Home » Artikelen » 108. De kracht van de groep

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

108. De kracht van de groep — 43 reacties

 1. Beste Mireille

  Het opnieuw de krant durven open slaan bracht me dit weekend ook weer bij een kersvers project dat ook komt van universitairen in België.
  Met hun kersverse vzw Carbon+Alt+Delete hebben ze een initiatief opgezet waarbij burgers wel degelijk bedrijven mee onder druk kunnen zetten om hun CO2 uitstoot te doen dalen. Kort samengevat moeten bedrijven certificaten aankopen om CO2 te mogen uitstoten. De kostprijs van certificaten is laag, en het aantal certificaten te hoog. Opzet is dat particulieren certificaten inkopen en vernietigen, zodat er voor bedrijven niet veel over blijven. Daardoor wordt het aantal beschikbare certificaten lager en de kostprijs voor bedrijven duurder, waardoor ze hun beleid aangaande productie van CO2 wel moeten aanpassen.
  Meer info is te vinden op deze site.
  https://carbonaltdelete.eu/nl/

  ook dit wilde ik even delen.

  Vriendelijke groeten

  Patricia

  • Hai Patricia,
   Wat een heerlijk krachtig idee, en zo simpel! Yeah!
   Dankjewel voor het doorgeven!
   Groetjes, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.