Home » Artikelen » 72. Heb je chronisch gebrek aan geld?

P.S. Help je mee de MIR-Methode te verspreiden? Je doet me een groot plezier als je dit artikel wilt doorsturen naar anderen! Plaats gerust dit artikel op jouw Facebook-pagina of verstuur het via je email, Twitter of Linked-in! Gebruik de knoppen aan de linkerkant of hierboven! Dankjewel!

P.S. Ken je de MIR-Methode nog niet? Ga dan naar de home page: https://www.mirmethode.nl Bekijk daar de video en ook de uitgebreide instructievideo. Meld je op de home page ook aan voor de nieuwsbrief en de 6 weken begeleidingsmailtjes voor extra ondersteuning!

Hoe meer je leert, hoe gezonder je wordt!
Wil je meer achtergrondinformatie en extra krachtige MIR-Methode technieken leren? Meld je dan aan voor de Be the MIRror website. Daarop staan meer dan 90 video's, waarmee je jezelf de rest van je leven kunt begeleiden, wat je ook overkomt! Door lid te worden, draag je bovendien bij aan het wereldwijd verspreiden van de MIR-Methode. Dankjewel daarvoor!
Klik hier voor meer informatie.
Mireille Mettes

Reacties

72. Heb je chronisch gebrek aan geld? — 251 reacties

 1. Lieve lezer,

  Ik heb een crowdfunding gestart voor de uitgave van een heel bijzonder boek: Lichtbundel, een reisgids naar het licht.

  Al zoveel mensen heb ik mogen bereiken met mijn gedichten die gaan over onze spirituele reis op aarde, dat ik telkens weer werd gevraagd om dit uit te gaan geven!
  In dat proces zit ik nu! De uitgave van mijn eerste dichtbundel die bedoeld is om het collectieve bewustzijn te verhogen, komt er dit jaar. En daarvoor heb ik nog best veel geld nodig.
  Ik ben je enorm dankbaar voor je donatie en geef je graag een exemplaar van dit boek. Kijk op http://www.delipoetry.kentaa.com om een donatie te kunnen geven.

  Liefs,
  Eline

 2. Lieve luitjes, Haaksbergen, 11-9-2019

  Een bijzondere MIR vandaag
  Niet iedereen denkt zo over geld, maar ruim een jaar geleden heb ik Mireille Mettes persoonlijk in haar toenmalige praktijk in Apeldoorn gesproken over mijn idee, dat al jaren in mijn gedachten bestaat, nl. het opzetten van een Centrum voor Natuurgeneeskunde en Spiritualiteit. We hebben samen vele ideeën en mogelijkheden besproken om het CNS van de grond te tillen,maar ja geld was het probleem. Daarnaast is mijn gezondheid een tussentijds tijdelijk probleem geworden en ben ik zoals jullie weten herstellende van een aanrijding op mijn scootmobiel. Het herstel vordert en ik begin weer met kunstheup en al te lopen. Ik geef de moed niet op, ook niet om het CNS re realiseren.

  De MIR van vandaag komt op het juiste moment is mijn opvatting, want alles komt op de juiste tijd en plaats. Tijden zijn volop aan verandering onderhevig en dit biedt perspectief.

  Vandaar, dat ik deze nieuwsbrief ook aan Mireille ga versturen en benieuwd ben naar een reactie. Nooit geschoten is tenslotte altijd mis,toch?

  Hartegroet van ’t Brummelheukske,
  Harrie

  P.S. Groeten aan je Mireille. Jouw MIR-brief wordt door mij nog altijd gelezen en het gesprek beklijft, dus wie weet……………….

 3. Graag ben ik mijn nieuwe gedichtenbundel onder de aandacht.
  Het is een gedichtenbundel vol wijsheden, luchtigheid en diversiteit. Het is geschreven in nauwe samenwerking met God (het Goddelijke bewustzijn). Veel gedichten gaan over een nieuwe, rijke, vrije, vredige en liefdevolle blik over God, het leven, vreugde, enzovoorts.

  Wat me heel gaaf lijkt is om het bedrag van de opbrengst ten volle aan goede doelen te schenken. Dat zijn dan goede doelen die helpen om de honger tegen te gaan in de wereld, voor onderdak en goede gezondheidszorg in ontwikkelingslanden en dergelijke. Het voelt voor mij belangrijk dat het gehele bedrag daar naar toe gaat.

  Het manuscript is klaar 🙂 De drukkosten voor een druk van ongeveer 500 boeken kwam bij onze vorige gedichtenbundel uit op ongeveer 5000 euro. Ik ga nog vragen of de redactrice en ontwerper hun werk gratis willen doen, maar dan hou je nog de drukkosten over. Bij de duurzame drukker waar ik het wil laten drukken kom je uit op een bedrag rond de 3000 euro.

  Zou jij een bedrag willen doneren zodat deze bundel gedrukt kan worden dan zou dat geweldig zijn?
  Oftewel wil jij me helpen om dit boek te drukken, zodat er via de gehele opbrengst vele goede doelen geholpen kunnen worden, en zo heel veel mensen in de wereld geholpen worden met genoeg en schoon voedsel en drinkwater, onderdak en goede gezondheidszorg.

  Weet jij een organisatie die bijdraagt aan deze doelstellingen? Ook dat hoor ik graag.

  Zou je een bijdrage willen leveren aan dit idee, neem dan contact op. Ook voor meer informatie uiteraard. Mijn dank is groot om zo hiermee een droom te realiseren.

  Meer informatie over mijn eerdere bundel ‘Voor de liefde geboren’ met Anke van Leeuwen geschreven, en alle contact informatie staat op http://www.voordeliefdegeboren.nl

 4. Ik wil podium geven voor de onderneming Empower International die zich op verschillende vlakken van duurzaamheid richt. Zo starten er binnenkort cursussen waarin nuttige en direct toepasbare tips aangegeven worden om duurzamere keuzes te maken en leven.

  Daarnaast, en naar mijn idee heeft dat ook met duurzaamheid te maken want hoe gelukkiger en vrijer je zelf bent hoe meer ruimte je hebt om je open te stellen voor andere zaken.

  Terugkomende op daarnaast, daarnaast is de onderneming op de mentale, emotionele en spirituele gezondheid gericht door middel van coaching. Maar er is best wat funding nodig om met een studie wat meer fundering te geven aan deze tak van de onderneming.

  De volgende websites horen bij de onderneming

  https://ingesprekmetanja.wordpress.com/

  en

  https://communicationandco8.wixsite.com/jijmaakthetverschil

  Ze heeft enorm mooie en nobele ideeën en zou deze graag op een hoger niveau uitvoeren.

 5. In januari heb ik in Noord Griekenland op een groep zwerfhonden gepast. Later is de zorg door anderen weer hervat maar daar zijn enkele honden van buitengesloten. Binnenkort ga ik terug om deze honden op te zoeken en alsnog verder te helpen. Misschien zelfs mee terug te nemen.
  Daarbij ben ik een boek aan het samenstellen om te verkopen zodat een geldstroom ontstaat om de helegroep honden verder te helpen.
  Met alleen AOW is het wel alllemaal erg moeilijk en dat maakt me onzeker en angstig.
  Deze hele nieuwe toekomst is trouwens wel op gang gekomen nadat ik vorig jaar herfst met de MIRmethode ging werken.
  Waarvoormijn oneindige dank. Fb pagina The Dogs of Peter Giesen/fb Ella Sophia Meijs

 6. Prachtig artikel! Ik ben opgegroeid met het idee dat geld er niet toe doet, je er niet zelf voor hoeft te werken, want pappie en mammie regelen het wel voor je, je moet vooral niet teveel willen, eigenlijk alleen het hoognodige, en als de rekeningen oplopen nou ja dat komt vast wel weer goed, wordt je creatief van. Een beetje zoals (in mijn tijd) studenten leefden. Mensen met teveel geld waren slecht, en geld kwam altijd ergens wel uit de lucht vallen. Je moest het niet willen hebben en je moest er vooral niet voor werken. Ik heb nu op mijn 33e pas eindelijk een beetje een stabiel inkomen, nul spaargeld, en nog wat restschuld op te lossen die ontstaan is door deze levenshouding. Ik heb er wel steeds meer vertrouwen in dat het goed komt als ik er maar zelf hard aan blijf werken. Ga ik eens proberen deze oefening! Zou het nog verschil maken of je een briefje van 50 neemt of een muntstukje van 10 cent? Ik probeer ze allemaal een keer, kijken wat dat doet.

  Kanonnen wat is die MIR-Methode toch veelzijdig. Of misschien heb ik dat gevoel gewoon omdat het de basis in alles zo aanspreekt. Laatst heb ik voor het eerst een haptonomie sessie ondergaan, daar was het wel enigszins mee te vergelijken. Iemand noemde dat een APK voor je lijf. Zoiets is het wel.

  Met de MIR-Methode werkt het ook zo. Het is helemaal niet zweverig en je belooft geen gouden bergen, het is gewoon het jezelf inprenten dat het oké is, en als dat nog niet zo is, dat het goed komt. Het is een manier om je bewust te worden van jezelf en je beweegredenen, een manier om even terug op aarde te komen, uit je hoofd en in je lijf, even jezelf op pauze zetten en de aandacht te geven en te krijgen (aan jezelf en van jezelf) die je zo nodig hebt en ook verdient.

  Ik doe de MIR-Methode (met enkele aangeraden aanvullingen van een MIR-methode specialiste) ook vaak na bijvoorbeeld een ruzie. Het werkt helend. Ik kan weer rustig ademen, zit niet meer zo bom in mijn emoties, en kan het gesprek weer aan daarna. Gewoon door even goed voor mezelf te zorgen.

  Leuk om een keer niet zo’n depressieve zelf-gekwelde reactie te kunnen geven 😀 Bedankt weer!

 7. Beste Mireille,
  Ik ben Dominique, samensteller van http://www.wellnessradio.be
  En gezondheidstherapeute in revalidatie van een zwaar fietsongeval. Ik kan de MIR oefeningen niet missen. Ik maak het Zeejournaal op Wellnessradio https://www.youtube.com/playlist?list=PL-GuKFCcHiYC2IRRpaCKjh8vZj-ItQKtK

  Omdat mijn zoon zei toen hij klein was: “mama, we moeten stoppen met deze tandpasta te gebruiken omdat er microplastics in zitten”.
  Ik maak 10 jaar Wellnessradio en sinds 2 jaar een YouTube kanaal, wens te groeien en financiële middelen aan te trekken. Heb juist met een briefje van €10 over mijn hand geaaid en wens met zelfliefde geld aan te trekken. Ik ga het zeker herhalen, Bedankt voor de gouden tip. Oefening baart kunst! Geld is een grote, stekende traumapijn in onze bloedlijn en droom er van deze helemaal te kunnen transformeren. Hartelijk bedankt om er te zijn prachtige Mireille, fijne dag, warme Wellness groeten, Dominique

 8. graag ondersteuning voor de Stichting Vraag elkaar, mijn lieve buurvrouw zet zich met een heel team met hart en ziel in en is continue afhankelijk van subsidies en lieve giften. dit is heel frustrerend om dat het lang getouwtrek is voordat er wat geld boven tafel komt terwijl er zoveel mensen blij gemaakt kunnen worden, de stichting koppelt eenzame mensen aan elkaar en bezorgd hen weer een sprankje Geluk in het leven!!

 9. Graag wil het mooie werk van Claudia onder de aandacht brengen. Onze kleinzoon van 2 verbrande zich onlangs en bij toeval hoorde ik over het mooie werk van Claudia. Zij heeft onze kleinzoon op afstand behandeld en de pijn nam direct af en de brandwonden heelde zeer spoedig. Nu gaat zij geregeld naar Peru en doet zij vrijwilligerswerk om ook daar mensen met brandwonden te behandelen, allemaal belangeloos. Dit kan zij blijven doen door donaties. Meer informatie is te vinden op haar site:www.pijnbijbrandwonden.nl

 10. Sinds enkele weken gebruiken mijn zoontje en ik dagelijks de Healy, met geweldige resultaten. Ik heb veel meer en vooral constantere energie en heel fijn, geen rugpijn meer.
  Mijn zoon van 9 kan zich beter concentreren en kan zijn leerstof beter onthouden. Hij is er zelf verbaasd over.
  Nu wil ik graag dat zoveel mogelijk mensen dezelfde kans krijgen, door ze kennis te laten maken met de Healy. Het is een klein, draagbaar apparaatje dat individueel bepaalde frequenties gebruikt om specifieke delen van ons lichaam te stimuleren.

  Door regelmatig gebruik van de geselecteerde frequentieprogramma’s is Healy bedoeld om de celmembraanspanning naar een natuurlijk niveau te herstellen.

  Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

  Ik deel graag de missie van Healy: Een Holistisch Gezond Leven Voor Iedereen

  https://www.healyworld.net/nl/product-world/this-is-healy/partner/yourtotalhealth/

 11. Hallo,

  Mijn naam is Hanneke Geurts van Kessel
  http://www.studieaushop.nl
  Bedrijf studieau. Ik ben een ontwerper kunstenaar en houd me bezig met water en duurzame energie. En dan vooral om concepten de wereld inbreng helpen waardoor mensen anders naar water en energie gaan kijken. En ik ontwikkel ontwerpen die helpen om de beleving van water en winning van duurzame energie veel dichter bij de mensen brengt. Waardoor het ook meer in hun emotionele dagelijks bestaan binnenkomt. Mijn visie daarover is dat mensen pas dan echt waarde gaan hechten aan het gezamenlijk bezit water en energie
  hanneke@studieau.nl

 12. Deze vrouw is een wereld verbeteraar en mijn vriendin. https://vimeo.com/279006813 Zij gaat voor de (borst)gezondheid voor vrouwen.In medio mei 2020 heeft zij een borstgezondheids evenement bedacht op de Dam in Amsterdam. Datum is nog niet bekend. Ik maak met anderen daar een film van voor crowdfunding! Ik ben een prijswinnende internationale filmmaker/schrijver.

 13. wat heerlijk om gevraagd to worden over iemand speciaals ! voor mij is ’t Gloria Karpinski van ‘Centre Circle’. Gloria heeft twee boeken geschreven (in het engels): Where two world touch, en Barefoot on Holy Ground. Ze heeft een ‘retreat’ opkomend in October: Sacred Service. Haar website is: https://www.gloriakarpinski.com/ van harte aangeraden !

 14. Hoihoi,
  Ik heb de MIR-Methode door collega leren kennen ….ik wil best mensen helpen en dat doe ik ik maar niet financieel . Heb zelf een moeilijke periode achter de rug… nu momenteel zit ik thuis met rug dus een pak minder inkomen, en we zijn volop bezig om ons woonboot te renoveren… hebben die 2 jaar geleden aangekocht… doen dan ook alles zelf…eerdt mijn vriend op schouder gevallen op werk niks getrokken van verzekering zit nog altijd in rechtbank… 6 maanden out dan nu ik met rugdus kunnen ons geld goed gebruiken daarom wil ik ons eigen steunen zodat ons warm nestje eens af geraakt ….hebben nog veel werk maar komen er wel…na veel miserie willen we er ons warm huisje van maken…. zijn zl trots op wat we gedaan hebben elke vrije tijd die we hebben… we zijn er bijna maar nog niet helemaal….dus ik wens ons toch dat extra duwtje in de rug zodat we alsnog volgend jaar op ons droomwoonbootje kunnen gaan wonen….

 15. Hey,
  ik ben ademcoach.
  Ik help mensen om minder stress te hebben en minder angst,… Door hun adem te veranderen. Ik help ze ook via transformerende ademen.

  Vanaf september 2019 ( nog maar pas) voltijds.
  Dit is toch een hele aanpassing. Geld vragen lukt me ondertussen behoorlijk goed maar ik ben zo afhankelijk van het aantal klanten die mij vinden waardoor het thema geld vanaf nu enorm aan de orde is. Ik ben bang om geld uit te geven. Ik ben zelf niet zeker of ik mijn lening zal kunnen betalen.
  Ik doe wel mijn passie en dat is wel heel fijn maar het onzekere knaagt aan mij.
  Ik heb zoveel dromen maar ze kosten ook veel geld …

  Ik ben ook heel veel vrijwillig aan het doen om toch het verschil te maken voor nu en voor onze toekomst.

  Heb je zin om een online pakket te kopen of om in mijn bedrijfje te investeren.
  Meer info kan je vinden op http://www.lichaamskracht.be

  Ademgroet en bedankt
  Nathalie

 16. Hoi hoi,
  Wat een mooi artikel. Geldstroom is waar ik heel veel vertrouwen in heb ook al stroomt het niet altijd massaal ik blijf er wel in geloven dat het komt. Vertrouwen is voor mij het sleutel woord en vooral wanneer ik in de eerste plaats zorg voor mezelf dan komt het geld ook meer in mijn richting.
  Nu waar ik mee bezig ben de laatste jaren is een weide omtoveren in eenn voedselbos, kruidentuin, moestuin bloemenweide, kleine dieren o.a kippen,…… Een zelfvoorzienend project waar je kan van leven waar natuur en mens samen zijn zonder veel verwachtingen. naar mate dit groeit ook workshops, tiny houses in vormen zoals tipi boomhut … het is een droom waar ik al bijna tien jaar mee bezig ben. Stap voor stap ze ga ik vooruit. Een mooi stuk natuur die ik wil behouden en ook iets natuurlijks mee wil doen. De weide is gelegen achter ons huis. Deze weide is nog niet mijn eigendom maar ik ben er al aan het werk, ik ben jaren op zoek gegaan naar de eigenaar. Deze was precies van de aardbol vercwenen, niemand wist waar hij was. Recent heb ik toch een adres gekregen en een telefoonnummer waar hij verblijft. Ik heb hem een brief geschreven met de vraag of ik zijn weide kon gebruiken? Met het idee ook van later te kunnen kopen of als schenking kunnen verkrijgen; Heb ook kort mijn project uitgelegd in de brief. Ik ben zo dankbaar dat ik dit al kunnen doen hebben. Nu alleen nog wachten op een positief antwoord. Desnoods ga ik bij hem op bezoek om een praatje te maken. Wanneer het lukt zou alle hulp/steun op alle vlak zowel fysiek mentaal sociaal financieel …welkom zijn ik geloof er zo hard in het moet ons lukken. Dank u alvast om de tijd te nemen om deze post te lezen, fijne dag nog gewenst.
  groetjes Els

  P.S: Mijn mailadres mag gerust getoond woren wanneer mensen mij willen bereiken voor eventuele steun te bieden.
  Website en facebookpagine heb ik niet ik ben er bewust mee gesopt om alle aandacht in mijn natturlijk project te steken.

 17. Dank je wel voor dit blog! Ik herken het veranderen van een negatieve naar een positieve houding ten opzichte van geld: laten we er prachtige dingen mee voor elkaar krijgen.
  Mijn doel is om met muziek en muziekonderwijs de harten meer open te zetten. We houden bijna allemaal van muziek, maar live muziek en een instrument leren spelen is niet meer zo vanzelfsprekend en ook niet zomaar vanuit een oorspronkelijk gevoel. Terwijl het daar toch om gaat zou je zeggen.
  Ik ben daar vooral in educatie heel praktisch mee bezig: ik heb een boekje geschreven voor de piano/saxofoon/etc docent ‘Hoe je als muzikant een bloeiende lespraktijk opbouwt’. Ik hoop dat mensen een instrument leren spelen dat meer vanuit plezier en persoonlijke drive gaan doen ipv starre methodes en alleen noten lezen. Zonder dat het vaag wordt. Mijn boek helpt docenten hier meer bewust van te worden en geeft handvatten en inspiratie.
  Als muzikant: met mijn verhalen van Toon Tellegen gecombineerd met klassieke muziek hoop ik de schoonheid en de troost van het leven over te brengen (Misschien wisten zij alles, Floor Wittink).
  Veel geluk iedereen met mooie projecten én met geld 🙂

 18. Goedemorgen,
  Geld is een middel. Helemaal mee eens. Helaas was het toen ik jong was een doel op zich. Omdat er geen geld was. Dit hebben wij in nu mijn gezin ook ervaren. Plannen die ik maak en wil realiseren komen niet van de grond. Puur omdat er geen geld is. Inmiddels ben ik wel zover om voor mijn diensten als coach geld te vragen. De eerste stap. Maar om een huiskamer op te zetten voor ‘eenzame’ jonge mensen in onze gemeente daar heb ik geen geld voor maar dat is wel mijn grootste wens. Hopelijk komt deze ooit uit.

 19. Lieve Mireille wow wat een reacties en wat zijn mensen met veel mooie dingen bezig. Zelf ben ik bezig met door! Na kanker. http://www.doornakanker.nl
  Jij spreekt wel eens over een zielsmissie en dat is dit voor mij. Heb vijf jaar gelden kanker gehad. Ondanks de hele heftige tijd, wist ik toen al, mijn ervaring wil ik positief inzetten. De ziekte heeft me weer ook weer in contact gebracht met mezelf. En in die tijd ben ik ook jouw MIR-Methode tegengekomen. Life changing! Met Door na kanker organiseer ik themabijeenkomsten voor mensen die na de behandelingen de draad van het leven weer op willen pakken. Want dat is vaak niet zo logisch als het klinkt. Met elkaar, want de kracht van de groep is hierbij heel belangrijk. Je snapt: ik vind dat dit voor iedereen toegankelijk moet zijn, of je nu geld hebt of niet. Helaas wordt dit soort dingen niet meer vergoed door zorgverzekeraars. Ik ga toch starten en vertrouw erop dat geld mij niet tegen hoeft te houden. En dat jij dan nu dit artikel net plaatst. Dank, ga zo de MIR oefening met geld doen. En ik ben heel dankbaar voor jouw MIR-Methode in mijn leven! Ik vertel er veel mensen over. Liefs Nienke

 20. dag Mireille
  Heel intressant ga ik zeker doen . Ik heb namalijk het gevoel dat er een gat in mijn hand zit terwijl we niet te zot leven …ons bassis inkomen is wel niet in evenwicht maar bon. verder heb ik een raar gevoel met” bassis inkomen voor iedereen” volgens mij gaat dat samen hangen met ,voorwaardes die in het begin niet duidelijk gaan zijn .Ik zou er graag zelf voor zorgen voor het geenedat wij nodigen hebben op een creatieve manier die mij doe bewegen . Mercie nogmaals Hilde

  • Geld is inderdaad gewoon een stuk papier maar kan levens wel maken if breken. Toen ik nog werkte leefde ik heel zuinig ondat ik een grote wens had rond te reizen ( india vooral) en de mogelijkheid wilde hebben daar te helpen en delen waar nodig. Dat is gebeurd. Van weeshuizen tot kleine shopjes opzetten voor de allerarmsten. Het gaf voldoening alleen ik had niks meer over voor mezelf. Toen werd ik 5 jaar geleden wrnstig ziek en heb de afgelopen 4 jaar in bed moeten doorbrengen. Meerdere hersenvirussen die mijn neurologisch systeem en zenuwstelsel hadden aangevreten, met non stop epileptische aanvallen en praten lukte ook niet meer. daar lag ik, verlamd in bed, met wc stoel naast me als een hoogbejaarde en was opgegeven door reguliere circuit. Om lang verhaal kort te maken, ik deed dagelijks aan zelfgenezing( de mir niet meer) en vond na 4 jaar uiteindelijk een plek die me wel omhoog kan krijgen. Wordt niet vergoed en kost erg veel geld. Ik heb niets meer, geen cent. 7 x grote leningen moeten doen om de middelen te kopen om te overleven en om voor mijn kind te zorgen. Geregeld denk ik nog aan de tonnen die ik heb weggegeven. Spijt heb ik niet maar nu ben ik nog lang niet buiten levensgevaar en geld kan daar voor zorgen! Wel heel wrang hoe dingen kunnen gaan. Hoe het verder moet weet ik niet, mijn vertrouwen in mijn lichaam en in genezing wordt erg op de proef gesteld. Ik ata open voor alle tips! En hopelijk zit ik op ern dag ook bij jou in de zaal Mireille. Dank voor je mooie werk voor de wereld.

  • hoe geef jij deze reactie aan Mireille, ik reageer nu op jou denk ik ? Ik zou ook graag geld willen inzetten namelijk….

 21. ik zou geld aan mezelf willen inzetten
  ik ben een vrouw die graag goed wil doen voor de mens ,dier en de natuur
  ik heb daarbij geld nodig voor een grote tuinkas voor kruiden
  om zelf zalfjes te maken wat uit de natuur komt
  zonder toevoeging van onnatuurlijke middelen
  en dan de natuur iets geweldigs van maken voor iedereen ? wat blijft
  nog geheim de mens zal er van genieten en de dieren ook
  dan nog zou ik graag een mooie plek en plaats willen hebben
  om de mens te helpen door massage te geven
  en de theta heling en de MIR-Methode te doen
  zo dat iedereen gelukkig word

 22. Goede blog. Vandaag voor het eerst over de MIR methode gehoord en die ga ik zeker toepassen. Ik geef intuïtief schilder workshops en teambuilding in IJsselstein https://kunstigart.nl/
  Hier leer ik mensen om te gaan ervaren wat intuïtie is en hoe het te herkennen op doek. Dan is het gemakkelijker in je eigen leven. Als bonus hou je nog een mooi schilderij aan over!!
  Ik ben benieuwd naar de veranderingen in mij de komende weken.
  Groetjes
  Sylvia

 23. Hallo
  wat een mooi artikel en wat ben ik dankbaar om de MIR-methode te mogen leren kennen.
  Ik wil graag een onderneming starten rond “darmflora-versterkend voedseladvies” en daarnaast jonge gezinnen begeleiden met moeilijkheden via voeding en bachbloemen.
  Ik start binnenkort ook een opleiding om primaire reflexen te integreren waardoor ik ook jonge kinderen/volwassenen kan begeleiden om hun leven te vergemakkelijken.
  Heb nog geen website, maar ben bereikbaar via skype en facebook shantishams (ŝanti= vrede in Hindi en Ŝams zon in arabisch) omdat ik ook erg intercultureel ben als persoonlijkheid.
  Maar geld, dat moet ik echt leren, maar neem me voor om met mijn onderneming geld te verdienen dat ik via kennisoverdracht kan “uitdelen”.
  bedankt

  • Ik denk dat het drinken van aloë vera gel daar een hele grote rol in kan spelen bij het voedingsadvies.

 24. Ik ben altijd bezig met op een natuurlijke manier bezig zijn met leven. Voor mezelf maar ook voor anderen ik probeer altijd iedereen te helpen. Helaas vraag ik zelf niet snel om hulp. Omdat ik de wereld een beetje wil helpen ben ik een website gestart met zelfontworpen kleding van biokatoen tricot. Er wordt al zo veel gewerkt met gifstoffen in voeding en kleding dat ik mijn steentje wil bijdragen aan eem betere wereld en beter milieu. Niet alleen voor de mensen die de kleding draagt maar vooral ook voor de mensen die de kleding maken. Ik wil ook niet mee werken aan massa productie en het grote geld. Hebzucht. Gewoon kleding op n eerlijke manier gemaakt. Jammer genoeg weet nog niet iedereen me te vinden en ik wil ook niet meer geld besteden aan bedrijven die van alles beloven maar niets nakomen. Ik probeer het op eigen kracht. Jammer genoeg heb ik steeds hoge kosten en weinig inkomsten maar ik leg me er niet bij neer. Ooit gaat het beter worden. Misschien vind je mijn kleding ook wel wat. Kijk eens op de site: http://www.zendee.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vul alleen je voornaam in!

P.S. Je reactie zal niet meteen zichtbaar zijn op de website, omdat die eerst door ons gelezen wordt. Soms kan dat even duren wanneer we veel reacties ontvangen. Hartelijke groeten, Team MIR-Methode.