Home » Artikelen » 114. Wie zet jij in het zonnetje?

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

114. Wie zet jij in het zonnetje? — 133 reacties

 1. Dankbaar voor mijn leven.
  Ook na het overlijden van mijn jongste zoon Rick ben ik dankbaar gebleven….. Trots omdat ik zijn moeder ben en blijf. Naast het immense gemis, en de periode van Diepe Rouw, en verdriet…. schijnt de zon in mijn leven. Geraakt, gewond maar ook geheeld. Nu bezig om toch nog een randje donker weg te werken met de MirMethode.
  Dank Mireille, dat ook jij mijn pad hebt bewandeld.
  Het leven is mooi.

 2. Dankbaar voor alles wat ik nu nog leer ook de MIR-Methode door jou Mireille en nieuwe mensen me heen

 3. Ik ben dankbaar voor alle mooie en lieve mensen die ik gedurende mijn leven op mijn pad heb gekregen. Die mij steunden op de mooie maar ook de moeilijke momenten. Die soms onbewust leermeesters voor mij waren en mij belangrijke inzichten gaven. Voor de onbekenden die hun persoonlijke verhalen met mij deelden en ook de onbekenden online, die delen via social media waardoor ik ook weer inzichten krijg. In het bijzonder dank ik mijn man en gezin voor hun leermomenten en “spiegels” voor mij. Ik dank de onzichtbare steun vanuit het universum. En last but not least dank ik mijn lieve kat voor zijn onvoorwaardelijke liefde ❤️

 4. Ik wil heel graag mijn lieve super lieve ouders bedanken voor alles wat ze voor me doen. Ze staan altijd voor me klaar kan met alles bij hun terecht. Ik begrijp vaker zelf niet hoe ze het allemaal volhouden. Het is zo fijn dat ze me steunen ook in moeilijke tijden. Ouders kennen hun kinderen toch goed en weten precies wat ze nodig hebben. Ik kan ze niet genoeg bedanken. Hou van jullie

 5. Dank jullie wel lieve huisgenoten voor jullie steun en liefde voor mij tijdens mijn herstelperiode na de operaties afgelopen jaar en ook nu weer nu ik in therapie ben voor borstkanker. Jullie zijn kanjers en geven mij de gelegenheid om helemaal mijn aandacht te besteden aan mijn herstelproces.
  Bedankt voor jullie geduld en respect als ik soms even niet zo aardig ben, moe en geïrriteerd door alles wat er op mij afkomt.
  Ik houd van jullie allemaal.

 6. Lieve Edwin,

  ik nam je kwalijk dat je niet voor me vecht. Maar ben erachter dat je dat deed en nog steeds doet, echt. Door geduldig, rustig, eerlijk en lief voor me te zijn. Zodat ik kan gaan voor hetgeen wat mij gelukkig maakt, in alle vrijheid, dat voelt zo ontzettend fijn! Dankjewel dat jij er voor me bent, en ‘nog steeds’ moeite voor me doet, waardoor je me zo goed kent. Lieve schat; ik ben trots op jou! “Mijn” lieve, lekkere, mega intelligente man, je bent prachtig zoals je bent❤️. Dikke kus Sarah

 7. Ik ben dankbaar voor inspiratie, mensen die delen en samen helen. Dankbaar dat ikben zoals ik ben! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.