Home » Artikelen » 113. Is de jongere in jou weer wakker?

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

113. Is de jongere in jou weer wakker? — 51 reacties

 1. Ja hoor de jongere (tiener) is nu wel echt in mij aan het wakker worden en dit op mijn “oude leeftijd”. Ben niet meer zo lief met mijn antwoorden. Voel me terug jong. Alles is precies veel lichter . Niemand gaat nog over mij lopen.

 2. Hoi Mireille
  hier Cecile nog eens, ik zei dat ik al makkelijker van me af kan praten ergens tegen in gaan maar bij mijn zoon heeft dat geen effect,en dat werkt zo frustrerend,

  • Beste Cecile,
   Dat is een heel bekend verschijnsel tussen moeder en zoon. Wat een kleine troost is te leven in het besef dat je niet de enige bent die jouw zoon opvoedt… Probeer zoveel mogelijk bij jezelf te blijven en te zeggen wat jij wilt zeggen. Of hij nou luistert of niet (lijkt te luisteren).
   Sterkte, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.