Home » Artikelen » 236. Lezing ‘Liefde is het antwoord’

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

236. Lezing ‘Liefde is het antwoord’ — 7 reacties

 1. Beste Mireille,
  Multiple sclerose is ook een aandoening van het zenuwstelsel. Ik kan er geen informatie over vinden.
  Ik heb de diagnose sinds 2007 en zou graag erger willen voorkomen.

  • Beste Silvia
   Je bericht is doorgestuurd naar een MIR-Methode begeleider.
   Deze zal contact met je opnemen om je vraag te beantwoorden.
   Groetjes,
   Team MIR-Methode

 2. Lieve Mireille
  Wat ik ook doe terwijl ik de methode doe draai ik ook mijn ogen naar boven zodat het brein extra wordt geactiveerd…

 3. Lieve Mireille, wat ik best vaak te horen krijg is ……ik voel er helemaal niets van zeggen ze dan van de mir methode…… Ik voel t wel….en elke keer voel ik iets anders…… Ik heb gelezen wat jij eronderandere over schrijft zelfsabotage etc…..Wil je daar toch nog eens iets over zeggen of schrijven….

 4. Wat een geweldig verhaal, Mireille… Je verklaard een ongelooflijke shift; waar ik altijd de nuchtere Hollander was die eerst het bewijs moest zien en niets moest hebben van al dat zweverige, ben ik nu zelf (letterlijk) aan het zweven!
  Ik doe de MIR-Methode nu 3 jaar, de laatste tijd wat op en af, eerst en vooral om uit een depressie te komen. Van het een kwam het anders: ik ben gezonder gaan eten uit een eigen groente tuin, rook niet meer, gebruik (bijna) geen suikers meer (wel honing van mijn bijen), ben Qigong en energy medicijnen gaan doen, kan ‘nee’ zeggen zonder me klote te voelen en leef nu een compleet ander leven dan 3 jaar terug. Jouw verhaal heeft me allerlei verbanden getoond: had ik me nooit kunnen voorstellen. Alles is op zijn plaats gezet, tot aan de
  artritis en healer zijn aan toe! Dank je voor de methode en deze video!

 5. Kon niet slapen . Even Ipad open gedaan . Daar was het antwoord : Liefde is het antwoord. . Dank je Mireille !
  Dat had ik nu juist nodig :zenuwpijnen, enz…. Zal nu de MIR -methode bewuster ,regelmatiger verder doen. 8
  Ik zal het zeker op Facebook doorsturen !!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.