Home » Artikelen » 114. Wie zet jij in het zonnetje?

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page. Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

114. Wie zet jij in het zonnetje? — 165 reacties

 1. Ik ben dankbaar voor mijn man. Hij zorgt ervoor dat ik elke dag heerlijk naar mijn werk kan gaan en met een gerust hart thuis los kan laten en kinderen en huisdieren goed verzorgd worden! Ik ga naar een werkdag weer met plezier naar huis en geniet dan van de avond met hem.wat een verrijkend leven heb ik toch. Zeker een leven met dierbaren om dankbaar voor te zijn!

 2. Ik ben dankbaar voor:
  – al jou nieuwsbrieven Mireille
  – dat ik goeie band heb met mijn zoon nu na 6 jaar van het verlies van zijn pa/mijn man
  – de 19 jaren samen waarvan we 16 jaar getrouwd waren vóór het ongeval
  – alle familieleden, vrienden die als spiegels in mijn leven zijn zodat ik eruit kan leren en groeien
  – dat ik heel wat gelijkgestemde zielen tegen gekomen ben im samen verder te groeien

 3. Beste Mireille,

  Ik ben jou dankbaar dat ik al jarenlang jou nieuwsbrief mag ontvangen.. Dat ik de MIR methode heb leren kennen en bijna dagelijks doe al jarenlang.. Dat ik een MIR avond in Arnhem mocht meemaken met mijn man en daar je 2e boek “Waarom ben ik in Vredesnaam op aarde?” heb kunnen kopen.. Ik ben dankbaar dat mijn man de MIR methode nu ook doet.. Hij is veel zachter geworden.. Dankjewel Mireille voor je mooie hartverwarmende werk, je missie die veel mensen blij en gezond maakt!…

 4. Ik ben dankbaar voor de groei waar ik nu inzit dat ik de mogelijkheid krijg om te groeien op deze plek ondanks dat ik er ook onzeker van wordt en soms dacht dat ik het niet kon of in me zit. dank aan mijn stagebegeleidster die me helpt al gaat het soms met kleine stappen en met veel geduld. voor het huis waar ik in mag wonen met mijn gezin en de afspraken die we maken om samen in harmonie te kunnen leven. dankbaar dat ik vrienden kan helpen. dankbaar voor de moeilijke momenten die me laten groeien

 5. Ik ben dankbaar vanwege mijn lieve vriend Kees, die mij altijd heeft geholpen als ik iemand nodig had. Die heel veel klussen voor mij heeft geklaard en die zoveel vertrouwen in mij heeft.
  Dankjewel Kees❤️

 6. Ellen,jan en amy
  Ikben dankbaar omdat jullie er altijd zijn onvoorwaardelijk als ik eens vraag.En tegelijkertijd een straling, voorbeeld zijn als een gewoon mens voor vele andere mensen.Het doet me goed om ook mezelf te voelen als een dankbaar mens terug.
  Elly

 7. Ik ben dankbaar voor mensen (onbekend of bekend) waar ik me af en toe aan erger. Ik weet dan dat ik een stukje van mezelf zie en glimlachend kan ik dan weer verder.

 8. Lieve mensen,

  Dankjewel allemaal! Ik ben blij met alle medemensen die hier hun dankbaarheid tonen en saamhorig zijn. Ik ben dankbaar voor alle liefdevolle inspiratie die ik hierdoor mag ontvangen.
  Lieve groet, Coby

 9. Bedankt dat je in mijn leven bent
  en me met je aanwezigheid verwent

  in gebaren en woorden
  vaak onbewust
  word ik geraakt,
  wakker gekust ,
  in de spiegel
  waarin jij me laat zien:
  hoe mooi ik ben
  of gebrekkig misschien
  in deze beelden
  komt slechts naar buiten
  wat mijn innerlijk
  me wil ontsluiten,
  als een tip voor
  VRIJ-er lijk LEVEN
  dank voor dit kado
  door jou gegeven

  nu kan ik
  me verblijden
  om wat IS
  en mag
  ZIJN
  Heerlijk
  fijn…!!.

  in liefde
  kus
  miomi

 10. Voor mijn moeder die keihart voor ons heeft gewerkt en niet begreep dat ze het goed genoeg heeft gedaan.En voor alle mensen mij het gevoel van waarde hebben gegeven.dat ik er zijn mag

 11. Ik ben dankbaar!
  Voor zoveel lieve mensen om me heen,
  voor zoveel dingen die ik nu nog leer in deze tijd,
  voor zoveel vrijheid om eigen keuzes te maken,
  voor zoveel mooie verhalen die ik hoor en lees,
  voor zoveel moois in de natuur en op Moeder Aarde.
  Dankbaar voor de inspiratie die ik krijg door de MIR-methode.
  Dankbare groet van Joke

 12. Ik ben dankbaar dat ik nog steeds zoveel kan doen terwijl ik toch al 68 jaar oud ben
  Er zijn zoveel mensen ziek op deze leeftijd en vooral ook in onze familie
  Dankbaar voor de mensen die een tijdje met me meelopen om mij te helpen en waar ik weer van leer
  Dankbaar voor mijn twee zoons die heel veel liefde geven waar door ik weer verder kan
  Dankbaar voor de vrienden die ik heb waar ik altijd terecht kan
  Maar bovenal en dat vind ik het hoogste goed,dat ik nog steeds gezond ben en daar ben ik heel dankbaar voor!!!!!!!!!

 13. Hoi, ik ben dankbaar voor dit initiatief! Nadenken over wat we dankbaar zijn, het voelen en het daarna delen… Hoe mooi is dat niet!

  Een warme groet aan ieder die dit leest!
  Stefanie

 14. Beste Mireille,

  Eigenlijk wil ik jou in het zonnetje zetten en bedanken voor de berichten die ik via de nieuwsbrief binnenkrijg.Het grappige is, dat het vaak precies het juiste artikel is dat ik op dat moment nodig had en mij de juiste handvaten gegeven heeft om niet in te zakken en de levensdraad van enthousiasme weer op te pakken.
  Daarvoor wil ik jou bedanken en laten weten dat ik heel blij met jouw methode en berichten ben.
  Hartelijke groet, Elly

 15. Ik ben dankbaar voor iedereen die ik op mijn pad tegenkwam/kom en een stuk met mij meeging/gaat.Ik krijg zo veel hulp. Dank je wel dat ik er niet alleen voor sta.
  Ik dank jou Mireille dat jij op mijn pad kwam. Ik heb al veel goeds ondervonden door de MIR-methode.Zo zijn de pijnen, te wijten aan fibromyalgie, verdwenen. Ik ben daar heel dankbaar voor. Ik deel de kaartjes uit aan hen die het kunnen gebruiken en vertel hen mijn ervaringen.
  Blessed Be

 16. Ik ben uiterst dankbaar voor mijn vriendin Hanneke Sprenger. Ze doet erg veel en is een bijzondere vrouw, dat had ik eerst niet door. Nu wel. we kennen elkaar ±8 jaar. Toen was ik 46.Ik wil nooit. meer een ander.

  • Ontroerend dit te lezen Wim !
   Veel geluk samen en geniet van elkaar en het is een rijkdom als je dit in je leven tegen komt.
   Lotje

 17. Ik ben Dankbaar voor de vrienden die mij al jaren deel van hun familie noemen, die mij opnemen in hun gezin (ik heb geen familie). Waar ik altijd kan binnenlopen, mee eten, de kinderen naar bed mag brengen, op de bank mag hangen of mee kan praten. Zij zijn er gewoon. Ook voor mij.
  Ik vind dat bijzonder.
  Ook ben ik dankbaar voor duizend kleine dingen in de natuur: de vogel die zingt als ik langsloop, de bijen in de bloemen voor t raam, de wuivende takken in de storm… dat trekt mijn aandacht naar het hier en nu. Het geeft me rust en ruimte. Steeds weer ben ik dan verbaast hoe de aarde en de natuur werken. Hoe alles mooi met elkaar in verbinding staat en hoe ik daar deel van uit maak.

 18. Ik ben tegenwoordig dankbaar voor heel veel kleine dingen. Een paar voorbeeldjes: Dankbaar dat ik net weer thuis was van het wandelen met de hond, toen de zware regenbui losbrak; dankbaar voor de bloemen in mijn tuin die met zoveel tegelijk opbloeiden, dankbaar voor mijn nooitgedragen bloesje dat ik geverfd heb en nu een dierbaar kledingstuk is geworden…Dankbaar voor de vogels die met zovelen in mijn tuintje komen.. en zo kan ik nog eindeloos doorgaan.. ik voel me rijk!

  • Ik ben ontzettend dankbaar voor mijn lieve kinderen. Ze krijgen hun geheel eigen identiteit en ik vind dit fantastisch ! Ik leer elke dag van ze en ben dankbaar dat me ook elke dag weer een nieuwe dag wordt gegeven. Elke dag een nieuwe dag met tegenwoordig de MIR methode als vaste prik,het koppelt me los van oude pijnen. Dank !!

 19. Vandaag spreek nog maar eens mijn dank uit aan al mijn leerlingen: zonder hen was ik nooit de docent geworden die ik nu kan zijn….Dat ik kan blijven groeien…daar ben ik zo dankbaar voor! Een heel logisch gevolg was het delen van de MIR methode met vele cursisten die dit als extra steun gebruiken! Dank Mireille voor de ontwikkeling van deze eenvoudige methode. Dankbaar ben ik ook voor het na jaren ontdekken en verspreiden van het Taoïstisch Mentorschap; het woorden kunnen geven aan stadia van zelfontwikkeling! We hebben het allemaal al in ons (geleend van Galilei 🙂 ) en hoeven het alleen te ontdekken en naar buiten te laten komen, als ontspruitend groen….groetjes, Nell

 20. Beste mevrouw Mettes,
  Ik ben heel blij en dankbaar dat ik u en de MIR-Methode mocht leren kennen.
  Bij mij gaat het allemaal heel langzaam … maar ik denk (voelen is nog moeilijk) toch dat er een waardevol proces van verandering en evolutie op gang is gebracht.
  Ingeborg heeft zo’n mooi liedje over dankbaarheid. Vaak begin ik er ook mijn dag mee.
  En ja … ik ben ook heel dankbaar voor die super-goede echtgenoot van mij. (=>van de boontjes)
  Na zes weken hebben we destijds (1993) ons zoontje moeten afgeven. Toch zijn we dankbaar gebleven dat we hem mochten leren kennen en dat hij bij ons op die enkele weken het gevoel van ‘ouder-zijn’ heeft wakker gemaakt.
  Op 14/06 hebben wij in het bijzonder aan u gedacht !

 21. Ik ben dankbaar voor min lieve man, we deelden 47 jaar ons leven..kregen 2 mooie kinderen en kleinkinderen..en toen ik je los moest laten en gedragen werd door jou op afstand stond er na een jaar iemand op de stoep die jij gestuurd hebt..en we wennen met z’n allen aan de nieuwe situatie..en het is goed..dank je lieverd…

 22. Ik ben dankbaar voor het leven zoals ik het nu kan leven. Daarvoor wil ik mijn overleden vader, de inspirator, bedanken dat hij zo’n creatieve geest had. Ook al gaf dat bij leven ook vaak conflicten. Dank je wel papa voor je doortastendheid en eigenzinnigheid. Ik hou voor eeuwig van je.

 23. Ik ben dankbaar dat de Sharon McErlane in mijn leven is gekomen zij verspreid het net van licht ze heeft een boek geschreven de groormoedersspreken en de op roep van de grootmoeders, ik ben dankbaar dat ik in een groep zit van de grootmoeders wij mediteren ook op het net van licht en ik ben dankbaar dat ik mijn vriendin elke week bezoek zij is terminaal en ben dankbaar dat zij er zo blij van word we lachen samen zij is heel realistisch over het overgaan naar de volgende fasen .

 24. Ik ben dankbaar voor de zon die schijnt. Ik voel hem op mijn huid. Ik zie de natuur, ik voel de warmte. Ik ruik het pas gemaaide gras.Ik hoor de vogels fluiten. Ik kan door de wind fietsen naar mijn werk. Ik ben dankbaar dat ik hele dagen kan werken. Geld verdien, waarmee ik in mijn levensbehoefte kan voorzien. Ik heb een heerlijk bed. Een huis met tuin. Ik ben dankbaar voor mijn gezin. De liefde die ik ontvang van mijn man en kinderen. Ik ben dankbaar voor mijn lieve huisdieren, die mij plezier en liefde bezorgen. Ik leef in overvloed! Ik mag genieten en ontspannen!
  Ik tel mijn zegeningen!
  Ik wordt geleid en beschermd. Ik kan hulp vragen.
  Liefs Annemiek

 25. Grote bewondering voor alle Moeders van de hele wereld die al eeuwen en eeuwen en eeuwen kinderen en jonkies baren en verzorgen zodat deze op kunnen groeien tot volwassenen.
  Zulk verantwoordelijk, jaren lang, levenswerk zonder daar ooit loon of pensioen voor te krijgen. Wat ongelofelijk lief van het vrouwelijk schoon. Dank allemaal voor zoveel inzet!
  En dan Moeder Aarde, ook haar zet ik graag in het zonnetje. Altijd maar weer gratis genieten van haar overvloed aan seizoenen en het oneindige Heelal waarin zij zweeft, tussen de planeten en de schitterende sterren.
  Hoera voor de Ruimte en al het Onzichtbare Voelen.
  En een bloemetje voor jou, Mireille, voor je glimlach, je inzicht, je stralende voorbeeld!

 26. Lieve Rein, ik ben dankbaar dat je J. in m’n leven hebt gebracht. Hij heeft m’n hart geopend. De liefde is onvoorwaardelijk. Dankjewel! Hoop dat het tussen ons ook nog ooit goedkomt. ❤️

 27. dankbaar dat ik de mir methode heb mogen leren kennen en alle mensen die goed voor me zijn en alles wat ik iedere dag mag ontvangen

 28. Dankbaar voor mijn leven.
  Ook na het overlijden van mijn jongste zoon Rick ben ik dankbaar gebleven….. Trots omdat ik zijn moeder ben en blijf. Naast het immense gemis, en de periode van Diepe Rouw, en verdriet…. schijnt de zon in mijn leven. Geraakt, gewond maar ook geheeld. Nu bezig om toch nog een randje donker weg te werken met de MirMethode.
  Dank Mireille, dat ook jij mijn pad hebt bewandeld.
  Het leven is mooi.

 29. Ik ben dankbaar voor alle mooie en lieve mensen die ik gedurende mijn leven op mijn pad heb gekregen. Die mij steunden op de mooie maar ook de moeilijke momenten. Die soms onbewust leermeesters voor mij waren en mij belangrijke inzichten gaven. Voor de onbekenden die hun persoonlijke verhalen met mij deelden en ook de onbekenden online, die delen via social media waardoor ik ook weer inzichten krijg. In het bijzonder dank ik mijn man en gezin voor hun leermomenten en “spiegels” voor mij. Ik dank de onzichtbare steun vanuit het universum. En last but not least dank ik mijn lieve kat voor zijn onvoorwaardelijke liefde ❤️

 30. Ik wil heel graag mijn lieve super lieve ouders bedanken voor alles wat ze voor me doen. Ze staan altijd voor me klaar kan met alles bij hun terecht. Ik begrijp vaker zelf niet hoe ze het allemaal volhouden. Het is zo fijn dat ze me steunen ook in moeilijke tijden. Ouders kennen hun kinderen toch goed en weten precies wat ze nodig hebben. Ik kan ze niet genoeg bedanken. Hou van jullie

 31. Dank jullie wel lieve huisgenoten voor jullie steun en liefde voor mij tijdens mijn herstelperiode na de operaties afgelopen jaar en ook nu weer nu ik in therapie ben voor borstkanker. Jullie zijn kanjers en geven mij de gelegenheid om helemaal mijn aandacht te besteden aan mijn herstelproces.
  Bedankt voor jullie geduld en respect als ik soms even niet zo aardig ben, moe en geïrriteerd door alles wat er op mij afkomt.
  Ik houd van jullie allemaal.

 32. Lieve Edwin,

  ik nam je kwalijk dat je niet voor me vecht. Maar ben erachter dat je dat deed en nog steeds doet, echt. Door geduldig, rustig, eerlijk en lief voor me te zijn. Zodat ik kan gaan voor hetgeen wat mij gelukkig maakt, in alle vrijheid, dat voelt zo ontzettend fijn! Dankjewel dat jij er voor me bent, en ‘nog steeds’ moeite voor me doet, waardoor je me zo goed kent. Lieve schat; ik ben trots op jou! “Mijn” lieve, lekkere, mega intelligente man, je bent prachtig zoals je bent❤️. Dikke kus Sarah

 33. Ik ben dankbaar voor iedere dag die mij is gegeven,iedere dag is een geschenk.Ik Ben ook dankbaar om iedere dag te ontwaken met liefde, vreugde en blijheid in mijn hart,en vraag voor het slapen gaan aan de Engelen en gidsen om mij tijdens mijn slaap te leiden en te healen.En s’morgens bij het ontwaken ben ik heel dankbaar voor de begeleiding van de Engelen en voor de nieuwe dag.
  Groetjes Els

 34. Ik ben dankbaar voor al die mensen op mijn pad die mij steun(d)en en mij lieten groeien, mij een spiegel durfden voor te spiegelen. Ik ben ook dankbaar voor mijn pad en de begeleiding van de Engelen en mijn Beschermengel in het bijzonder! Ik ben dankbaar voor het leven!

 35. Ik heb eigenlijk veel mensen om op te noemen, goede mensen die mij inspireren en liefde geven en steunen het gevoel van veiligheid bij hen voelen.
  Maar ik zeg ook altijd dat ik heel dankbaar ben( dat stuur ik in mijn gedachte naar hun toe )voor een paar mensen die in mijn leven de aller moeilijkste les aan mij hebben geleerd en daardoor sta ik sterk in het leven.
  Veel Liefs Sara

 36. Wat grappig, deze week heb ik twee keer mogen reageren op een vraag om dankbaar te zijn. ik kan ontzetten mopperen en kritische geluiden laten over over allerlei zaken die mij raken en waarvan ik vind dat er op een verkeerde manier wordt omgegaan met allerlei zaken. Echter in de grond van mijn hart ben ik bescheiden en vooral ook dankbaar mens. Dankbaar dat ik kritiek mag spuien en kritisch mag en kan zijn. Dankbaar dat ik geleerd heb onderscheid te maken in goed en kwaad, dankbaar vooral aan mijn omgeving, die me, door kritisch naar mij te zijn, leerde dat er dankbaarheid is. Vooral dankbaar naar God of de kosmos dat ik dankbaar mag zijn dat ik dankzij mijn verleden ben geworden die ik ben, een mooie vrouw met al mijn gebreken al wat ik heb geleerd mezelf mag zijn en mag zijn die ik ben.

  • Hallo … !
   Wil je niet zo eng veel op mij lijken ..!? Hieruit blijkt wel weer dat er veel mensen zijn zoals jij en ik … enne… zeker iets om dankbaar voor te zijn. Ik wens je veel geluk toe, Groetjes van Marja

 37. Ik wil Harrie Annelies Lotty en André bedanken voor de fijne vriendschap die we op de camping hebben opgebouwd. Altijd klaarstaan voor elkaar en samen gezellige dingen doen. Zulke mensen zijn goud waard. Zijn nu met pensioen en kunnen samen genieten. Bedankt.❤️❤️❤️

 38. Merci, ma chere Cai, mijn liefste vriendinnetje, de belangrijkste vrouw in mijn jonge volwassenheid. Degene die me zoveel heeft geleerd, dat er meer is dan wat we zien, dat liefde het belangrijkste is en je niet veel nodig hebt om gelukkig te zijn. Die absoluut geen makkelijk leven heeft gehad, maar wel altijd samen met haar grote liefde. Die er nu helaas niet meer is en die ik nog altijd mis, maar wie altijd diep in mijn hart zal blijven. Dank je, mijn allerliefste Cai

 39. ik ben jou, Louise hay, doreen virtue, Roy Martina en zoveel mensen dankbaar voor de vele inzichten en hun hulp onderweg in de zoektocht naar mijn ware ik en in het laten stralen van mijn ware zelf. Namaste, het goddelijke in mij buigt voor het goddelijke in elk van jullie XXX

 40. Mijn man Theo, die mij in mijn moeilijkste tijd, toen ik psychotisch was, nooit heeft laten vallen, die elke dag zegt “Ik hou van je” en elke keer als ik uit de douche kom al 30 jaar zegt “Je ziet er goed uit”. Die al 2 jaar elke middag samen met mij mindfulness oefeningen doet terwijl wij samen hand in hand op bed liggen en ik mij daar elke dag steeds gelukkiger bij voel. Ik vind hem een prachtvent. En ik ben hem daarvoor heel dankbaar.

 41. Dank aan Monique die vanuit Frankrijk mij kennis liet maken met de MIR-Methode (sinds januari Mir ik trouw iedere dag)
  Dank aan de Hogere Kracht die u Mireille inspireerde!!!
  Dank aan u Mireille om deze kennis te delen aan velen die baat hebben met MIR-Methode !
  Eigenaardig maar de medicatie die ik neem begint met Mir!
  Dank aan het leven zelfs aan de *beproevingen die op onze weg komen,
  *die ons de kans bieden te groeien in aanvaarden en wijsheid!
  Dank aan alles en iedereen die wij vergeten te danken!
  Rosette

 42. Ik wil hier heel speciaal mijn man bedanken voor zijn eigen manier om zijn liefde voor mij te tonen.
  Het besef dat we eigenlijk een goed team zijn,, Hij laat mij de ruimte om te vliegen, om de ruimte te verkennen, innerlijk en uiterlijk en toch door zijn gegrond zijn, mij altijd weer met beide voeten op de grond brengt! (beeld van vliegaard en diegene die hem de kans geeft om te vliegen)
  Dit beeld heeft me wel inzicht gegeven om te beseffen wat zijn liefde voor mij betekent.
  Dank je wel Marc. Dank je wel Bernadette, Magda, Lisa en al de mensen van de IK BEN -groep
  Voor de vele soms confronterende maar ook steunende gesprekken .
  Liefste Mireille ,dat je nog lang de duizenden mensen moogt bezielen met uw liefdevolle uitstraling en het grote geschenk van de MIR-Methode. Marleen

 43. Wow!!!!! Wat zijn er veel dankbare mensen. Denk hier in donkere tijden maar eens aan terug. Dankbaar ben ik mijn overleden moeder, ze overleed drie jaar geleden op de leeftijd van 101 jaar oud. Dankbaar ook mijn vader die helaas maar 65 jaar oud werd. En ja, ook ik heb me tegen hen afgezet, om me los te maken. Inmiddels zelf 68 jaar oud begrijp ik hoe goed ze het met me voor hadden. Zij waren degenen die mij body- kracht gaven. Daar ben ik dankbaar voor. Heel erg dankbaar. groetjes Annemieke

 44. Lieve Mireille,

  In gedachten heb ik al diverse keren op jouw zo waardevolle nieuwsbrieven gereageerd. Maar deze keer “moest” ik het gewoon in het echt doen.
  Ik wil namelijk jou en jouw echtgenoot Remco in het zonnetje zetten en jullie beiden voor jullie geweldige werk uit heel mijn hart danken!

  Vanaf de 1e keer dat ik de introductievideo van de MIR-Methode bekeek, (nu ca. 2 jaar geleden, aangereikt door een goede kennis van mij), was ik erdoor geraakt.
  Heel bijzonder voor mij was toen, dat ik, die normaliter aandachts- en concentratieproblemen had en soms nog heb, vanaf het begin de 9 stappen in volgorde onthouden heb. Dit was voor mij een duidelijk teken, dat de MIR-Methode echt iets voor mij is.

  Sindsdien heeft de MIR-Methode mij heel veel gebracht. Vaak zijn het subtiele en soms ook grote veranderingen die ik waarneem.

  Daarom jullie beiden, Mireille en Remco, nogmaals heel veel DANK!

  In verbondenheid:

  Marlise

 45. Heel vaak dank ik het Universum met alle (bescherm)engelen voor de hulp die ik mag ontvangen of voor het feit dat onze jongste dochter weer veilig thuiskomt van het uitgaan, of dat onze kinderen heelhuids terugkeren van hun verre vakantieoorden, of voor de prachtige natuur, of….

 46. Hierbij wil ik heel graag mijn man bedanken voor zijn steun bij het behandeltraject bij borstkanker dat nu gaande is. Op de eerste ochtend van de bestraling lag er de fles parfum ‘La vie est belle’ voor me en hij had de al mooie verpakking op een heel bijzondere manier verfraaid. Tranen in mijn ogen. Die fles ‘het leven is mooi’ (zelfs nu!) staat voor me om er me steeds aan te herinneren.
  Verder heb ik veel aan de MIR-Methode. Het bijzondere is dat: Basisbehoefte aanvullen, daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. Nu de andere, voor zover nodig, nog. Mireille bedankt voor je inspiratie.
  Emma

 47. Lieve Mireille, het klinkt misschien egoïstisch maar ik ben dankbaar naar mezelf dat ik sterk genoeg ben om na een slopende stressvolle periode van het ziek zijn en overlijden van mijn dementerende moeder ben ik nu zover dat ik meer voor mezelf op kom en duidelijk ben voor anderen en mezelf. Ik wordt steeds sterker en dankzij de MIR-Methode zit ik beter in m’n vel. Ik ben ook dankbaar voor mijn man en kinderen en lieve zussen en broer, mede dankzij hun kom ik er doorheen.
  De nieuwsbrieven zijn iedere week leuk en leerzaam om te lezen en een verrijking. Vaak zijn ze toepasselijk op mij. Dank je!!!!!

  Lieve groet Jolanda

 48. Ik ben heel erg dankbaar voor alles wat ik in de afgelopen 7 jaar bij mijn werkgever heb mogen leren en de ontwikkeling die ik sindsdien heb doorgemaakt. Nu ik afscheid ga nemen van mijn werkgever ben ik vooral heel dankbaar voor de harmonie waarmee dit gaat en de mogelijkheid die ze mij meegeven om mijn missie verder te ontdekken/ ontwikkelen. Verder ben ik heel dankbaar voor alle mooie en krachtige vrouwen die ik op mijn pad tegen ben gekomen en nog kom en die mijn ondersteunen. Van mijn moeder tot mijn leidinggevende allemaal krachtige vrouwen op hun eigen manier. Wat mij doet beseffen dat ik dat zelf ook ben want anders zou ik niet zulke mensen aantrekken, nog een iets om dankbaar voor te zijn. Mijn leven is het afgelopen half jaar drastisch veranderd, ten goede en ik heb het gevoel dat er nog veel meer komt. Ik doopte 1 sept tot de eerste dag van mijn nieuwe leven en de afgelopen 3 dagen van sept waren alleen al AMAZING! Wat is het leven mooi en wat hebben we veel om dankbaar voor te zijn! THANK YOU, THANK YOU, THANK YOU……….
  ik sluit sowieso dagelijks mijn meditatie af met THANK YOU!

  Mireille dank voor je mooie methode en dit initiatief en iedereen dank voor het delen!.

  Dankbare groet,
  Gabrielle

 49. Ik wil graag mijn eigen zus in het zonnetje zetten en haar bedanken bij deze, voor haar lieve steun en altijd klaar staan voor mensen. De laatste jaren heeft ze geweldig voor onze moeder gezorgd, die Alzheimer had en vorig jaar is overleden. Samen hebben we mooie momenten meegemaakt tijdens haar sterven. Ook tijdens onze vader’s sterven alweer bijna vier jaar geleden. Het zijn dankbare momenten.
  En Mireille, jij zo heel hartelijk bedankt voor alles wat jij doet. Je boek is geweldig. Ik ben net begonnen erin en vind het heeeeerlijk.
  Liefs Lucienne

 50. Lieve Mireille en allen die dit lezen,

  Dankbaarheid, het geeft inderdaad een zeer warm gevoel, bedankt Mireille voor alles , gisteren heb ik nog een vriendin stap 5 en 7 laten doen bij hevige maag en darmproblemen, binnen de 5 min. was ze ervan verlost..

  Ik wandelde op de straat en kwam een jongen van een andere nationaliteit tegen met een klein kind aan zijn hand.. ongeveer 2 jaar denk ik .. het kleine jongetje stak zijn handje naar me uit en ik heb het ook even vastgehouden en gestreeld … ik ben hier zo dankbaar voor het verwarmt me helemaal.. zo dankbaar ben ik hiervoor… ik heb op face book een tekstje over dankbaarheid
  “jouw mantra is Dank je. blijf dank u zeggen, geen uitleg geen vragen, zeg gewoon Dank U en echt lieve mensen ik kan erover meespreken het is fantastisch om voor alles dankbaar te zijn en het ook te benoemen.
  Dank jullie allemaal ..

 51. Lieve allemaal,

  Ik ben Mireille dankbaar voor de MIR-Methode. Verder ben ik Edith Hagenaar ontzettend dankbaar voor haar inspirerende affirmaties en daarbij behorende artikelen elke maand weer. Deze twee grootte dingen hebben mijn enorm op weg geholpen daar waar ik nu ben. Verder ben ik natuurlijk mijn twee dochters kleinkinderen en schoonzoon ontzettend dankbaar.
  Groetjes Marion

 52. Dankbaar zijn. Ja, als ik goed bij mezelf stilsta, goed voel, ben ik dankbaar voor iedereen die mijn levenspad kruist. Vaak op het juiste moment. Bijvoorbeeld Mireille waardoor ik MIR-Methode begeleider ben geworden. Ik ben ook dankbaar voor alle mensen, groot en klein, die ik mag helpen, bijstaan en een klein zetje kan geven zodat ze weer door kunnen. Ik hou van blije mensen. Ik zou dankbaar moeten zijn voor de mensen die disharmonie in mijn leven brengen opdat ik de harmonie beter kan ervaren en hier ook mijn lessen uit kan halen. Maar dat vind ik nog best moeilijk. Ik ben ook dankbaar voor alle begeleiding die ik ‘van boven’ krijg. Ik ben dankbaar voor al mijn talenten, o.a. inlevingsvermogen en gevoeligheid, eigenlijk ben ik dankbaar dat ik ben wie ik ben met al mijn goede en minder goede eigenschappen. In ieder geval zou ik dat mogen zijn. Iedereen mag dat zijn. Aaien dus: ‘ dankbaarheid aanvullen’ .

 53. Ik voel me dankbaar naar al mijn lieve zielsgenoten die afgelopen jaren in mijn leven zijn gekomen. Wat een rijkdom, ongelooflijk. Ik ervaar jullie stuk voor stuk als een geschenk.
  Dank jullie wel lieve vrienden en vriendinnen, voor jullie vermogen je hart te openen naar me. Ik weet me gedragen in deze moeilijke tijd waarin we als ons gezin door heel veel verdriet heen gaan in alle veranderingen die er plaatsvinden momenteel.
  En dankbaar ben ik dat ik me ook vanuit hogere dimensies gesteund kan voelen.

 54. Blij ben ik met je tips, adviezen! Het brengt veel rust in mijn leven.
  Het leven is niet erg soepeltjes voor ons geweest, maar ik geniet van veel dingen.
  We hebben 4 kleinkinderen, waarvan 1 is overleden.
  Je blijft haar missen!! Maar als ik in de ogen van de andere drie kinderen kijk, kan ik toch weer genieten!
  Hun eerlijkheid, knuffels mooie gezegdes, zo puur.
  Maar ook geniet ik er van dat we nog altijd samen en samen sterk zijn! Samen lachen, veel praten en elkaar de ruimte geven, om ook je eigen ding te kunnen doen!
  Heel belangrijk. Zo heb e elkaar ook veel te vertellen.
  Mireille, heel veel succes, met het beter maken van deze wereld, mij maak je blij met al je tips.
  Warme groet julia

 55. Waar ik dankbaar voor ben zijn mijn kids van 6 en 3. Dat ze me elke dag weer een geluksgevoel geven. Dat ik elke dag hun mooie lach, liefde en warmte mag ontvangen. Maar ook dat ze zich door mij laten troosten en knuffelen. Dat ze naar me toe komen en dan zeggen “mama jij bent de liefste mama van de hele wereld”. Helemaal geweldig. Elke dag plaats ik in mijn hart alle geluksmomenten waar ik dankbaar voor ben en elke dag weer ontroert het mij. Voor iedereen een dankbare en warme groet van mij!!

 56. Lieve Bernie, vriend van vroeger. Ik heb vanmorgen het bandje afgespeeld dat je ooit voor me hebt opgenomen, met heel fijne, intense new age muziek. Ik dacht aan onze fijne vriendschap en voel nog steeds de warmte ervan in m’n hart. Ik ben je heel dankbaar voor alle rijke momenten die we samen hebben beleefd, het wel en wee dat we hebben gedeeld, en ons malle toneelspel als we onderweg waren. De humor was een vast onderdeel van onze ontmoetingen en we hebben héél wat afgelachen! Als ik jouw muziek hoor, wordt die dank-baarheid en rijkdom extra benadrukt. Vaarwel lieve vriend! Waar je ook bent, je houdt altijd dat speciale plekje in m’n hart.
  Je ouwe makker, Joke

 57. Lieve mensen,

  ik ben mijzelf dankbaar dat ik de MIR methode tot mijn eigen Lieve methode heb gemaakt. Ik ben Mireille dankbaar dat ze mij geleert heeft dat ik het zelf kan.

  Liefs, Brigitte

 58. Ik wil heel graag mijn lieve zuster Gerda in het zonnetje zetten, dat heeft zij dubbel en dwars verdiend. Zij die altijd klaar staat als je haar nodig hebt, wil haar bedanken voor alle wijze raad en voor haar positiviteit, jij die er altijd bent om in te springen in moeilijke tijden vooral bij onze hoog bejaarde ouders wat heel intens was en is. Lieve Gerda bedankt dat jij er bent…je bent echt een kanjer van een vrouw!

 59. Beste Mireille.
  In de eerste plaats wil ik u bedanken omdat ik door u de MIR-Methode kan doen.Ook omdat u mij zoveel tips geeft.Vervolgens wil ik mijn dochter en 2 vriendinnen bedanken omdat ze mij mentaal heel veel steunen.Alsook mijn therapeute en dokter,mijn 2 kleinkinderen en hun papa en nog veel andere mensen.DANKJE,DANKJE,DANKJE ALLEMAAL.
  Hartelijke dank en groetjes,
  co

 60. Zoëven het overlijden vernomen van Christiane Beerlandt en van Wayne Deyer …
  Daar word ik even stil van … Bedankt voor wat jullie betekend hebben.
  Al denkt een mens soms dat grote persoonlijkheden als zij onsterfelijk zijn.

  • Beste Gerda,
   Dat wist ik nog niet. Jee, het zijn wel grootheden die nu overlijden. Ik ben dankbaar, samen met jou, voor alles wat ze ons aan wijsheid hebben nagelaten. Dankjewel voor het delen van je bericht.
   Groetjes, Mireille

 61. Ik ben dankbaar dat ik door de MIR-Methode mijn ouders enorm ben gaan waarderen en compassie voel met was zij hebben meegemaakt. Ik was altijd de vertrouwenspersoon van mijn moeder en wij hadden een haat-liefde verhouding. Nu begrijp hoe het zover is kunnen komen dat ze niet aan mijn verwachtingen kon voldoen en hoe zij zichzelf zo heeft weggecijferd. Ze heeft er eindelijk over gesproken en ik herinner mij dat ze jaren in bed mijn zelf-gebreide kol heeft gedragen die ik gebreid had op school toen ik de leeftijd had van 10. Ik ben ook dankbaar voor lieve Tosca een vrouw die via marktplaats telkens mijn boeken wist te vinden die ik te koop aanbood en ze van mij overnam zonder af te dingen. Geweldig vind ik dat. Ik ben ook dankbaar dat als ik hulp vraag de engelen, beschermengel, gids mij te hulp schiet. Daarmee wil ik zeggen dat ik vertrouwen kan hebben in een goede afloop.

 62. Beste mevrouw Mettes,
  Elke dag na dat ik de MIR-Methode twee maal heb gedaan, bedank ik u omdat u deze methode ontwikkeld heeft en ze zomaar met ons deelt.
  Ik draai me dan richting Nederland (woon omgeving Brussel), spreek het dankwoord uit en blaas dan zachtjes mijn dankbaarheid uw richting uit. Voor mij hoort dat ritueel bij het afsluiten van de MIR-Methode.
  P.S.Twee jaar geleden heb ik twee maal een persoonlijk consult bij u gehad in Apeldoorn. Dat is onvergetelijk. Ook daarvoor ben ik u nog steeds dankbaar.
  Alle goeds en hopelijk eens tot op een lezing in het Brusselse.
  Gerda

  • Beste Gerda,
   Ik herinner me u nog goed! En ook de overheerlijke superlange verse sperziebonen uit de moestuin van uw man! Dankuwel voor alle hartelijke woorden en ‘blaaskusjes’ uit Brussel! Ik verheug me erop u nog weer een keer te ontmoeten. Ik kom vast nog weer naar Vlaanderen toe!
   Groetjes, Mireille

 63. Ik dank alle mensen die tot nu toe op mijn pad gekomen zijn en van wie ik kon leren. Ik dank in het bijzonder mijn zielevriendje Kris waarmee ik al vele bijzonder aangename momenten heb beleefd. Kris, Bedankt voor de Diepgaande Vriendschap! Hartegroetje, Lut

 64. Ik zou graag Nadine, MIR-Methode begeleidster uit Vlaanderen, in de bloemetjes willen zetten. In haar praktijk, De Vlinder, komen alle puzzelstukjes samen. Nadine, door je goede zorgen en wijze woorden voel ik me zoveel beter. Je hebt me echt verder op weg geholpen. Ik kijk al uit naar onze volgende afspraak. Lieve DC

 65. Bedankt Mireille dat ik dit alles mag ervaren.op het ogenblik een moeilijke periode .Ook bedank ik mijn zus die mij hier goed bij sta, met inzicht in het leven te geven.Al is het zeer moeilijk om zelf op te lossen .
  Verder veel liefs die dit leest

 66. Ik zet in het zonnetje : Jou natuurlijk voor de handreiking van de prachtige MIR-Methode en…mijn beschermengelen/gidsen,die er altijd voor me zijn en die me de juiste ingevingen geven/de juiste – voor mij goede- weg wijzen!Onmisbaar zijn ze…

 67. dankbaar zijn voor de liefde van mijn wijze vrouw met ik samenleef,voor al die mensen die je inspireren door te gaan met je levensmissie,voor al die kansen om liefdes energie door te geven,voor al die zielen en mensen die bewust of onbewust mij doen groeien

 68. Bij deze wil ik ook nog graag alle mensen bedanken, oudere maar vooral ook heel veel jongere, die zich vrijwillig inzetten bij de zware taak de vele vluchtelingen een helpende hand te reiken, soms letterlijk, een veilige haven te bereiken, voor henzelf en voor hun kinderen. Ik ben dankbaar dat er nog zo heel veel lieve, invoelende mensen zijn die bereid zijn anderen te helpen, hoe en waar dan ook ter wereld. DANK JULLIE WEL LIEVE SCHATTEN!!

 69. Ik ben heel dankbaar dat ik nu weet dat ik tijdens de zwangerschap een tweelingzusje had. In de vierde maand heeft ze mij verlaten.Ik heb haar mijn hele leven erg gemist en was soms heel verdrietig.Lieve groet Mariet

 70. Dankjewel Mireille dat je op m’n pad mocht komen en tevens aan Cindy Pauwels voor haar fijne en ondersteunende begeleiding tijdens de coach-sessies.
  Aan Wilfried, Magda en Christine voor de mooie inzichten die ik via hun kreeg afgelopen zaterdag.
  Dankjewel universum en moeder aarde voor alle steun in het loslaten van het verleden.
  Wis N.

 71. Over dankbaarheid:

  “Een lichtstrijder vergeet nooit om dankbaar te zijn. Tijdens zijn strijd kreeg hij hulp van de engelen. De hemelse machten arrangeerden alles zo dat hij in staat was het beste van zichzelf te geven. Daarom knielt hij bij zonsondergang en bedankt de Beschermende Mantel die hem omhult.
  Zijn kameraden zeggen: ‘Wat een geluk heeft hij toch.’ Maar hij weet dat ‘geluk’ is om je heen kunnen kijken en je omringd zien door je vrienden: want door hun woorden hebben de engelen zich verstaanbaar kunnen maken.’ – Paulo Coelho

 72. Dankjewel voor dit bericht. Ik heb de afgelopen heel veel hulp nodig gehad na een gebroken enkel. Tijdens het leZen heb ik besloten dat ik voor alle lieve mensen die mij geholpen hebben een lekkere maaltijd ga koken. Het kan nog even duren voordat ik het helemaal zelf kan maar een opzetje is er. Dankzij jou!
  Bedankt. Iwona

 73. Dank je wel, Esther Roijmans! Jij kwam een aantal jaren geleden op mijn pad toen je paardrij-les wilde van mij. Geen flauw idee dat jij deel ging uitmaken naar het vinden van mijn pad. Tijdens een les duwde jij me een kaartje in mijn handen van de MIR-Methode. En nu,na meerdere protocollen, goede gesprekken en jouw humor, heb ik jou leren kennen als een zeer integere MIR-Methode therapeut, een toffe ‘lesklant’, een mooi mens die graag tot de kern komt zonder bla,bla met twee voeten op de grond & één van de personen die mij zelfvertrouwen heeft gegeven om mijn missie, mijn eigen bedrijf te starten. Ik ben blij dat ik je ontmoet hebt en dat je in mijn leven bent. Lieve groet, Ellen

 74. Hallo Mireille,

  Ik wil graag jou en alle therapeuten bedanken die verder durven te kijken en ook doen dan de reguliere geneeskunde. Onder andere Roos die mijn in contact bracht met de MIR-Methode en Corinne die mijn inzichten nog meer verruimde en meer. En natuurlijk ook mede door 5 weken MIR-Methode en middels jouw warme uitleg daarvan, merk ik dat ik meer en meer in mijn ‘goede pak’ kom te zitten. Ik heb slechts één kaartje van je, maar als ik er meer had zou ik ze als zoete broodjes uitdelen. Hoe kom ik aan jouw kaartjes? Nogmaals hartelijke dank.
  Heel veel liefs 🙂

 75. Ik dank Mireille en Lisette. Na het artikel gelezen te hebben over de MIR-Methode in de Happinez ben ik begonnen deze toe te passen in mijn leven, in oktober is dit twee jaar. Voor mij heeft het een heilzame werking.
  Dank jullie beide, liefs Emma

 76. Mijn Man zet ik in het zonnetje we hebben veel geleerd samen,
  Mijn oudste stiefdochter Mel wil ik ook in het zonnetje zetten we hebben veel geleerd samen en als laatste mijn lieve buurvrouw Dionne die mij de MIR-Methode heeft verteld DANK JE WEL xxxxxxx

 77. Ik dank Jos, die 14 dagen geleden overleden is en aan wie ik veel te danken heb. Hij heeft mij bevrijd uit een heel benauwende en knellende thuissituatie, waardoor ik de kans kreeg mijn eigen leven te gaan leiden. Het is al ruim 40 jaar geleden, maar het was een cruciaal moment in mijn leven. Jos, bedankt, ook voor de moed die jij toen toonde!

  Ankh

 78. Ik wil mijn dochter Esmee in het zonnetje zetten, omdat ze zo’n lieverd is en zo’n sterk meisje. Het laatste jaar was het voor ons een hectisch en heftig jaar en nu is ze voor 5 maanden in het buitenland.. weer afscheid nemen… valt niet mee..

 79. Beste Mireille,

  Niet zo vaak reageer ik maar dit keer vind het een bijzondere gelegenheid
  om mijn schoonzus in het zonnetje te zetten.Mijn broer heeft 8 jaar geleden zware herseninfarcten gehad en mijn schoonzus zorgt voor hem dagelijks thuis.
  En a.s. zaterdag zijn ze 50 jaar getrouwd en dat is toch wel dank je wel op zijn plaats.
  Ook wil ik jou in het zonnetje zetten Mireille voor alles wat je ons aanbied. Aan alles kan ik niet meedoen maar ik lees alles wel goed door wat ik aangereikt krijg en probeer daar iets mee te doen.
  Met een hartelijke groet,Jo

 80. Graag wil ik Sonja bedanken. Vorige maand heb ik haar ontmoet. Op een warme zomeravond,én in leuk gezelschap, hebben we over van alles en nog wat gepraat. Onlangs kreeg ik een leuk mailtje van haar. Daarin vermeldde ze ook de MIR-methode. En ze zei, indien ik dit wou, dat ik meer info kon vinden op het internet. Dat heb ik dan ook opgezocht en ik was blij verrast over de leerrijke,beknopte en eenvoudige aanpak. Sonja, bedankt voor de fijne ontmoeting en om me de info door te sturen.
  Deze reactie bewijst dat ik jouw voorstel met open hart heb aangenomen! Astra.

 81. Ik ben op dit moment het MIR-Methode boek aan het lezen en ben jou,Mireille, dankbaar dat je dat geschreven hebt.
  Het is hier en daar duizelingwekkend.
  Waar wij tot in staat kunnen zijn ! Geweldig !
  Als ieder dit boek leest ,er in gelooft,en het goede ermee doet ,wordt het toch een betere wereld.
  Dat kan niet anders.

  • Beste Henriëtte,
   Dankjewel voor je hartelijke woorden over mijn boek! Ja, ik ben het helemaal met je eens: gewoon veel mensen inspireren en we veranderen samen de wereld. Het is iets dat werkelijk mogelijk is. Fijn dat jij het ook zo ziet!
   Groetjes, Mireille

 82. Sinds 2 jaar heb ik de voor mij liefste man op de wereld gevonden. Dingen die mij in mijn vorige relatie werden verweten, zoals gebrek aan intimiteit, kosten bij hem geen enkele moeite. Hoeveel ik om hem geef laat ik af en toe met een kaartje aan hem weten, buiten het feit dat ik het hem iedere dag vertel of laat voelen.In het begin weet je niet wat je overkomt als jezelf geven blijkbaar niet zo moeilijk is, omdat je de blokkade niet ervaart. Ik hoop heel oud met hem te worden.xxxxx

 83. Wat mooi alle dankbaarheid in mensen te lezen……dat roept dankbaarheid op in me; ik leef al zo lang dat het teveel is om op te noemen, hoewel ik, als velen, het eerst aan jou dacht,Mireille-lief,om te kiezen, bij deze sluit ik me aan bij wat er al gezegd werd. Verder noem ik mijn ouders, man en kinderen, die mij veel leerden en leren; ja,ook voor de moeilijkheden die er waren kan ik dankbaar zijn, want ik groeide erdoor. Daarnaast gaat dat verder door wie in mijn leven kwamen en komen op allerlei manieren. Bijvoorbeeld schrijvers van poëzie, boeken over bewustwording, die verschillende paden lijken, maar in feite samenkomen bij waar het werkelijk om gaat ! Daar ben ik dankbaar voor. José

  • Beste José,
   Ja, dat is wat ik ook telkens voel: al die dankbaarheid tussen mensen, dat doet wat met me. Daarom vind ik het super dat zoveel mensen hier iemand in het zonnetje zetten. Fijn!!
   Groetjes, Mireille

 84. voor al mijn vrienden die mij in deze moeilijke periode bij het verlies va een vriend gesteund hebben:
  “Dank je wel geleende schouders, dat ik even leunen mocht ,dat ik even klein mocht wezen,
  dat een hand de mijne zocht!
  Ook aan jou Mireille ,dank voor alles wat jij onvoorwaardelijk schenkt aan anderen

 85. Ik ben mijn zoon dankbaar voor wat hij mij heeft gegeven in zijn leven. Hij is vanaf de zwangerschap een gids die ervoor zorgt dat ik een prachtige weg in ben gegaan. Een weg waarbij ik, door zijn aanwezigheid in ons gezin, steeds weer nieuwe elementen ontdekt. Zijn beperkingen hebben ervoor gezorgd dat er een hele nieuwe wereld voor mij open ging. Nu staan we voor een nieuwe hobbel maar ik weet zeker dat zijn aanwezigheid op aarde ervoor zorgt dat onder deze hobbel een prachtig nieuw geschenk lig. Lief kind, ik hou van je met heel mijn hart.

 86. Beste lezers,

  Bij deze wil ik de schrijfster Barbara Constantine in het zonnetje zetten.
  Zij schreef de roman “Waarom Ferdinand niet lang alleen bleef ?”.
  Over een ontwikkeling van een aantal mensen die op eenvoudige, doch constructieve wijze een woongemeenschap gaan vormen, die ontstaat vanuit hun levenssituatie en vooral een praktische en ruimhartige instelling hebben, die allen ten goede komt. Vele moeilijke items in een mensenleven komen er aan bod. Van zowel in een moeilijke situatie geboren worden tot in een moeilijke situatie oud(er) worden.
  Je raakt ontroerd en wordt er vrolijk van hoe zij moeilijke groeiprocessen bij een ieder beschrijft.
  Het gaat over solidariteit tussen verschillende generaties.
  Er is een franstalige site (solidarvioc.com) die bezocht kan worden.
  Helaas bestaat er nog geen nederlandstalige site “Samen oud”.

 87. Ik zet vanavond mijn eigen echtgenoot in het zonnetje. Weet nog niet hoe. Na 42 jaar huwelijk vergeet je dat wel eens. Ten onrechte.

  • Beste Truus,
   Wat leuk! Ik ben benieuwd wat voor verrassing je voor hem maakt!
   Veel plezier!
   Groetjes, Mireille

  • een etentje is altijd leuk met een goed glas wijn of gewoon een kaartje ,wetend dat je eraan denkt
   ik ben alleen en hou de romantiek in eren! Proficiat en ik hoop dat jullie nog vele mooie jaren mogen ervaren ,al is er overal eb en vloed
   lieve groetjes

 88. Ik wil mijn vriendin Irma bedanken voor de vele manieren dat ze er voor me was en is, terwijl ze zelf het nodige voor haar kiezen heeft gekregen. Ook veel dank aan Dick en Simone waar ik dag en nacht een beroep op kan doen en die me regelmatig verrassen met een bakje eten. Natuurlijk ben ik dankbaar voor mijn zoon en schoondochter en mijn twee prachtige kleinzoons. Jammer dat ze zo ver weg wonen. Tot slot wil ik iedereen bedanken die als een warme deken om mij heen zijn gaan staan, toen ik nu 35 jaar huwelijk van de een op de andere minuut werd ingeruild voor een oude jeugdliefde. Ik ben dankbaar voor al het goede en minder goede dingen tijdens mijn huwelijk en zou mijn ex daarvoor willen bedanken, al doet me dat tegelijkertijd heel veel pijn.

  • dat ken ik , weet da alles een betekenis heeft ,ondanks we het zelf moeilijk kunnen begrijpen , het verdriet dat we kennen , liefs van een onbekende voor jou

 89. Dankjewel aan alle mooie mensen, die in mijn leven zijn of zijn geweest. Want ook al beschouw of beschouwde ik hen niet altijd op het moment als een zegen. Achteraf ben ik altijd dankbaar voor de wijze lessen, die ik heb mogen ontvangen en dus eigenlijk ook al die liefde. Ik zie nu steeds meer de zegeningen in het NU. Dus Dankjewel allemaal voor mijn groei als mens, als ziel en ik hou van jullie.

 90. Lieve Mireille,
  Dank je wel,dat je er bent.Voor alles wat de MIR-Methode mij tot
  nu toe heeft gebracht aan in-zichten,gezondheid,eigen LIEFDE en waardering.
  Dank ook aan het universum voor de Liefde,de kracht de wijsheid het Licht en de begeleiding.Dank voor alle situaties en mensen op mijn pad(niet altijd de leukste maar wel wat ik nodig had/heb om te groeien).Dank ook voor alle LIEFDEVOLLE mensen en dieren die me de kracht gaven om door te gaan.Met name:mijn vader,moeder,oma,opa,leerkrachten,schrijvers w.o.Christiane Beerlandt( 18 juni j.l.heeft haar ziel haar lichaam verlaten)en mijn katten.En dank aan mijn innerlijke ZELF dat ik mag zijn.IK BEN DIE IK BEN.Liefs v.Marja

  • Beste Marja,
   Dankjewel voor je hartelijke woorden aan mij! en dankjewel voor je wijsheid die je inmiddels al vergaard hebt!
   Groetjes, Mireille

  • ik wist niet dat Cristiane overleden is ,ik heb ze ook persoonlijk gekend , en heeft ook vele mensen geholpen met haar inzichten
   ja , ik geloof erin ,als jouw tijd daar is , kunnen we het niet tegen houden
   dus carpe deum ,al is het soms wel moeilijk die woorden in daden om te zetten

 91. Dank aan al mijn lieve vriendinnen (sommige al ruim 50 jaar) ,die er altijd zijn in mijn ietwat lastige leven.

  Een grote ode aan SHE

 92. Graag bedank ik het leven zelf, vanwege al het mooie dat in mijn leven is gekomen, juist op de momenten dat ik het niet meer verwachtte. Ik dank mijn broers en zussen voor hun aanwezigheid en steun door de jaren heen, ook wanneer het niet uitkwam! Mijn zusje Irene in het bijzonder voor wie zij is en wat ons zo herkenbaar maakt voor elkaar. Mijn oudste zus Antoinette bedank ik omdat ze er op haar manier voor ons was, op een heel moeilijk moment, altijd zichzelf gebleven in haar rol van oudste zus ondanks haar eigen verdriet. Mijn zusje Jacqueline omdat ze spontaan aanbood dit jaar 2 weken voor onze Boyd te zorgen in de vakantie. Misschien moet ik de anderen wel bedanken voor het feit dat ze me een spiegel voorhouden, al is dat soms heel moeilijk of pijnlijk. Ik bedank de MIR-methode, de Zenmeditatie en de wijsheid der jaren die mij gebracht hebben waar ik nu ben. Ik bedank mijn ochtendmaatjes voor alle vrolijkheid en de zon dat ze elke ochtend zo prachtig opkomt! Ik bedank mevrouw Dalhoeven voor haar ‘gratis’ hulp bij alles. Gouden mensen allemaal!!

 93. Hallo allemaal,
  Ik wil iedereen bedanken, die ik liefde kan geven en waarvan ik liefde kan ontvangen. Dit is de leidraad in mijn leven. Dat ik door inspirerende mensen en boeken mag groeien. Ik dank mijn omgeving voor de kleine, maar ooh zo grote geschenken in de vorm van aandacht en respect.
  Ik dank Moeder Aarde voor zoveel moois, waar we van kunnen genieten. Zo kan ik wel blijven doorgaan. Ik ben een heel dankbaar mens.
  Groetjes Maria.
  Jarenlange fan van Mireille en de MIR methode.

 94. Ik zet mijn beste en betrouwbaarste vriendin Marian in het zonnetje.
  Eindelijk kreeg ik een mens in mijn leven die zich betoonde als onvoorstelbare ondersteuning. Ik heb haar nooit ontmoet en toch kan ik via de mail alles zeggen en krijg dan ook de woorden terug die mij weer kracht geven. Een onbekende Engel in mijn leven die mij al meer dan 2 jaar mailt.
  Maar ze bestaat echt en zal dit lezen. Ik wens jou Marian met je eigen zware taken vele jaren van zegeningen en gezondheid .
  In dankbaarheid
  Marion

  • Nou lieve Marion,
   Wat lief van je om mij hier in het zonnetje te zetten.
   En …… ik vind jou ook geweldig hoor, wat je allemaal in het leven al voor elkaar hebt gekregen, en hoe je nog steeds zo goed bezig bent !
   We gaan er toch voor !
   Marian

 95. Ik ben ook mijn man dankbaar die vanuit zijn onvoorwaardelijke liefde voor mij al die jaren is bijgestaan, en ondanks dat we een jaar uit elkaar waren zodat ik onvoorwaardelijk van mezelf ben gaan houden nu weer bij elkaar zijn en een zeer verrijkt leven samen mogen ervaren. Liefde voor het systeem! Wendy

 96. 2015 is het jaar van dankbaarheid. Ik las ’29 Geschenken’ van Cami Walker (en gaf ook 29 dagen lang) en ‘Elke dag een glimlach’ (over bedanken) van John Kralik. En nu Mireille’s bericht. Als je iedere dag bedenkt welke persoon je kunt bedanken voor haar/zijn inbreng in je leven en dat ook regelmatig doet, word je blij, gaat er van alles ‘rollen’ en zie je veel méér ‘dingen’ waarvoor je dankbaar kunt zijn. Het leven kan moeilijk zijn, maar als je er voor open staat, zie je dat er altijd iets is om dankbaar voor te zijn. En dat geeft lucht.

  • Beste Elise,
   Ja, het boek van 29 geschenken heb ik wel gelezen, maar ik heb de 29 dagen niet vol gemaakt. Maar weer eens opnieuw beginnen! En het boek van John Kralik ga ik ook lezen. dankjewel voor de tip!
   Groetjes, Mireille

 97. Er zijn in het speciaal 3 hele bijzondere mensen die in de afgelopen 23 jaar mij geholpen hebben met Reiki/Bach en opstellingen mijn stem/gezicht een plek te geven wat er niet mocht zijn. Jacqueline Blommers, Nienke Binkhorst en Micheline Bertrams, mijn dank is groot! Jullie hebben een plek in mijn hart gekregen! Wendy

 98. Er is veel om dankbaar voor te zijn…..maar het meest dankbaar ben ik dat mijn beide dochters dit afgelopen jaar moeder mochten worden, en mijn man en ik opa en oma.

  • ja ,dat gevoel ken ik
   ondanks alles wat er gebeurd in jouw leven is het een geschenk kleinkinderen te hebben , ze zijn nog zo onvoorwaardelijk lief en onschuldig!
   hopelijk mogen ze een vredevolle leven tegemoet gaan ,want de wereld is zo onbegrijpelijk

 99. Waar ik dankbaar voor ben? Nou dat is nogal wat. Maar 1 springt er toch wel voor me uit. En dat is mijn vriendin Lisette Vissers, die mij een aantal weken liefdevol heeft opgenomen in haar huis, toen ik niet meer thuis kon vertoeven door een depressie. En dat besef was er bij mij al dat materie niet belangrijkste is in het leven maar juist warmte en liefde. Iets voor een ander mogen betekenen. Familie en vriendschap. Verleden jaar een man ontmoet die mij de ogen heeft geopend en mij deed beseffen dat ik nog met stukjes aan de gang moest. Ook die is voor mij goud waard. Gelukkig gaat het met mij nu een fiks stuk beter en doe ik nog dagelijks de MIR methode. groetjes van yvonne

 100. Veva ik ben dankbaar dat ik je heb mogen ontmoeten,dat je tijd neemt om naar me te luisteren,altijd weer opnieuw.Ik blijf hangen in een situatie die ik vasthoud,het is een automatisme waar ik me vrij van wil maken.Er is nog veel te doen.Liefs Wilma

 101. Ben pas enkele weken gestart met de MIR-Methode ,kan er nog niet zoveel over zeggen,ben wel heel dankbaar voor al de mensen om me heen ,mijn man ,mijn kinderen ,familie en vrienden die mij nu door een moeilijke periode helpen.heb last van hyperventilatie en angstaanvallen , wordt goed begeleid door de huisdokter de kinesist en de psychologe. Ook ben ik anders gaan eten ,heb hier een Voedselagente voor gecontacteerd omdat mijn Yin en Yan uit balans is .Ik ben er nog niet ,moet leren loslaten ,wil zelfs iedereen graag helpen . Nu ben ik op en punt dat ik moet leren van mezelf te houden , in deze moeilijke tijd leert men wel je echte vrienden kennen en tegen deze personen ,ook mijn man ,kinderen ,mama,papa,broer en zussen, zeg ik dank je wel voor de steun…..

 102. He Mireille,
  Natuurlijk wil ik jou bedanken voor het ontwikkelen en aanreiken van de MIR methode. Het werkt.
  Maar daarnaast wil ik een van mijn twee kinderen met wie ik vaak bots,mijn spiegelkind-dochter, bedanken dat ze mij de gelegenheid geeft om haar spiegelmoeder te zijn en steeds weer haar hart opent. Ik zal je koesteren, dochter, zo veel als ik kan.

  • Beste Anoniem
   Jeetje wat een wijsheid!!
   Wat mooi verwoord!!
   Je spiegel dochter die jou een spiegel voor houd waar jij heel goed in kijkt, en je les uit haalt
   Het is namelijk zo makkelijk om te zeggen het ligt aan die ander.
   Mooi hoe zij haar hart steeds weer open stelt voor jou.
   Lieve anoniem dit is wat je zelf hebt gedaan door zo’n lieve spiegel moeder te zijn.
   Liefs Corrie

   MIR-Methode begeleider in Uithoorn

 103. Als ik de 9 stappen heb gedaan aai ik als 10 de stap nog 3 x dank je wel, dank je wel, dank je wel. Ik vind dit een mooie aanvulling op de 9 stappen en wil op deze manier mijn hele wezen bedanken dat het zo hard voor me werkt!

 104. Dankbaarheid…..ik ben voor zoveel dankbaar, voor mijn lieve vrienden die er altijd voor me zijn, voor mijn broer en mijn pa, voor mijn gezellig nest, voor mijn trouwe honden, voor mijn goede buren, voor de mooie omgeving waar ik woon, voor mijn vrijheid, voor de mogelijkheden die ik krijg, enz, maar momenteel ben ik uitzonderlijk dankbaar voor de bijzondere man die me weer op mijn eigen pad gebracht heeft, die me helpt terug mezelf te worden, die me weer mijn passie laat leven, nl de kunst: ik ben zo dankbaar dat ik gisteren weer een prachtig werk heb kunnen creëren!!!! En ik ben ook oprecht dankbaar dat hij me hierdoor ook weer leert mijn hart te openen…… DANKJEWEL!!!!!

 105. Dankbaar voor mijn leven, gekregen van mijn bron en ieder die op mijn pad heeft gelopen goed of kwaad heb ik veel van geleerd. Dank aan al mijn dierbare voor de liefde die mij is gegeven dank Mireille dat je op mijn ppad bent gekomen en voor wat ik heb mogen leren en nog leren mag, dank aan iedereen om mij heen, dank en dankbaarheid aan mijn bron voor mijn goede leven wat mij is gegeven.

 106. Hallo Mireille, ik zit nog volop in de mallemolen met mijn gevoelens, en weet zo gauw niet of ik wel iemand dankbaar kan/ moet zijn……..
  Tja, mijn man Ricardo, die ondanks alles van me blijft houden….de schat, heeft zelf genoeg problemen……..(We doen beide de MIR methode)
  Mijn coach Francisca de Grijs, die mij healings geeft en me laat praten, over wat mijn diepste beroert…..Mijn voormalige buurtjes, de familie V., Sonja en Kimberley, die mij meehielpen weer contact met mijn dochters te krijgen…wat overigens niet gelukt is, de dames wensen geen contact met hun moeder……….:( en ook jou natuurlijk Mireille, met je ondersteunende teksten en de reacties daarop!!!!! Bedankt allemaal!!!!!!

 107. vaak weet je niet altijd waar je dankbaar voor mag zijn, mar in het onbewuste is er altijd wel het gevoel. Aan het eind van de dag, zo ‘s avonds is het moment om te zeggen / aan je zelf te vertellen dat je dankbaar mag zijn?!

 108. Ik wil mijn echtgenoot bedanken.
  Na een operatie waardoor ik plotseling in de overgang kwam vond ik het moeilijk om mezelf te hervinden. En nog valt het niet altijd mee.
  Hij is er altijd voor mij, niets is hem teveel. Ik ben zo dankbaar dat wij binnenkort ons vijfendertig jarig huwelijk mogen vieren, samen met onze kinderen.
  En ik hoop dat we nog heel veel leuke en gezellige jaren voor de boeg hebben!

 109. Lieve Mireille,
  Ik wil jou heel hartelijk bedanken voor je prachtige boek!
  Stevige, kernachtige taal! Ik ben het in alles met je eens.
  Dank je wel. Ik ben echt heel blij dat je ideeën, de manier waarop je naar het leven en de wereld kijkt door heel veel mensen worden gelezen. Er is zoveel gaande in de wereld. Er is zoveel aan het veranderen! Ik ben al ruim 4 jaar bezig me te interesseren.
  Liefs, Johanna.

 110. Ellij Rooijakkers wil ik bedanken. Zij heeft mij met N.A.E.T van mijn tientallen voedselintoleranties afgeholpen.
  Ellij, dat deed je met een warm hart. Zoekend naar oplossingen voor hartnekkige zaken. Ook heb je me van mijn ‘poor little me’ afgeholpen. Je hebt me ook weer op het pad van de MIR-Methode gezet. Ik ben je zeer dankbaar. Het gaat heel goed met mij. Irene

 111. dankbaar ben ik voor de voorzienigheid, voor alles dat er is en dat steeds wordt aangereikt – zoals een appel aan een boom hangt, klaar om geplukt te worden!

 112. lieve Mireille, ook ik kwam via Happinez in contact met de MIR-methode en wist dat dit klopte voor mij. Eigen-liefde en waardering is de basis van alles, van waaruit je ook liefdevol naar anderen kan toestappen. Ik probeer zo goed als dagelijks mijn dankbaarheid uit te spreken. Het is als een soort gebed voor mij en ik krijg er zoveel voor terug! Ik spreek zelfs mijn dankbaarheid uit voor wat moeilijk loopt in mijn leven omdat ik op deze manier mijn moeilijkheden ‘verwelkom’, maar meer nog de uitdaging en de groeikans die ze voor me inhouden. Ik ben ondertussen wél een vijftiger Mireille 😉 en ben zo fier én dankbaar om in deze levensfase te mogen vertoeven! Ik wil hier héél speciaal mijn man bedanken. We zijn bijna 26 jaar gehuwd en onze relatie is niet over rozen gegaan!!! Ik heb zo vaak getwijfeld aan mijn keuze omdat wij zo anders zijn. Meer dan ooit besef ik nu dat dit ‘anders-zijn’ mij heeft geholpen om zoveel over mezelf te leren, me heeft uitgedaagd om telkens opnieuw te kiezen voor mijn eigen pure waarheid en samen een gezond evenwicht te vinden. Dank je wel liefste keppe omdat je er al die jaren bent blijven ‘STAAN’, als een ‘rots in de branding’! Ik heb zoveel leermeesters bezocht en gelezen maar jij bent de grootste van allemaal!!! Dikke mercie voor het geschenk van jouw leven en voor de prachtige geschenken van onze 2 kinderen! Met een onnoemelijk liefdevol en dankbaar hart! An

  • Je Zijn kunnen ontdekken ,het mooiste wat er is ,het gaat niet altijd over rozen ,echter ,wanneer we weten wie we echt zijn ,en ons zelf kunnen Zijn ,in al onze chaos ,daar kunnen we dankbaar voor zijn!

 113. Ik bedank de SCHEPPENDE KRACHT in mijzelf, dat er zoveel bijzondere mensen en voorvallen op mijn pad verschijnen! Mensen zoals Mireille en Pamela Kribbe ( schrijfster van zeer waardevolle en hoopvolle boeken ) Dankbaar dat ik in deze tijd mag leven en dat ik naast alle ellende ook zoveel mooie en positieve dingen zie gebeuren.
  Dankbaar dat ik in de gelegenheid ben om mijn dagelijkse boodschappen te kunnen doen . Dankbaar aan vele mensen met wie ik over deze dingen kan praten.enz.enz. enz!
  ALLES en IEDEREEN………REUZE BEDANKT!!!!!!!

 114. Liefste papa,

  Ik ben je zo dankbaar dat ik bij je mocht wonen na mijn scheiding.
  Jij hebt het mogelijk gemaakt dat ik een nieuw, goed leven hebt voor mezelf en mijn meisjes.
  Ik zie je graag en ik ben je zo dankbaar!
  Ik wens je nog vele, gezonde en intense jaren!
  x kat

 115. Ik ben dankbaar dat ik kan genieten van alles waarmee ik in aanraking kom, en dat ik bewuster ben geworden, om die dingen ook te kunnen zien.
  Voor degene die in mijn leven zijn gekomen en die nog zullen komen, waarbij ik kan leren wie ik ben. Dat ik ook dankbaar ben om te voelen hoe mooi eigenlijk alles is, dat ik dat vroeger nooit gevoeld heb. Dat ik nu pas kan beseffen dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn leven en dat ook ben gaan nemen. Dat ik in deze tijd geboren ben, en gezond ben. En dat mijn leven nu heel erg fijn is samen met de mensen die in mijn leven passen.
  En dat het universum mij heeft geholpen in goede en slechte tijden.
  Else

 116. Ik ben mijn schoondochter en zoon dankbaar voor mijn prachtige kleindochter Daphne ,die afgelopen maandag ter wereld kwam

  Groet ,

  Trotse oma Tineke

 117. Ik zet mijn zusje Ada in het zonnetje. Zij heeft het op dit moment erg druk met oppassen op haar 3 kleinkinderen, terwijl haar enige tante binnenkort opgenomen moet worden in een verzorgingshuis. Daar moet zij samen met haar man alles voor regelen dat heeft zij haar tante beloofd.
  Altijd staat zij voor iedereen klaar, haar deur staat altijd open. Zelfs als ze zelf ziek is loopt ze nog voor anderen te zorgen. Zij beurt je op wanneer je in de put zit met haar woorden en daden.
  Allerliefste Ada, dit is voor jou. Ik hou van je❤️. Liefs van je zusje

 118. Voor heel veel zaken in het leven ben ik dankbaar. Dank aan mijn man die mij iedere dag steunt liefde geeft en mij vertrouwen in het leven heeft laten houden, de kracht in mijzelf heeft laten zien en vooral dat ik een mooi en lief mens ben. Dank ook aan Marieke ik heb haar mogen opleiden tot verpleegkundige en nu is zij een mooie tbuiszorg organisatie aan het opbouwen met zorg zoals zorg is bedoeld en het mooie is ik mag haar bij staan. Straks mag ik bij haar komen werken om mensen op te leiden in het vak verzorgende en verpleegkundige. Andere organisaties (grote) wilden mij niet meer om mijn leeftijd 56 lentes, maar zij ziet mijn ambities en mijn inspiratie. Fijn om aan zo’n wieg te mogen staan. Groet Sylvia

 119. Ik ben dankbaar voor waar ik nu ben in mijn leven dankzij de onvoorwaardelijke steun en liefde van de familie,mensen/vrienden en hulpverleners om me heen die door al mijn diepten en hoogten “mijn ware ik” bleven zien en ik nu mede dankzij het al maanden trouw toepassen van de MIR-Methode ( wordt zoiets als tandenpoetsen) gevoelsmatig los kan laten en steeds meer ruimte mag ervaren voor het “nieuwe”, het “avontuur” dat “leven” heet. Dank je wel.

 120. Afgelopen zondag is Wayne Dyer overleden. Dankzij zijn boeken ben ik mij bewust geworden dat er meer is tussen hemel en aarde en heeft een lange zoektocht mij uiteindelijk gebracht waar ik nu ben.
  Dank je wel Wayne voor alle mooie en inspirerende boeken die je hebt achtergelaten!

  • Beste Hannie,
   Jee, dat wist ik nog niet. Een krachtige ziel die ons fantastisch mooie wijsheden heeft nagelaten. Dankjewel dat je hem hier noemt! Ik ben het roerend met je eens!
   Groetjes, Mireille

 121. Beste Mireille,

  Jij zeker bedankt met de MIR-Methode, die ook ik vond toen ik niet kon slapen. Ik vind mezelf ermee terug en het kan haast geen toeval zijn, dat ik snel in mijn nieuwe woonplaats een stel hele leuke vriendinnen heb gevonden en met zoveel mensen contact heb en ik ben verbaasd hoeveel mensen me nu al herkennen en een praatje willen maken.
  Maar helaas heb ik nog steeds slaapproblemen, hoewel ik elke dag de MIR-Methode al bijna 1 jaar toe.

  Verder bedank ik mijn lieve vriend op wie ik altijd kan rekenen.

  En dan wil ik ook nog even die onvoorstelbaar aardige treinchef bedanken, die van alles verzorgde toen ik vorige week met een verstuikte enkel in de trein ging en bijna niet meer kon lopen. Ik heb trouwens een mail aan de spoorwegen gestuurd en ook aan die treinchef om hem nog eens te bedanken.

  En ik bedank ook mijn lieve vriendinnen, die het me zoveel makkelijker maken om in een nieuwe stad te wonen.

  Hartelijke groet, Ada

  • Beste Ada,
   Wat heerlijk dat je die nieuwe vriendinnen kreeg! En wat super dat je de spoorwegen een bericht hebt gestuurd. Ik denk dat ze die bedankjes van harte kunnen gebruiken om vol voor hun werk te gaan, waar niet altijd iedereen positief over is. Fijn!
   Slaapproblemen zijn een beste kluwen en duren soms erg lang om zich gewonnen te geven. Misschien is het een idee om een keer naar een MIR-Methode begeleider te gaan om te laten uittesten of er een hardnekkige blokkade zit? Of misschien iets in de voeding die je eet/drinkt of misschien iets in je huis waar je te sterk op reageert? Ik hoop dat ze over niet al te lange tijd minder gaan worden!
   Groetjes en sterkte!
   Mireille

   • Mireille, wat indrukwekkend zoveel reacties ! Duidelijk een heel belangrijk onderwerp. En ja dankbaarheid tonen, maakt de ander gelukkig, maar ook jezelf.
    Hartelijke dank, Ada

 122. Hierbij wil ik Thérèse bedankten , mijn kinesiste, zij weet mij altijd er weer bovenop te halen wanneer ik in een dipje zit. Zij heeft steeds een luisterend oor en geeft mij tips om ondanks alles altijd positief te blijven, bedankt, ik zou niet weten waar ik zou staan moest je er niet geweest zijn!

 123. Lieve Mireile,
  Sinds Mei doe ik de MIR Methode en het heeft me al zoveel moois gebracht, daarom wil ik jou eens in het zonnetje zetten want ik ben ontzettend dankbaar dat dit heb leren kennen!

 124. Dankbaar ben ik voor mijn mede-voorzitter Jan! Wat vormen we een goed team voor ons geliefde koor! Nog dankbaarder ben ik als Jan weer beter mag worden. Gisteren op Intensive Care terechtgekomen, doodziek door een nog niet gevonden bacterie.
  Germaine

 125. Zoveel om dankbaar voor te zijn! Mijn kinderen, mijn man, mijn vriendinnen, mijn moeder…maar ik begin met mijn vader!

  Lieve papa, dank je voor je liefde. Dank je voor de intimiteit rondom het overlijden van mijn geliefde mama en jouw geliefde levenspartner. Dank je dat je je bent blijven openen naar me en dat we ons verdriet over het verlies van mama altijd zijn blijven delen. Dank je dat je jezelf bleef laten zien en je je niet voor me afsloot. Dank je dat wij, de kinderen en de kleinkinderen, zoveel ruimte van je kregen om goed afscheid te kunnen nemen op mam’s sterfbed en ook tijdens de dienst die daarop volgde.
  Dank je dat je mij het vertrouwen gaf toen je zelf ziek bleek te zijn en ik je mocht vergezellen tijdens alle ziekenhuisbezoeken en uiteindelijk tijdens je opname. En dank je dat ik je, toen je eenmaal weer thuis was, mocht verzorgen toen je toch behoorlijk kwetsbaar was.
  Papa, dank je dat je er nog steeds bent (en er niet stiekem tussenuit bent geknepen tijdens de narcose…mams achterna). Dank je voor je voorbeeld van moed, optimisme, doorzettingskracht en wil om te leven. Dank je dat je goed voor jezelf zorgt!
  Dank je voor je liefde voor mijn man en kinderen. Dank je dat je een lieve zorgzame man was voor mijn moeder en een lieve zorgzame (o)papa was en bent voor ons.
  Dank je dat je me al mijn hele leven hebt bijgestaan (en dat is toch al bijna een halve eeuw)! En dan heb ik nog lang niet alles gezegd! Ik hou van je.
  Judith

 126. Lieve Mireille,
  Via Hans Samson ben ik met de MIR methode in aanraking gekomen en het heeft mij al veel gebracht. Dus jullie dank ik met heel mijn hart.
  En daarnaast alle lieve mensen en vrienden die elke dag in mijn leven zijn en komen en gaan. Mijn familie is mij lief en vooral mijn lieve Eduard die er altijd voor mij is.
  liefs en groetjes voor iedereen en de wereld om mij heen

 127. Dank je wel Bert dat jij mij hebt bijgestaan tijdens de behandeling van mijn borstkanker en toen alles achter de rug leek kreeg ik een hersenbloeding. Altijd was jij aan mijn zijde. Door jouw daadkrachtig handelen leef ik!

 128. Dankbaarheid…lieve Mireille, wie ben ik dankbaar?…natuurlijk ga ik zeggen dat ik jou dankbaar ben :-)…had je dat niet verwacht???
  Ik ben het leven dankbaar, dankbaar dat ik op een nacht dat ik niet kon slapen surfend van de ene site naar de andere site…op zoek naar wat??… op de site van de MIR-Methode kwam…MIR-Methode, wat is dat dan??… en las dat ik, alleen ik, mezelf de liefde en steun kon geven die ik in mijn jonge kinderjaren heb gemist…en ik wist dat het klopte..en ik werd daar zo blij van dat jij, Mireille, dat schreef en dat dat kon door simpel je eigen hand te aaien…ik deed dat…en ik voelde het…ik voelde het zo diep…dat het klopte en dat het goed was voor mij…en als het goed is voor mij dan weet ik bijna zeker dat het ook goed is voor velen anderen….Wereldvrede begint bij vrede vinden in jezelf! Lieve Mireille dankjewel dat jij jij bent!

  • Dankjewel lieve Ellen voor je hartelijke woorden.
   Nee, niet verwacht eigenlijk. Ik krijg al zo vaak dankjewel te horen. Maar misschien besef ik niet echt hoeveel mensen werkelijk op een diep niveau zichzelf aan het helen zijn. Misschien maar goed ook. Ga ik gewoon door met mijn ding doen. En hoop ik dat we mens voor mens die wereldvrede dichterbij halen. Dankjewel dat jij het hebt opgepakt en mijn werk kunt aanvaarden en inzetten voor jezelf en onze grote missie!
   Liefs, Mireille

 129. Eigenlijk te veel om op te noemen.Al de mensen die op mijn pad gekomen zijn.Van iedereen heb ik wel wat geleerd waar ik heel dankbaar voor ben. Ondanks dat het soms niet mee valt dat je iets onder ogen moet zien waar je in eerste instantie niet blij mee bent.Maar achter af een wijze les is geweest.Hier voor wil ik mijn dankbaarheid uit spreken. Groetjes Corrie Wouters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Let op! Persoonlijke gezondheidsvragen worden niet beantwoord. Stel deze aan een MIR-Methode begeleider. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.