Home » Artikelen » Mireille Mettes op Radio Gelderland

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

Mireille Mettes op Radio Gelderland — 3 reacties

 1. Dag Mireille,
  Ik heb je gehoord in het interview met Rinus van Warven op radio Gelderland. Ik was hier zó blij mee! Het was voor mij echt een antwoord. Want ik heb altijd het gevoel gehad, dat de oplossing van mijn problemen toch vrij ‘simpel’ is, in die zin, dat je er geen uitgebreide rituelen voor moet doen of iets dergelijks. Ik ben er dus meteen mee begonnen. De resultaten tot nu toe zijn: opeens een veel betere relatie gekregen met mijn schoondochter en ontdekt dat het Speciale Koolhydraten Dieet mij zal helpen van mijn darmklachten af te komen.
  Wat nog niet ‘opgelost’ is: ik heb een grote cyste in mijn baarmoederhals en een hele grote lipoom op mijn rug. Het lijkt mij daarom, dat de raad om vier maanden met de MIR-Methode door te gaan ook wel voor mij geldt.
  Ik zou graag ook eens naar een MIR-Methode begeleider gaan voor het opstellen van een persoonlijk protocol. Helaas zit er niemand bij mij in de buurt die Module 3 heeft gedaan. Kun je me hier nog enige raad in geven?
  Ga in ieder geval hier mee door!
  Wat me ook zo enorm aanspreekt, is dat je de mensen gewoon leert om het zelf te doen en daarmee is in feite voor jou de kous af. Met andere dingen had ik al heel gauw het gevoel dat het toch weer om het geld draaide. Bij jou dus niet.
  Hartelijke groeten,
  Corrie.

  • Beste Corrie,

   Goed van je om het 4 maanden vol te houden. Geef je lichaam de tijd om de diepste oorzaken aan te pakken. Je kunt wel naar een MIR-Methode Begeleider bij jou in de buurt, want degenen die op de website staan, zijn volledig opgeleid. De Module 3, 4 en 5 zijn nog door niemand gedaan, want dat zijn de Modules van de nieuwe opleidingen die pas sinds juni van start zijn gegaan. Ik ben blij dat je naar een begeleider gaat, zodat zij je een Persoonlijk Protocol kan maken en je zo een versnelling aanbrengt in je helingsproces.

   Veel succes alvast en ik hoor heel graag hoe het met je gaat!
   Trouwens, het draait bij ons beslist niet om het geld. We verkopen wel waardevolle informatie in de vorm van ons boek, de CD’s, donaties en cursussen om zo geld te verdienen voor ons dagelijks onderhoud en ook in de hoop dat we dan meer geld kunnen genereren voor het verspreiden van de MIR-Methode naar andere landen, vooral naar die landen waar professionele gezondheidszorg niet zomaar beschikbaar is. Veel werk nog voor de boeg!

   Hartelijke groetjes,
   Mireille Mettes

 2. Hallo Mireille,

  Toevallig hoor ik het interview van jou vanochtend op radio gelderland en ik ben blij dat ik dit interview heb mogen volgen en horen. Doet me terug brengen naar mijn jeugd tijd, hoe mijn vader me geleerd heb met je lichaam om te gaan. Uiteraard ga ik de MIR-methode toepassen en mijn resultaat, zal ik zeker met jou en eventueel iedereen delen, bedankt en tot een volgende keer.