methode Nieuwsbrief Juli 2013 — 10 reacties

 1. Hallo Mireille, ik wilde je graag vragen of je ervaring hebt met mensen die Lyme hebben/hadden en er door de MIR methode te doen, vanaf gekomen zijn?
  Ik heb een vriendin in Nederland, ik woon zelf in Engeland, [en doe de MIR methode elke dag, al anderhalf jaar] en haar dochter heeft Lyme. Ze heeft al heel veel dinge geprobeerd om beter te worden. Ik stelde de MIR methode voor maar ze gelooft daar helaas niet zo in. Ze noemde het “zweverig” en gelooft gewoon niet dat door over je hand te aaien en de 9 stappen te doen, je beter kan worden. Maar Kitty heeft me vandaag verteld dat haar dochter, ze is 26, nu ook haar haar verliest en ze kan bv niet rennen of over een boomstam lopen, daar is ze te zwak voor. Ze gaat nu binnenkort naar een mevrouw die iets met magneten doet en Kitty heeft er een goed gevoel bij.
  Mijn zus is afgelopen april naar een van jouw workshops geweest in Heiloo en was heel enthousiast en vertelde me dat iemand door te Mirren van Lyme af kwam. Graag zou ik er wat meer over weten en HOE kan ik Kitty overtuigen om de MIR methode te gebruiken voor haar dochter? Ik wil haar zo graag helpen. Hartelijke groeten van Lucienne Charnley-Stoop
  Ik krijg jouw nieuwsbrieven!

  • Beste Lucienne,

   Je kunt iemand van tevoren niet beloven dat de ziekte van Lyme zich gewonnen zal geven, want dat hangt van heel veel factoren af. Ik heb een aantal mensen begeleid met de ziekte van Lyme, maar ik heb nooit zwart op wit teruggezien van ze dat de ziekte helemaal uit hun bloed was verdwenen, dus durf ik het nog niet van de daken te schreeuwen. Het enige dat ze kan doen, is het proberen, maar ik kan haar goed begrijpen dat ze de MIR-Methode te zweverig is. Het contrast van ‘een beetje hand aaien’ tegenover zo’n harde ziekte, is erg groot. Misschien dat de mevrouw met de magneten iets kan doen en wie weet adviseert die ook wel de MIR-Methode. Kortom, laat het maar even los en laat haar even zelf kijken wat ze wil doen. Of vraag het rechtstreeks aan de dochter. Hoe oud is zij?

   Heel veel geluk en dankjewel voor je ‘caring’ voor je vriendin!
   Groetjes, Mireille Mettes

 2. Hallo Mireille Mettes,

  Ik heb zins een paar dagen de mir methode afgesloten
  Nadat ik gestopt ben voelde ik pas een bepaalde rust over me heen komen

  Ik zit nu wel onder de uitslag en jeuk wat ik nog nooit eerder heb gehad, ik ga er van uit dat dit ook weer over gaat verder voel ik me super goed

  Bedankt

  • Hai Toos,

   Ik hoop van harte dat de uitslag en jeuk binnenkort over gaat! Dat kan inderdaad een reactie zijn doordat je lichaam aan het schoonmaken is. Wat fijn dat je zo’n heerlijke rust over je heen hebt gekregen. Dat is goud waard!

   Ik hoor het graag hoe het verder met je gaat.
   Hartelijke groetjes!
   Mireille Mettes

 3. Ik ben pas een paar dagen bezig met de Mir-methode de eerste reacties was dat ik enorm kwaad werd, waarop of waarom weet ik niet, misschien wel op mezelf of mijn verleden
  Nu voel ik me veel positiever, en voel op een of andere manier dat ik dit nodig heb

  Hartelijke groet Toos

  • Beste Toos,

   Ja, dat kan heel goed, dat hebben meer mensen. Het kan zijn dat je je al lange tijd had ingehouden, of dat er nog boosheid in je zat van lang geleden. Ik zie het vaak als dat iemand eindelijk begint z’n grenzen aan te geven en dat kan ook in het begin met wat meer boosheid gaan dan eigenlijk de bedoeling is. Blij dat je je nu positiever voelt!

   Groetjes, Mireille Mettes

 4. Jaren geleden ben ik met de MIR methode in aanraking gekomen. Niet via een cursus of een ontmoeting met jou.
  Ik heb alle kaarten enz enz in huis en geef het aan de mensen door.
  Nu ben ik 86 jaar en kan jou niet opzoeken.
  Kijk eens naar mijn website Spirituele Praktijk Anna Rijnenberg.
  Ik hou van mensen en wil blijven luisteren!!! en kijken!!!
  Heel veel liefs voor jou Mireille. Ik hou van je.
  Anna

 5. Mireille. Mijn man heeft copd heel gauw kort ademig ook met weer kou of warmte is hier een overtuiging via de MIR-Methode die hij kan doen? groetjes jopie

  • Beste Jopie,

   Je man kan gewoon werken met de 9 stappen. Dan zal zijn onbewuste gaan werken aan de dieper liggende oorzaken van de COPD. Hij zal het ook 4 maanden moeten vol houden, omdat het al een chronische aandoening is. Als hij wil dat het sneller gaat, kan hij een afspraak maken bij een MIR-Methode Begeleider in de buurt en een persoonlijk protocol laten maken.

   Veel geluk!
   Laat je af en toe weten hoe het met hem gaat?
   Hartelijke groeten,
   Mireille Mettes

   • Ik lees hier net: 4 maanden volhouden, omdat het om een chronische aandoening gaat. Ik deed 4 weken de Mir, maar heb fibro… 4 weken zal dus niet voldoende geweest zijn, denk ik. Herbeginnen en 4 maand volhouden of 3 maand extra doen..? Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.